10 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

sezonun sonuna doğru %80 di şimdi %60a düşmüş :A
ayrıca ilk sezon boyunca eleştirilen noktalar içinde biri çok ön plana çıkıyordu tekrar oku görücen :A
İkinci sezon Tuba'nın oyunculuğu yükseldi, dizinin kalite düştü :F Doğrudur, geçen sezonun kalitesi olsa şuan zirvedeydik :T:

2. sezondan beri Tuba'nın oyunculuğuna tek kötü eleştiri duymadım ki zaten çok iyi :A KPA'dan önce beğenilmiyordu ama KPA'dan sonra %50 beğenmeye başladı bu da gayet açık, açıp oku tekrar ekşi'yi :D
bakarım :X dizinin istenilen reytingi alamamasından sonra değişen reytingini konuşuyor herkes o bitsin tekrar tuba-engin konularına girerler:X

Herkes BAG icin kotu yorumlar yapmis, ama bence boyle konusmaniz icin daha cok erken dizi daha yeni basladi ve en onemlisi 2.bolumunde yukseldi, eger dusseydi ozaman kotu olurdu ama yukseldi yani bu demektir ki bu devam edecek, tamam benim istegim GK zirvede kalsin ama BAG de cok guzel bi dizi tekrarlarini izliyorum boyle yorumlari haketmiyor.

Yılanların Öcü bir hafta araya rağmen totalde çok iyi gitmiş
Güzel Köylü rakipleri karşısında direnişte
Benim Adım Gültepe ikinci bir ÖBGZ ki olacağını tahmin etmiştim fakat baya uzak ( Halbuki radyolarda YILIN DİZİSİ YILIN DİZİSİ diye reklamı yapılıyordu :A:A )
Kara Para Aşk geçen sezon ki gibi ortalama gitmiş

Herkes BAG icin kotu yorumlar yapmis, ama bence boyle konusmaniz icin daha cok erken dizi daha yeni basladi ve en onemlisi 2.bolumunde yukseldi, eger dusseydi ozaman kotu olurdu ama yukseldi yani bu demektir ki bu devam edecek, tamam benim istegim GK zirvede kalsin ama BAG de cok guzel bi dizi tekrarlarini izliyorum boyle yorumlari haketmiyor.
Öyle yorumların yapılması genelde kanalından kaynaklanıyor.Çünkü Kanal D'de böyle iddialı diziler yüksek başlıyor ve ya 2. bölümde büyük artış yaşıyordu.Ama Gültepe 2. bölümde de beklenen büyük yükselişi yaşayamadı.

Ben de beğenerek izliyorum.Umarım yükselir. :)

Güzel Köylü hala zirvede, böyle zorlu bir günde zirvede olmak başarı. :)

Benim Adım Gültepe, beklentilerin altında ama ben yükseleceğini ve en çok izlenen 2.dizi olacağını düşünüyorum.

Yılanların Öcü, ilk bölüme göre baya artmış izlenme oranı bence 2.bölümle böyle bir reyting beklemiyorlardır.

Kara Para Aşk ise ortalama bi şekilde devam ediyor yeni sezona.

Demek ki neymiş??

Gültepe koskoca bir BALONmuş. :F

Güzel Köylü ve Kara Para Aşk o balonu patlatıvermiş. :A

---

Forum ahalisinin çok sevdiği reklamcıların baktığı ABC1 ve AB grubunda;

Güzel Köylü ve Kara Para Aşk döktürürken Gültepe hayal kırıklığı yaşamış. :)))))))

D yapım’ın her seneki sözde bombaları; :A

Kayıp Şehir :bhr:
Kayıp :bhr:
Gültepe :bhr:
Yine anlamsız yorumlarından biri. :F Kara Para Aşk, totalde Güzel Köylü'nün özetini geçsin önce, sonra senin deyiminle 'döktürsün'. :X Kayıp Şehir zaten bir bombaydı ama bu bombayı Kanal D kendisi patlattı. Biraz objektif olsan diyorum yaptığın yorumlar çok samimiyetsiz oluyor sonra. :)

Son düzenleme:
Yine anlamsız yorumlarından biri. :F Kara Para Aşk, totalde Güzel Köylü'nün özetini geçsin önce, sonra senin deyiminle 'döktürsün'. :X Kayıp Şehir zaten bir bombaydı ama bu bombayı Kanal D kendisi patlattı. Biraz objektif olsan diyorum yaptığın yorumlar çok samimiyetsiz oluyor sonra. :)
Kayıp Şehir dizisini izlese veya takip etse iyi olurdu.:(
Diziyi bitiren Kanal D'dir .Bende 1.000000 kere gün ve saat değiştirsem aynı sezon içinde dizi 1 reyting bile almaz. :)

Sana kanal d fanı diyen de olmadı; sorun senin yeni gelin gibi alınganlık yapman, olay budur... :)
Alınganlık yapmıyorum, sadece diziye yapılan "Elveda" yorumlarına anlam veremiyorum. Ben de dizinin bir izleyicisi olarak kendi fikrimi belirtiyorum. Alınganlık ile bunun arasındaki farkı bilmiyorsanız, o benim meselem değil. Dizilerin kaderleri ilk 4 bölümünde belli oluyor. BAG böyle sonuçlar almaya devam ederse söyleyebilirsiniz, ama şimdi hakkınız yok. Olay budur... :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking