Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok aga nefis bir taktik buldum bundan böyle her konu benim İnşallahHep o acacak degil ya bizede bir kac konu birakir@Polat Şaşmaz
Yok aga nefis bir taktik buldum bundan böyle her konu benim İnşallahHep o acacak degil ya bizede bir kac konu birakir@Polat Şaşmaz
İnşallah.Ikinciligi kimselere kaptirmamInsallah bu sefer konuda 3-4 kisi degilde 7-8 kisi oluruz
![]()
benn geleyim benimde adım çiğdem ayrıca necati beyin karısından yaş olarakta büyüğüm hahahaalternatifin ne kim gelsin onun yerine
Bölüm 54 herhaldeMoviemaxte vadi fırtınası devam ediyor Aslan amca testere mefta oldu)))
Digitürk mü var abi.Moviemaxte vadi fırtınası devam ediyor Aslan amca testere mefta oldu)))
oooooooo işte bu be müthiş
Serdar Akar odunu bile oynatır, sıradan onlarca kişiyi oyuncu yaptı. Yatsın kalksın dua etsinler bu adama.oooooooo işte bu be müthiş
orda serdarı akarı görmek bile bana mutluluk veriyo![]()
Serdar Akar odunu bile oynatır, sıradan onlarca kişiyi oyuncu yaptı. Yatsın kalksın dua etsinler bu adama.oooooooo işte bu be müthiş
orda serdarı akarı görmek bile bana mutluluk veriyo![]()
Ben simdiden aciklimYarın Size Bomba gibi bir sürprizimiz var takipte kalın![]()