'Beyaz Karanfil' Dizisinin Afişi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410343940.jpg

Atv'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Beyaz Karanfil'in afişi yayınlandı!​

Yapımcılığını Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener'in üstlendiği ve başrollerinde Kenan Çoban , Ali Sürmeli , Hakan Boyav, Erdem Ergüney, Günay Museyava ve Çağlar Ertuğrul gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Baran Özçaylan oturuyor.​

Bir ekibin uyuşturucu çetesiyle savaşını anlatacak Beyaz Karanfil, Eylül'de Atv'de!​

BxG5oqUCEAAxAMo.png

Görmedim. Hiçbir yerde haberi yok ama Atv'nin de Perşembe'den başka boş günü yok.:)
Diğer Yarım diğer rakipler gelince daha da düşer. Bence Beyaz Karanfil'in cuma olması daha iyi olurdu. Cuma günkü aynı tarzda olduğu tek dizi Arka Sokaklar o da Vadi kadar güçlü değil. Yani bu dizinin cuma daha iyi gideceği kesin.

Diğer Yarım diğer rakipler gelince daha da düşer. Bence Beyaz Karanfil'in cuma olması daha iyi olurdu. Cuma günkü aynı tarzda olduğu tek dizi Arka Sokaklar o da Vadi kadar güçlü değil. Yani bu dizinin cuma daha iyi gideceği kesin.
Haklısın. Bende Cuma'ya bekliyorum. Diğer Yarım ve Kalp Hırsızı'nın kalıcı olacağnı düşünmüyorum.