Dabbe Zehr-i Cin Seyirciyle İddiaya Tutuşuyor

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
thumbnail_1410344515.jpg

Başrollerini Nil Günal Çakıroğlu, Ümit Bülent Dinçer, Sultan Köroğlu Kılıç ve Emir Özbek’in paylaştığı korku filmi Dabbe: Zehr-i Cin seyirciyle iddiaya tutuştu.

12 Eylül'de Vizyona girecek olan ve Kocası ile mutlu bir hayat yaşayan Dilek'e musallat olan cinler ile seyirciyi korkutacak.

Filmin yaratıcısı Hasan Karacadağ tarafından başlatılan iddia ise filmi izlerken asla korkmayacağını düşünen 10 kişiye 10 bin Dolar ödül verecek.
Facebook ve Twitter üzerinden başlatılan başvurular sonucu 10 kişi belirlenecek ve bu 10 kişi cihazlara bağlanarak kalp ve beyindeki dalgalanmaları kontrol edecek. Eğer bu kontroller esnasında bir yükselme olmazsa filmden korkmadığını anlayacaklar ve 10 bin dolar verecekler.

Gelmiş geçmiş en korkunç film olmak için başlatılan bu organizasyonun başvuruları ise bugün başlıyor.​

Son düzenleme:
Hic bana göre bir film degil. Uzak dursun bir zahmet. :D

Fragmani da hic sevmedim. :A

Dabbe Bir Cin Vakasini kuzenlerle izledik korkudan bayiliyordum simdi bunu dusunun of bu ne ya :((

Şuna 2dk bakabileniniz varsa madalya verecem yeminlen paylasirken bile korkuyom lan :(((
1001861_632099800141874_1413495959_n.jpg

Son düzenleme:
Ağır bir korku filmi sever olarak dabbe serisini izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum, sevenide sevmem. :A

Ağır bir korku filmi sever olarak dabbe serisini izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum, sevenide sevmem. :A
İzledigim kadarini soylim Dabbenin en iyi filmi bence Bir Cin Vakasi digerleri iyi degil :D Gerci bende sevmem ama boyle seylerle merakli kuzenler sagolsun izlettirdiler hepsini El Cin iyi degil :)

Hasan bey heyecanlandırdı. :D tek izlemem ama belki birkaç arkadaş birlikte izleyebiliriz :X

Dabbe Bir Cin Vakasini kuzenlerle izledik korkudan bayiliyordum simdi bunu dusunun of bu ne ya :((

Şuna 2dk bakabileniniz varsa madalya verecem yeminlen paylasirken bile korkuyom lan :(((
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/1001861_632099800141874_1413495959_n.jpg?oh=23b38fd53f8067344a8afb0c064c1f35&oe=54872384&__gda__=1419112627_72dd7e73d856d6cfdfaa11e4a3168a
79
😱 içim çıktı
:F şahsen ben tüm serilerini izledim hiç de korkmadım 😉

Şaka lan şaka hçbirini izlemedim Allahtan :D

1001861_632099800141874_1413495959_n.jpg
bunda HİÇBİŞİ yok ki ?? :D :D ben YARIM SAAT da bakarım ama o kadar boş vaktım yok maalesef :) :)

seveni de sevmem ! :D :D :D

Hasan bey heyecanlandırdı. :D tek izlemem ama belki birkaç arkadaş birlikte izleyebiliriz :X
hiçbiri birbirlerini tanımayan kızlı erkekli tabii ayrı yerlerde oturmak kaydıyla yaş baş tamamiyle bambaşka 10 farklı insan !! :D

yok ya ben alışkınım böyle filmlere bol bol felak nas okumama vesile oluyorlar :X
sana sevap kazandıran filmler :D

Son düzenleme:
bunda HİÇBİŞİ yok ki ?? :D :D ben YARIM SAAT da bakarım ama o kadar boş vaktım yok maalesef :) :)

seveni de sevmem ! :D :D :D

hiçbiri birbirlerini tanımayan kızlı erkekli tabii ayrı yerlerde oturmak kaydıyla yaş baş tamamiyle bambaşka 10 farklı insan !! :D

sana sevap kazandıran filmler :D
Ya geceleri seni rahatsiz ediyorlar ise ?:D