9 Eylül 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maç iyi gitmiş. Keşke skorda iyi olsaydı.

Küçük Ağa Totalin dibi olmuş.:F Dizinin düşüşüde can yakıcı olmalı.:A

Emanet ne yapıp etmiş yıkmış ortalığı. Geçen haftaya göre büyük artış yaşamış hemde rakipelrin gelmesine rağmen.:Z Dizinin tutmasını baya istiyordum. İkinci Karagül olabilirde belki.:A Fox Salı gününüde kurtardı. Günahkar ile Pazartesi'yide kurtarsa tamam olacak.:A

Kaçak şaşırtıcı bir şekilde vasat gitmiş. Dizi 3 reytingde. Yazık olacak kadroya.
'Günahkar' Pazartesi değil Çarşamba olacak. Çarşamba günü iyi reytingler alır bence Günahkar. :) Hem Kadim Dostum da sonradan açılacak bence. Çünkü çok güzel bir dizi o da. :)

'Günahkar' Pazartesi değil Çarşamba olacak. Çarşamba günü iyi reytingler alır bence Günahkar. :) Hem Kadim Dostum da sonradan açılacak bence. Çünkü çok güzel bir dizi o da. :)

Bence tutmadı ümide keselim ondan. Ama Günahkar Çarşamba olsada olur. Çok reytingli biri iş yok. idare eder Fox'u.:D

Bence tutmadı ümide keselim ondan. Ama Günahkar Çarşamba olsada olur. Çok reytingli biri iş yok. idare eder Fox'u.:D
Kadim Dostum özellikle sosyal medyada çok başarılı bir dizi. Bence zamanla reytingleri 3'e sonradan da 3.50 - 4.50 arasına yükselir. Çünkü FOX daha diziyi kaldırmayı düşünmüyor bile. :)

Eylül ayının ilk 9 gününün ortalaması

2014_09_10_11_07_35_09_Eyl%C3%BCl_Kanal_S%C4%B1ralamas%C4%B1.pdf_Adobe_Reader.jpg
Ağa bu Tns'nin verilerimi haber kanlalrı'nın reytingleridemi açıklıyolar

Maç çokta iyi gitmemiş ama skora bakarsak iyi gitmiş :D

K.a iyi başlamış maça rağmen

Kaçak pek parlak bir başlangıç yapamamış

Emanet fena gitmiyor

Seksenler ab'de iyi gitmeye devam ediyor

Kacak tarzı diziler artik miadını doldurdu. Aksiyon da bir yere kadar. Gecen hafta emanetin iyi bir dizi olduğunu söylemiştim artışı fena değil haftaya 5 e yaklaşır ama öyle uçacak bir dizi değil tabi.

Milli maçın kendisi de reytingi de kötü doğal olarak

emanet maç olmadığı bir haftada uzun özetle birlikte 6-7 reyting alabilecek bir dizi giderek yükselecek dizi

Küçük Ağa beklediğim gibi başlamış sezona. Bu tür diziler, özellikle de Erler Film dizileri düşük başlar sonra yükselir. 4'le başlayan Arka Sokakların ble 12'ye çıktığını unutmayalım. :D Bir kaç haftaya 10 reytingi geçer tekraar. :D

Kaçak çok düşük başlamış. O da yükselir bence ama eskisi gibi 7 falan alması zor. 5 ortalaması ile devam eder.

FOX'un yeni sezondaki total dizilerinden biri olan Emanet de yükselecek bence. Bir kaç haftaya 7-8'i görürse şaşırmamak lazım. TNS'nin dilini en iyi FOX çözdü gibi. Neredeyse her dizisi tutuyor. Yüklendikçe yükleniyor doğu dizilerine.

Show'daki maç çok iyi gitmiş.

Star yoklara oynamış. Salıları hep böyle geçecek gibi.

Alın Yazım saatine ve Müge Anlı'ya rağmen harika direniyor. İlk bölümlerinde 1 reyting alan bir günlük dizi yok. Hepsi 0.50-0.80 arasında başlayıp zamanla yükseliyor.

emanet gerçekten de başarılı bi konusu var bence. ara sıra izliyorum Mehmet A. Alakurt fanı olarak )) küçük ağa neden bukadar ilgi görüyor anlamıyorum tv*lerden ne komedi dizileri geçti onlardan farkı ne ben hiç sevmem küçük ağa dizisini bu benim kendi fikrim tabi izleyenlerede bi lafım yok :D

Maç beklendiği gibi zirvede.

Küçük Ağa bu oranları nasıl alıyor hala şaşırıyorum. Daha da yükseleceği aşikar ama bence hak ettiği oranlar değil.

Emanet FOX'un yeni sezonda başlattığı en başarılı dizisi olacak şüphesiz. Kadın kitlesini etkisi altına almaya başlamış bile. Salı günü zirvenin en yakın takipçisi olacaktır.

Kaçak miladını doldurdu bence sene boyunca ortalama 5 reyting alır ve sene sonunda biter diye düşünüyorum.

Seksenler de çok sıktı bence bu oranlar bu diziye göre fazla.

Seda Sayan Show çok daha iyi oranları hak ediyor bence. İzlemekten zevk aldığım tek sabah programı umarım oranlarını daha da arttırır.

Küçük ağaya çok güldüm
Küçük Ağa beklediğim gibi başlamış sezona. Bu tür diziler, özellikle de Erler Film dizileri düşük başlar sonra yükselir. 4'le başlayan Arka Sokakların ble 12'ye çıktığını unutmayalım. :D Bir kaç haftaya 10 reytingi geçer tekraar. :D

Kaçak çok düşük başlamış. O da yükselir bence ama eskisi gibi 7 falan alması zor. 5 ortalaması ile devam eder.

FOX'un yeni sezondaki total dizilerinden biri olan Emanet de yükselecek bence. Bir kaç haftaya 7-8'i görürse şaşırmamak lazım. TNS'nin dilini en iyi FOX çözdü gibi. Neredeyse her dizisi tutuyor. Yüklendikçe yükleniyor doğu dizilerine.

Show'daki maç çok iyi gitmiş.

Star yoklara oynamış. Salıları hep böyle geçecek gibi.

Alın Yazım saatine ve Müge Anlı'ya rağmen harika direniyor. İlk bölümlerinde 1 reyting alan bir günlük dizi yok. Hepsi 0.50-0.80 arasında başlayıp zamanla yükseliyor.

İlk 10 DK şifreli ve 3 - 0'lık yenilgiye rağmen maç çok iyi gitmiş beklemiyordum bu kadar. Umarım diğer maç milli takımımız başarılı olur. :)

Seksenler her şeye rağmen gayet iyi gidiyor bence... :)

kaçak a dünde dediğim gibi bu senaryo ve aksiyon sahneleriyle zor devam eder
gerçi özetsiz başlamış ve maçta vardı ama 4-5 reytingte az bence

maç berbat olmasına rağmen yinede izlenmiş ben daha dayanamadım değiştirdim rezillikti resmen
küçük ağa normal başlamış

'Emanet' oranlarını arttırmışş iyiye işaret bu. Tüm Diziler maçtan dolayı özetsiz başladığı için bekleneni verememiş olabilirler.. Günlük Diziler bayağı düşmüş.. özellikle Deniz Yıldızının düşmesini çok istiyorum :)

Küçük Ağa müthiş başlamış , tekrarı bile müthiş gitmiş , gecenin yıldızı Kanal D olmuş :)
Bana Ağayı izlediğini söyleme sakın :D

Kadim Dostum da Haklısın. İş yok :D Ama Günahkar iyi bir iş olacak.. Makbule Kosif & Engin Öztürkün şu ana kadar yaptığı hiçbir iş kötü olmamıştır.. Umarım tutar.. :)

'Emanet' oranlarını arttırmışş iyiye işaret bu. Tüm Diziler maçtan dolayı özetsiz başladığı için bekleneni verememiş olabilirler.. Günlük Diziler bayağı düşmüş.. özellikle Deniz Yıldızının düşmesini çok istiyorum :)

Bana Ağayı izlediğini söyleme sakın :D

Kadim Dostum da Haklısın. İş yok :D Ama Günahkar iyi bir iş olacak.. Makbule Kosif & Engin Öztürkün şu ana kadar yaptığı hiçbir iş kötü olmamıştır.. Umarım tutar.. :)
Niye izliyorum tabiki.

Kaçağın dün ki bölümü çok aceleye getirildi bu reytingler normal bence. 20.00 de özetsiz başladı 21.45'e kadar reklamsız gitti ardın bir 30 dk reklam bir daha ki haftaya yayınlansaydı çok daha iyi reytingler alacaktı. Maç nedeniyle düşüş olduğu apaçık

emanet uçacak deniyordu pek uçamamış
kaçak kötü başlamış
küçük ağa ortalama bir başlangıç yapmış
maç milli maç olmasına rağmen gs-fb maçlarından kötü