Fazla soru çözdün o zaman)))Anladım şimdi![]()
ayrıca uykum gelmedi )))
eski zamandan bahsediyoz panpaCumhurbaskani diyecektin sanırım))) erdoğan sikletinde değil meryemin hacı.. Erdoğan tığ gibi)))
Aynen birde kafam bu aralar çok karışık hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum , sen özelden bana tavsiyelerde bulunFazla soru çözdün o zaman)))
Hacı biri gerçek sultan diğeri çakma o bakımdan dedim))) meryemi Amerika da Brezilyada tanıyan var mi ama erdogani tanımayan yok))))eski zamandan bahsediyoz panpa) haklısın meryemimi tüm dünya biliyi
![]()
Başkalarının tavsiyesiyle asla bölüm seçme . ayrıca sen boş ver bölümü bölümü düşünecek çok vaktin olacak sinavlardan sonraAynen birde kafam bu aralar çok karışık hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum , sen özelden bana tavsiyelerde bulun![]()
TmmBaşkalarının tavsiyesiyle asla bölüm seçme . ayrıca sen boş ver bölümü bölümü düşünecek çok vaktin olacak sinavlardan sonra
meryemi dünyanın en güzel 6.kadını seçen amerikalıları saymazsak yokHacı biri gerçek sultan diğeri çakma o bakımdan dedim))) meryemi Amerika da Brezilyada tanıyan var mi ama erdogani tanımayan yok))))
Sen başkanın orta doğudaki mitinglerini görmedin)) Amerikada meryemi taniyana ödül vermek lazim)))meryemi dünyanın en güzel 6.kadını seçen amerikalıları saymazsak yokayrıca erdoğanı anca erkekler tanır ortadoğudaki kadınalr bile isminden ötesine bakmaz
![]()
istanbuldaki mitinglerine sinoptan adam geliyorsa ortadoğuda gitti bir yerle anlaşmıştırSen başkanın orta doğudaki mitinglerini görmedin)) Amerikada meryemi taniyana ödül vermek lazim)))
Düşün İstanbul daki mitinge sinoptan gelecek kadar adamı seviyorlar. Hürrem almanyaya gitti kimse gitmedi onun icin kız yalnızlıktan instagramdan çıkmaz oldu ]))] good nightistanbuldaki mitinglerine sinoptan adam geliyorsa ortadoğuda gitti bir yerle anlaşmıştır)))
neyse seninle rte tartışılmaz panpa good night))))
hürrem kimseye gelin demedi ya da gelsinler diye para vermedi panpa aradaki farkı biliyonDüşün İstanbul daki mitinge sinoptan gelecek kadar adamı seviyorlar. Hürrem almanyaya gitti kimse gitmedi onun icin kız yalnızlıktan instagramdan çıkmaz oldu ]))] good night
Good night demistin ne oldi uykun mu kacti)) Para verirken yanında miydin)))hürrem kimseye gelin demedi ya da gelsinler diye para vermedi panpa aradaki farkı biliyon)))) hadi good night tekrar ve son kez boşa laf atmaya çalışma buradan
))))))))))))))))))))))))