'Reaksiyon'a Güzel Köylü Ayarı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Başrollerinde İbrahim Çelikkol , Nehir Erdoğan , Erdal Beşikçioğlu'nun bulunduğu Reaksiyon dizisinin tarihi önce 17 Eylül olarak açıklanmıştı. Fakat dizinin tarihi değişerek 15 Eylül oldu.

Dizinin tarihinin değişmesinin arkasında ki etmen ise Güzel Köylü. Başrollerinde Gizem Karaca , Berk Cankat , Mehmet Ali Nuroğlu'nun bulunduğu dizi reytingler de çok başarılı ilerliyor. Geçen hafta yeni dizileri geçmesi , maça göre iyi gitmesi Star Tv'yi harekete geçirdi. Güzel Köylü'nün yüksek reytinglerinden dolayı dizi gün değiştirmeyecek , aynı gün kalacak.

Güzel Köylü Resmi.jpg

En doğru karar gibi. Güzel Köylü hep zirvede yer almaz ama 6 - 7 reytingle yayın hayatına devam eder gibi.

Reaksiyon Çarsamba Yayınlanacagına Dair Resmi Hiçbir Açıklama yapılmamısken herkes çarsamba gelicek algısını yapanlar sayesinde böle oldu adamlar demediki çarsamba basliyor 17 eylül diye :)

çok saçma bir karar bence 6 reyting ortalama bir diziyi tutupta 10 reyting ortalaması olucak bir dizinin önünü kesiyorlar reyaksiyon çarşamba akşamları 10 reting ortalama alır
ama pazartesi akşamları karadayıdan dolayı okadar yüksek reyting alamaz bence
güzel köylü pazartesi akşamlarıda 5-6 reyting ortalama alırdı bence karadayının arkasından
yanı güzel köylünün reytingini etkilmez pazartesi yayınlanması ama reyksiyonu ciddi şekilde etkiler burda çok saçma birşekilde reyaksiyonun önünü kesmeye çalısıyorlar bunu yapmaya çalısanda kendi kanalları star tv çok tuhaf gerçekten 🙂🙂🙂
güzel köylü aynı reytingleri pazarteside alır 5-6 reytingle karadayının arkasında yer alır çarşambada 6-7 reyting lıyordu çok fark yok ama reyaksiyon çarşamba alıcağı 10 reytingi pazartesi alamaz star tv burada reyaksiyonun önünü kesiyor bir bakıma 😵😵😵

çok saçma bir karar bence 6 reyting ortalama bir diziyi tutupta 10 reyting ortalaması olucak bir dizinin önünü kesiyorlar reyaksiyon çarşamba akşamları 10 reting ortalama alır
güzel köylü pazartesi akşamlarıda 5-6 reyting ortalama alırdı bence karadayının arkasından
yanı güzel köylünün reytingini etkilmez pazartesi yayınlanması ama reyksiyonu ciddi şekilde etkiler burda çok saçma birşekilde reyaksiyonun önünü kesmeye çalısıyorlar bunu yapmaya çalısanda kendi kanalları star tv çok tuhaf gerçekten 🙂🙂🙂
güzel köylü aynı reytingleri pazarteside alır 5-6 reytingle karadayının arkasında yer alır çarşambada 6-7 reyting lıyordu çok fark yok ama reyaksiyon çarşamba alıcağı 10 reytingi pazartesi alamaz star tv burada reyaksiyonun önünü kesiyor bir bakıma 😵😵😵
çiğdem bence hayal görüyorsun reaksiyon 10 reyting falan alamaz

Aslinda evet, resmi hicbir aciklama yapilmadi Carsamba olacak diye ama neyse bu benim icin cok iyi oldu. :)

Bu konuya gerek olmadığını düşünüyorum bende. Yani hepimiz de biliyoruz ki Güzel Köylü'nün yüksek oranlar alması bu durumu değiştiren etken oldu. Ama bilemedim şimdi :)

Güzel Köylü diğer günlerde düşüşe geçecekti. Çarşamba'da kalması çok iyi oldu bence.

Haha star kendi bilir pazarteside kanal d izlicem çarşambada :F

Kız haklı beyler 😉 aynı görüşteyim

çiğdem bence hayal görüyorsun reaksiyon 10 reyting falan alamaz
cnm hernekadar senin gibi bazı vadiciler sıcak bakmasa bile reyaksiona genel olarak vadiciler destek vericekler ilk bölümlere mutlaka bakılıcak işin içinde vadiciler olunca 10 reyting hayal değil az bile🙂🙂 gürkan uygun için kaçak dizisini bile o ses türkiye döneminde kaç ahftadır 8 reyting aldırdık vadiciler olarak kaçak dizisine 8 reyting kazandıran reyaksionada 10 reyting kazandırır illaki 😉😉 tabi çarşamba akşamları olsaydı diyorum bu reytingi kesin alırdık ama pazartesi akşamı zor geçecek karadayının bu sezonunu çok merakla bekliyorduk
ama ben cüneyt beyleri cesaretidnen ötürü tebrik ediyorum başarısız bile olsalar
beyaz karanfili perşembeye reyaksionuda pazartesiye koyup vadiyle karadayının karşısına çıktılar başarısız olsalar bile bu cesaretlerinden dolayı tebriği hak ediyorlar bence :bhr::bhr:

cnm hernekadar senin gibi bazı vadiciler sıcak bakmasa bile reyaksiona genel olarak vadiciler destek vericekler ilk bölümlere mutlaka bakılıcak işin içinde vadiciler olunca 10 reyting hayal değil az bile🙂🙂 gürkan uygun için kaçak dizisini bile o ses türkiye döneminde kaç ahftadır 8 reyting aldırdık vadiciler olarak kaçak dizisine 8 reyting kazandıran reyaksionada 10 reyting kazandırır illaki 😉😉 tabi çarşamba akşamları olsaydı diyorum bu reytingi kesin alırdık ama pazartesi akşamı zor geçecek karadayının bu sezonunu çok merakla bekliyorduk
ama ben cüneyt beyleri cesaretidnen ötürü tebrik ediyorum başarısız bile olsalar
beyaz karanfili perşembeye reyaksionuda pazartesiye koyup vadiyle karadayının karşısına çıktılar başarısız olsalar bile bu cesaretlerinden dolayı tebriği hak ediyorlar bence :bhr::bhr:
tamam da kaçak ta gürkan uygun vardı, vadi seyircisi memati için kaçak ı izledi vadi nin 4 te 1 izleyicisi de kaçak izliyor, reaksiyonda böyle bir durum yok senariste yapımcıya genel olarak izleyici bakmaz bizim gibi ilgililer bunlara dikkat eder ancak,
cesaret işine gelince de bir laf vardır; "deli cesareti" diye hem pazartesi hem de perşembe günlerine dizilerini koymaları gerçekten büyük bir hata oldu bunun faturasınıda ödeyecekler

Karadayıyla Kitleler Aynı.. Ama İkiside iyi oranlar alacaktır.. Ulan İstanbul sürpriz yapar mı merak konusu :)