- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
sen hala saruhanın hülyasında mısın ?Belkide bir oyuncuyu transfer edecekler onu fragmanda gösterecekler![]()
sen hala saruhanın hülyasında mısın ?Belkide bir oyuncuyu transfer edecekler onu fragmanda gösterecekler![]()
Yok abi ondan değil sende herşeyi Saruhana bağlıyonsen hala saruhanın hülyasında mısın ?))))
Ne alakası varhadi geçmiş olsun maskeli fedai ağlama smileylerine başladı![]()
hadi geçmiş olsun maskeli fedai ağlama smileylerine başladı![]()
en ufak şeyde hemenYok abi ondan değil sende herşeyi Saruhana bağlıyon
Ne alakası var![]()
yada onun nevi şahsına münhasır melun işaretien ufak şeyde hemen![]()
bu ne bu ne
haftaya başlıyo işte
![]()
kimsenin transfer beklentisi yok biz yayın tarihi ve fragman bekliyoruzbu saattten sonra transfer beklemeyin derim haa anlaşılıp da açıklanmayan varsa onu bilmem tabi
Hahahha aynen agahadi geçmiş olsun maskeli fedai ağlama smileylerine başladı![]()
en ufak şeyde hemen![]()
bu ne bu ne
haftaya başlıyo işte
![]()
Benim transfer beklentim var abikimsenin transfer beklentisi yok biz yayın tarihi ve fragman bekliyoruz))))
vayyyyyyy çakma ko admin gelmişHahahha aynen aga![]()
Biliyoruz bugün çıktığınıdaha ne transferi yeterartık fragman ve bölümü bekliyoruz
bu arada fragman bugün çıkıyor agalar
ben maskeleliye yönelik söylemiştim 🙂kimsenin transfer beklentisi yok biz yayın tarihi ve fragman bekliyoruz))))
Benim transfer beklentim var abi![]()
İstifa etcem abi gerek yokvayyyyyyy çakma ko admin gelmiş))))))))
Şu smilelari gorunce midem kalkıyorsana senin işaretlerinle mesaj yolladım
![]()
daha çiçeği burnunda koooooo adminsinİstifa etcem abi gerek yok![]()
Bakıyom transfer istemiyorsun artıksana senin işaretlerinle mesaj yolladım
![]()
Yok abi ya yapamam birde ben sizi kirdim herhalde biraz beni bu mevkilere siz getirdiniz o nedenle ayrilacamdaha çiçeği burnunda koooooo adminsinbiraz bekleyip admin olsaydın bari
))))))))