7 Eylül 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni sezon başlamadığı için sıralamada önde ama rakam iç açıcı değil. en çok ben isterim tkr rakamlarının iyi olmasını ama 2 reytingi göremedi daha.. :) eğer 2-3-4-5 kesintisiz şekilde hareketli ve daha derli-toplu olursa yükselir hissedilir şekilde. lakin 2-3. bölüm çok iyi olsa bile öyle ahımşahım yükseliş yaşar m şüpheli.. :(

Biraz iyi bakıyor olabilirim ama bu haftada çok büyük engel yok önünde. Ben bu bölüm 6'ya gelecek bölüm 8'e yükseleceğini hissediyorum. Ahaaa yaz burada.:D

o hayat benim iyi başlamış
kalp hırsızı türünü düşünrsek 4 küsürlerde kalır en iyi

O Hayat Benim beklediğimden düşük başlamış açıkcası 3 kategoride de zirve bekliyordum. :)

Benim Adım Gültepe'nin tekrarı yine kötü gitmiş. :)

Dizide Kena Ece ve kadın oyuncular iyide, yan karakter oyuncuları olmamış. O Doksanlar'daki çocuk ve En Son Babalar Duyar'da oynayan oyuncu çok sırıtıyor.:)
kenan ecenin ekibindeki güzel mavi gözlü kızın ismi ne :D
onlarda iyi oyuncu bence yetenekliler yani

izleriz aga ama senaryo beni açmıyor daha derin konular olmazsa düzenli takip etmem ama şuanda izlemeye devam edicem bakalım yarın izleriz :D
Senaryo çok ilgi çekici değil ama Serhat ve Dadaylı yeter. Ayrıca başka aksiyon dizisi mi var ne bulursak izleyeceğiz. Ben başka dizi izlemem.:)

Senaryo çok ilgi çekici değil ama Serhat ve Dadaylı yeter. Ayrıca başka aksiyon dizisi mi var ne bulursak izleyeceğiz. Ben başka dizi izlemem.:)
aga açıkçası vadinin bu hamlelerinden sonra diğer diziler ilgimi çekmiyor açık söylim ama salı günü başka bişey yok izleriz işte

yarini iple cekiyorum.Kacak oyle yerde bittiki yeni sezon bolumunu merak ediyorum..tum karakteleri ozledim

pazar reytinglerine gelirsek Kucuk gelin Totalde iyi,AB grupunda kotu.Bakalim yeni diziler gelince nasil olacak tablo

Kaçak'a bir izleyici daha kazandık, @Çiğdem-'de çok seviyor.:)
benim sevdiğim dizileri çevremdekı forumalrdakı tanıdığım kızların çoğuda seviyor ama nedense bu milletin gözüne ben batıyorum :kiki::kiki:
kaçağı bende çok özledim bu akşam olmayan karadayının acısını yarın çıkarıcaz inş:Z:Z