Sen haftaya veda edicem dememiş miydin?Atacan dersane yüzünden giremeyeceğim ya. Son günüm bugün. o yüzden özür dilerim.
Evet öyleydi de değişti zaman.Dershane çabuk başladı ve programımıda bir hafta önce final yaptım. Sizi zor durumda bıraktım özür dilerim.Sen haftaya veda edicem dememiş miydin?
Anladım hayat koşulları işte özür dilenecek bir şey yok. Ama akşamları da mı giremezsin 10 DK falan 1 haftalık zaten?Evet öyleydi de değişti zaman.Dershane çabuk başladı ve programımıda bir hafta önce final yaptım. Sizi zor durumda bıraktım özür dilerim.
bilemiyorum ama 1 haftalık girerim. Zaten @AlemTo güçlü benden.Anladım hayat koşulları işte özür dilenecek bir şey yok. Ama akşamları da mı giremezsin 10 DK falan 1 haftalık zaten?
Girersin sen ya ne olacak 10 DK'dan.bilemiyorum ama 1 haftalık girerim. Zaten @AlemTo güçlü benden.
Tamam zaten Futbu'da var.Girersin sen ya ne olacak 10 DK'dan.
Hiç havamda değilim bugün yarın akşam olur
Biri oda açsın bence takımlar orada buluşsun, bekleyenler de kendi aralarında oynayabilir.
Admin yarın olabilir mi ya şu anda oyun oynayacak durumda değilimBiri oda açsın bence takımlar orada buluşsun, bekleyenler de kendi aralarında oynayabilir.
Git bir yüzünü yıka gel. Yarın yine maç var, aksatmak olmaz.Admin yarın olabilir mi ya şu anda oyun oynayacak durumda değilim
Şuan eksikler var bir saat belirleyelim o zamana kadar herkes toplanır bence.Biri oda açsın bence takımlar orada buluşsun, bekleyenler de kendi aralarında oynayabilir.
11 diyelim o zaman, herkese uyar mı? Geç gelenler sonradan yapar.Şuan eksikler var bir saat belirleyelim o zamana kadar herkes toplanır bence.