Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

He ya ben önceden forumdan ayrılcam diye bir konu açtım altta şaka falan yazdım millet arkamdan ağladı sonra aradan saatler geçti millete şakayı gösterdim millet komaya girdi :F
Yok artık aga kimse inanmamıştı herkes 1 nisan olduğunu biliyordu ama @takas ın şakası çok fenaydı ama :T:

Lafı ağzımdan aldın abi şimdi ben dieycektim onu :D
Seni hiç sorma bir ayrılıyorum diye konu açtı insan bari benim yazdığımın aynısını yazmaz ya :F Hemen belli etti kendini :F

komik mi bu şimdi :bağır:
Komik :bağır:

Beraber ayni safta cok namaz kildik :)))))
Bir daha görürsen selamımı söyle beni söyle çok iyi bir insan de Vadiye alsınlar beni figuran bile olurum he

Seni hiç sorma bir ayrılıyorum diye konu açtı insan bari benim yazdığımın aynısını yazmaz ya :F Hemen belli etti kendini :F

Bir daha görürsen selamımı söyle beni söyle çok iyi bir insan de Vadiye alsınlar beni figuran bile olurum he
figüran bile derken hayırdır başrol mu bekliyodun olursa zaten figüran olarak yer alıcan aga :F

Yok yok kendini kucuk gorme senden ne olur bilemedim:)))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy