Legends Dizisinin Fragmanı Yayınlandı - TNT

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
857414_409722125838472_352335486_o.jpg

Homeland ve 24 dizilerinin yapımcısından yepyeni bir dizi daha LEGENDS

TNT'nin bu yaz ekranlara sürmeye hazırlandiği Robert Littell'in yine aynı adlı roman eserinden uyarlanacak olan, aksiyon dolu dizinin başrollerini Sean Bean(Game of Thrones) ve Ali Larter(Heroes)'in paylaştiği mini dizinin(imdb öyle diyor) yayın tarihi ve fragmanı belli oldu.

Dizinin konusu ise şöyle;
Martin Odum'daki adamımız her operasyonda farklı kişiliğe sokabilen bir yeteneğe sahiptir. Bir gün gizemli biriyle tanişir ve aslında kendisini sandiği kişi olmadiğini söyledğinde, gerçek kimliğinin izini sürmeye başlar.

10 bölüm sürecek olan mini dizi, Legends 13 Ağustos Çarşamba günü TNT ekranlarında başlıyor.

Genel Fragman

Özel Fragman

Sean Bean ve Ali Larer'in oldugu dizi izlenmezmi?? Birde Homeland yapımcısı :X (24'ü izlemedim ama aksiyon yönünü de ordan alıyorsa) tam seyirlik bişey çıkar ammavelakin TNT söz konusu olunca bu hevesim kursağimda klaıyor ve yutkunuyorum:(

Sean Bean ve Ali Larer'in oldugu dizi izlenmezmi?? Birde Homeland yapımcısı :X (24'ü izlemedim ama aksiyon yönünü de ordan alıyorsa) tam seyirlik bişey çıkar ammavelakin TNT söz konusu olunca bu hevesim kursağimda klaıyor ve yutkunuyorum:(
ned stark varsa kalitedir , birde ali larter varmış daha ne olsun :)

Sean Bean reyisin hatrına izlenebilir. Aksiyonu bol dizi gibi ama eleştirmenlerin pek beğenmeyeceği bir dizi gibi geliyor.

İzleyip izlemeyeceğim yorumlara göre belli olur ya da ilk bölümü izler sonrasına ona göre bakarım. :)

homelandın konusunu sevmedim belki başlasam izlerdimde , casusluk vesaire soğuk duruyor ..
Homeland başlamadan önce benim de soğuk baktığım bir diziydi ama daha ilk bölümünden beni içine çekti. Özellikle ilk sezonu harikaydı. Bence Homeland'in ilk sezonu son yıllardaki en iyi dizi sezonlarından biriydi ve zaten Emmy, Altın Küre falan hiç kimseye bir şey bırakmadı o yıl. :):)

Sean Bean reyisin hatrına izlenebilir. Aksiyonu bol dizi gibi ama eleştirmenlerin pek beğenmeyeceği bir dizi gibi geliyor.

İzleyip izlemeyeceğim yorumlara göre belli olur ya da ilk bölümü izler sonrasına ona göre bakarım. :)

Homeland başlamadan önce benim de soğuk baktığım bir diziydi ama daha ilk bölümünden beni içine çekti. Özellikle ilk sezonu harikaydı. Bence Homeland'in ilk sezonu son yıllardaki en iyi dizi sezonlarından biriydi ve zaten Emmy, Altın Küre falan hiç kimseye bir şey bırakmadı o yıl. :):)
bu kadar övgüden sonra yazın izleyeceğim diziler arasında listede buda bulunsun :)

bazen sürpriz çıkıyor mesela ben mad men ede soğuk yaklaşmıştım , ama karakterler çok bağlıyor insanı :)

bunun yorum konusu açılmamışmıydı ?

ilk bölümünü izledim nereye yorum yapayım şimdi? @Forumdash ?
@OzaN yine uzak bir adres gösterir git orda yorum yap diyede, ben burdanmı acaba yorum yapsam diyorum zararı olmaz heralde :)