sokak sanati 20.000'ler Kulübünde!

her zamanki halim :F

Senin sevdiğin adam kırmızı kanatlı melek değilmiydi. Her zaman böyle değilsin bence sen.:A Yani sevdiğin adama uymuyorsun.:A

#stripkralıturabi :A
Gökçemm :bhr: Çok özledim be :T

Doğru yazaydın keşke ama Rabbim izin vermedi yine.:F

Gökçe ile yırtacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Unutmadım az önce dediklerini.:( [HASHTAG]#halkinadamiturabi[/HASHTAG]

Senin sevdiğin adam kırmızı kanatlı melek değilmiydi. Her zaman böyle değilsin bence sen.:A Yani sevdiğin adama uymuyorsun.:A

Gökçe ile yırtacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Unutmadım az önce dediklerini.:( [HASHTAG]#halkinadamiturabi[/HASHTAG]
kişiye göre. :A çeşit çeşit benim sevdiğim adam :D

Doğruları söylüyorum :A
Bu konuda UMUDUNU KESME :F :F :F

Ohhaaa dönüşün 560'ı resmen.😱 Striptiz olayını Turabi açıkladı taaammı.:F
Neyin kıskanayım be. Gökçe dışında hiç kıskanılacak yanı yoktu.:A
[HASHTAG]#halkinadamiturabi[/HASHTAG] .:Z

Farkettim zaten seni görmeyince böyle büyük bir gülüşe hazırdım ama umduğumdan hafif atlattık.:F
Anca vakit buluyoruz :D

kişiye göre. :A çeşit çeşit benim sevdiğim adam :D
Gülüşünde hayır yok adamın.:F Ben niye sana atarlandım anlamadım.:F Gayet iyi tebrik etmişsin tekrardan teşekküler Emre.:D

Anca vakit buluyoruz :D
Lutfuniz bile yeter sayın Moderatörüm.:D

Doğruları söylüyorum :A
Bu konuda UMUDUNU KESME :F :F :F

Sayende Ne biçim bir ergen muhabbete gitti bu durum neyyyssse.:A

Gülüşünde hayır yok adamın.:F Ben niye sana atarlandım anlamadım.:F Gayet iyi tebrik etmişsin tekrardan teşekküler Emre.:D

Lutfuniz bile yeter sayın Moderatörüm.:D
şu sempatikliğe bakarmısın bunun mu gülüşünde hayır yok :bhr:
dexter-dexter-369389_1280_1024.jpg
bilmiyorum artık akışına bıraktım seni :F