Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi biz iş yerinde 19.00 da radyo d yi açıyoruz haberleri dinlemek için orda bu haber çıkınca şok oldum süperdi ya ustanın sözleri beni coşturdu adeta :D
dediğin gibi üstüne basa basa sahadayım özledim dedi biz seni çok özledim ustam sen çık şovunu yap kafadan 15 reyting gelir millet seni istiyor seni :D
benim reytng konusunda endişerlim var, bak dizide sıkıntı olmaz bomba gibi olucak evellalah ama yeni deneklerle yeni sistemde bakalım nasıl reytingler alıcaz

Hacı zaten aksiyon üst seviyede olacağı kesin zaten bunu Necati Şaşmaz kendi ağzınla doğruladı :)
aga adam herşeyin farkında size geçen yıldan beri her konuda yazmaya çalıştım adamın elinden gelen bişey yoktu yüz üstü bıraktı hainler senaryo kurgu herşeyle o ilgilendi geçen yıl
sezon finaline kadar getirdi ve yaptıkları ortada şuan
serdar akar doğan ümit karaca ve de selahattin sancaklı 3 lüsü ile Türkiye nin en iyi teknik ekibini getirdi
bu 3 ü de ayrı ayrı çok süper yönetmenler düşünün 3 ü birleşti var mı ötesi yav
bunun dışında ekibe yaptığı diğer takviyeleri bilmiyoruz ama ekipleri geliştirmiştir kesin
senaryoya derin devlet uzmanı bahadırların kitaplarından ilham aldığı ve daha önce teklif götürülmüş ama reddedilmiş bi ismi getirerek bana göre çok süper bi iş yaptı
belki de vadi senaristliğine getirebileceği 3-4 ender kişiden biridir
oyuncu takviyeleri çok yerinde
andy garcia kendiside söyledi necati şaşmaz bana reddedemeyeceğim bi teklif yaptı diye
adam ne gerekiyorsa yapıyor herşeyi yaptı kendisi de dönüyor seyirci ne isterse onu yapıyor fazlasıyla hemde
vadi aslında transfer reklamını çok iyi yapıyor bana göre aylar öncesinden açıklanan ve reklamı yapılan isimler unutulabilir ne kadar yıldız da olsalar
bakın reaksiyona belki tutar ama ben pek konuşulduğunu göremedim
vadiye bakın bi de 10 gün kala peş peşe tak tak tak bombaları ard arda patlatıp bi anda tavan yaptı yeni bölüme 1 hafta kalmış bu rüzgarla uçacaktır söylim :D
adamlar işi biliyor daha doğrusu Necati Şaşmaz önderliğinde pana film işi biliyor

bu arada ben ustanın gerçek sesini çok daha iyi ve karizma buluyorum bunu bir kez daha dile getirmek istedim bugünki ropörtajı izleyin derim daha karizma

benim reytng konusunda endişerlim var, bak dizide sıkıntı olmaz bomba gibi olucak evellalah ama yeni deneklerle yeni sistemde bakalım nasıl reytingler alıcaz
aga benim hiçbi kuşkum yok istedikleri yerde istedikleri denekleri seçsinler vadi her yerde izlenir her yerden reyting alır adil bi sistem olsun yeter
kanal d bu açıdan biraz daha avantajlı rahat olun derim ben :D bu rüzgarla çok süper bi açılış olacaktır

aga adam herşeyin farkında size geçen yıldan beri her konuda yazmaya çalıştım adamın elinden gelen bişey yoktu yüz üstü bıraktı hainler senaryo kurgu herşeyle o ilgilendi geçen yıl
sezon finaline kadar getirdi ve yaptıkları ortada şuan
serdar akar doğan ümit karaca ve de selahattin sancaklı 3 lüsü ile Türkiye nin en iyi teknik ekibini getirdi
bu 3 ü de ayrı ayrı çok süper yönetmenler düşünün 3 ü birleşti var mı ötesi yav
bunun dışında ekibe yaptığı diğer takviyeleri bilmiyoruz ama ekipleri geliştirmiştir kesin
senaryoya derin devlet uzmanı bahadırların kitaplarından ilham aldığı ve daha önce teklif götürülmüş ama reddedilmiş bi ismi getirerek bana göre çok süper bi iş yaptı
belki de vadi senaristliğine getirebileceği 3-4 ender kişiden biridir
oyuncu takviyeleri çok yerinde
andy garcia kendiside söyledi necati şaşmaz bana reddedemeyeceğim bi teklif yaptı diye
adam ne gerekiyorsa yapıyor herşeyi yaptı kendisi de dönüyor seyirci ne isterse onu yapıyor fazlasıyla hemde
vadi aslında transfer reklamını çok iyi yapıyor bana göre aylar öncesinden açıklanan ve reklamı yapılan isimler unutulabilir ne kadar yıldız da olsalar
bakın reaksiyona belki tutar ama ben pek konuşulduğunu göremedim
vadiye bakın bi de 10 gün kala peş peşe tak tak tak bombaları ard arda patlatıp bi anda tavan yaptı yeni bölüme 1 hafta kalmış bu rüzgarla uçacaktır söylim :D
adamlar işi biliyor daha doğrusu Necati Şaşmaz önderliğinde pana film işi biliyor

bu arada ben ustanın gerçek sesini çok daha iyi ve karizma buluyorum bunu bir kez daha dile getirmek istedim bugünki ropörtajı izleyin derim daha karizma

aga benim hiçbi kuşkum yok istedikleri yerde istedikleri denekleri seçsinler vadi her yerde izlenir her yerden reyting alır adil bi sistem olsun yeter
kanal d bu açıdan biraz daha avantajlı rahat olun derim ben :D bu rüzgarla çok süper bi açılış olacaktır
Hacı altına tam imza atacaktım ki kendi sesi daha karizma deyince vazgeçtim :D:D.Kendi seside iyide Polat'ı canlandıran ses bana göre 10 gömlek üstün Necati Şaşmazın sesinden :)

@takas senle aynı fikirdeyim adam işi olmamasın rağmen geçen sezon çoğu geceler şirkette sabahlayıp birçok knuyla kendisi ilgilendi bu sıkıntılar yetmezmiş gibi eski senaristler sağolsunlar polat ı ak saçlı yapıp o mezara koyunca senaryo olarak da fazla bir adım atamadılar , bu sene gerekli hamleler beklediğimiz düzeyde gerçkleşti umarım neticeside istediğimiz gibi olur

Yalniz sener sen cok yakisirdi be @Master.1000 gorunce ustad geldi aklima kendisi de her zaman dile getirmistir ama dayilik makamina yakisirdi seyfo dayi halo dayi gibi.....