Game of Thrones'a Çıplaklık Onayı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1409774126.jpg

Lea Headey tarafından hayat verilen Kraliçe Cersei'nin Hırtavistan'daki St. Nicholas Kilisesi'ne çıplak olarak yürüyeceği sahne, Hırvat yasalarına takılmış ve kilise yönetimince hoş görülmeyeceğinden bir türlü çekilemişti.

Kraliçe Cersei'nin "utanç yürüyüşü" adındaki sahnesi için, Hırvatistan Film Komisyonu araya girdi. Taraf gazetesinin haberine göre komisyon, Lea Headey'in kiliseye çıplak adım atmaması koşuluyla sahnenin çekilecebileceğini açıkladı.

Böylece Game of Thrones'taki o sahnede orjinal St. Nicholas Kilisesi kameraya alınacak ve sahne çekilecek.​

Zaten kutsal yerde bile sevişme sahnesi vardı abartı bulmuştum. Yine abartı bir durum daha aslında. Hikayeye daha çok odaklansalar ya. :T:

çıplak mı yürüyecek çok merak ettim şimdiden :A
neresini merak ettin? artık jamie kullana kullana bize bişey bırakmamış keşke sansa yürüseydi ya da margieri yürüseydi khaleesi yürümesede olur onu o halde çok gördük :))

ama saydıklarım seni kesmez? buna eminim. senin için özel bücür tyrion çıplak yürüyecekmiş :)

dur bakalım ne diyecek :D
sevmedim haberi ya sansa ya da margerie ile yer değiştirsin cercie :)

ayoll bunların zaten görünmeyen bir yeri kaldımıkı yanııı izleyenler farklı birşey görmücek bence bu dizide herzaman olan şeyler :kiki::kiki:

neresini merak ettin? artık jamie kullana kullana bize bişey bırakmamış keşke sansa yürüseydi ya da margieri yürüseydi khaleesi yürümesede olur onu o halde çok gördük :))

ama saydıklarım seni kesmez? buna eminim. senin için özel bücür tyrion çıplak yürüyecekmiş :)

sevmedim haberi ya sansa ya da margerie ile yer değiştirsin cercie :)
belki cercie sahnesi güzel olur , seversin belki :D
ayoll bunların zaten görünmeyen bir yeri kaldımıkı yanııı izleyenler farklı birşey görmücek bence bu dizide herzaman olan şeyler :kiki::kiki:
kitapta var mı böyle birşey ? :D