Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nedense artık yeni dizilere bakasım gelmiyor sonu belli olan dizileri izlemek gelmiyor içimden.Sence nedir bizim bu dizilerimizin git gide klişe haline dönüşmeleri @beyazsoy
Herkes reytingler de bu tutuyor zekasıyla dizi yapıyor ama tns durmadan denek değiştiriyor))) bu dizi de pek olmamış obzg bin mirasını yiyip bitirdiler

Dizi gerçekten çok kaliteli olmuş hele bazı sahneler vardı ki etkilenmemek mümkün değil.. Yer yer sıkıldığım oldu açıkçası evet ama ilk bölümü genel olarak beğendim geçer not aldı benden. Dizinin hikayesi bol yan karakter baya var. Hatta başrol oldukları söylenen Ayça, Mete ve İlker'i doğru düzgün göremedik ilk bölüm Ekin Koç üzerineydi resmen. :F Kanal D ergenleri hedeflemiş anlaşılan. :A

Ekin Koç'un oyunculuğu gayet iyiydi babasını oynayan adamdan bahsetmişsiniz bende Asi'den biliyorum onu burada da mahzum bir rolle karşımıza çıkmış.

Selen Öztürk döktürdü resmen helal olsun @xemrexxx şımarmıştır şimdi. :F Ama Cihangir durgundu inşallah açılır. Kardeşi çok güzel bu arada böyle güzel genç bir kız lazımdı diziye. :A

Fevzi'nin abisi kimse helal olsun kısa bir sahnesi vardı ama baya etkiledi beni yani adam çok iyi rol kesti.

Diğer genç çocuklar da fena değildi işte. Oyunculukları genel olarak iyi buldum.

İkinci bölümü merakla bekliyoruz dizi beni çekti diyebilirim ilk bölümüyle @yakup09 :)

Dizi gerçekten çok kaliteli olmuş hele bazı sahneler vardı ki etkilenmemek mümkün değil.. Yer yer sıkıldığım oldu açıkçası evet ama ilk bölümü genel olarak beğendim geçer not aldı benden. Dizinin hikayesi bol yan karakter baya var. Hatta başrol oldukları söylenen Ayça, Mete ve İlker'i doğru düzgün göremedik ilk bölüm Ekin Koç üzerineydi resmen. :F Kanal D ergenleri hedeflemiş anlaşılan. :A

Ekin Koç'un oyunculuğu gayet iyiydi babasını oynayan adamdan bahsetmişsiniz bende Asi'den biliyorum onu burada da mahzum bir rolle karşımıza çıkmış.

Selen Öztürk döktürdü resmen helal olsun @xemrexxx şımarmıştır şimdi. :F Ama Cihangir durgundu inşallah açılır. Kardeşi çok güzel bu arada böyle güzel genç bir kız lazımdı diziye. :A

Fevzi'nin abisi kimse helal olsun kısa bir sahnesi vardı ama baya etkiledi beni yani adam çok iyi rol kesti.

Diğer genç çocuklar da fena değildi işte. Oyunculukları genel olarak iyi buldum.

İkinci bölümü merakla bekliyoruz dizi beni çekti diyebilirim ilk bölümüyle @yakup09 :)
şüphen mi vardı [HASHTAG]#selenozturk[/HASHTAG] tabi döktürecek meral okayın seçtiği oyuncu kötü olur mu aklın alıyor mu :)

ayrıca @yakup09 duymasın bu dizinin ilk bölümü öbgz ilk bölümden daha iyi olmuş yaklaşık 20 tane karakteri falan gayet iyi anlattılar:)

Dizide ekin koç ve mu bin sultani fena oynamamış ama dizinin ana konusu pek yok Zengin fakir çatışması en fazla ve iki hatta uç adam arasında kalan kadın

Dizinin en güzel yani jeneriği onun dışında sıradan bir kaç oyuncunun performansı olmazsa dizide izlenecek bir şey yok