cemile pek bir fingirdek olmuş 

bbs ye özenmişlerAha Gencebay çıktı![]()
bbs ye özenmişlerAha Gencebay çıktı![]()
Şuan dizi adına birşey izlemedik slkarakterleri tanitiyorlar dizinin asil konusu belli olursa yorum yaparım ama bu haliyle zirve şansı yok ama diğer dizilerde parlak değil . en azından ortada bir yarış olur kimse aşırı fark atamazbeyazsoy sen diziyi beğendin mi, zirve şansı var mı..
4.my oyuncusunu buldum bu kadın neboşun gençliğini canlandırıyordu my de@beyazsoy hava ?sen hava göröemişsin, kendini yapmaya odakladığın içindir büyük ihtimal.
beyazsoymu ? Ben senin adını receptepe diye biliyodum
cemile pek bir fingirdek olmuş
bbs ye özenmişler
Her karakterin altından en iyi şekilde kalkan bi oyuncu.cemileden farklı bi tarza bürünmesi iyi
![]()
Prim hayatta hic bir şeyi doğru ogrememedin benim adımı ogrenemedigin gibi onun için hoş görüyorum seni ))))@beyazsoy hava ?sen hava göröemişsin, kendini yapmaya odakladığın içindir büyük ihtimal.
beyazsoymu ? Ben senin adını receptepe diye biliyodum
cemile pek bir fingirdek olmuşHer karakterin altından en iyi şekilde kalkan bi oyuncu.
bbs ye özenmişler
cemileden farklı bi tarza bürünmesi iyi
beyazsoy sen diziyi beğendin mi, zirve şansı var mı..Sen beğendin mi sen ?![]()
bağırış çığırış çok sen seversin karagüldenDizide şuan en iyi oynayan diye biri yok ama biraz daha ilerleyelim.
Çünkü yönetmeni zeynep günay tan. Postacıya kadar en sahicisini ekrana süren bi insan. O yüzden ayrım yapamaman normal
Doğrudur dediğim gibi dizi seyrettiriyor kendini.![]()
sen ne anlarsın melun.ssSınıf yazılı sahnesine baktım sonra çok sıkıldım çocuklar bence özensiz seçilmiş...
Anti kanal d ciliğimi bir yana bırakarak konuşuyorum bu şekilde zirvede olamaz dizi...
Ya git allahaşkına kara para aşk buna bin basar güzel köylü ise 2000sen ne anlarsın melun.ss
bu mesajdan sonra seni banlamaları gerek 😱 bu ka cahillik 😱Ya git allahaşkına kara para aşk buna bin basar güzel köylü ise 2000![]()
ÖBGZK gibi olacak diyorlar ama öbgzk nin yanında bu dizi 0bu mesajdan sonra seni banlamaları gerek 😱 bu ka cahillik 😱
amcaya for![]()
dizi böyle giderse sen çok beklicenÖBGZK gibi olacak diyorlar ama öbgzk nin yanında bu dizi 0
o kadar sıkıcı ki dizi neyse bu dizi 5 alsa bile kanal d de biter...Ulan İstanbul 8 aldığı halde bile günü değişecek![]()
he emre hedizi böyle giderse sen çok beklicen![]()
Muhteşem oyuncuları var diye bakıyon ama abartma bencedizi böyle giderse sen çok beklicen![]()