Kızıl Erkekler İsyanda!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Kızıl erkekler isyan bayrağını çekti!

Ünlü fotoğrafçı Thomas Knights kadınlara oldukça kızgın. Kızıl kadınların el üstünde tutulmasına karşın kızıl erkeklerle flört etmenin toplumda utanç verici bir şey olarak görüldüğünü savunan Knights, yeni sergisinde bu ötekileştirmeye karşı savaş açtı.

New York'taki yeni fotoğraf sergisi için 40 kızıl erkek modelle çalışan Knights, kızıl erkeklerin de birer kazanova, aksiyon filmi yıldızı ya da kahraman olabileceğini savundu.

Tahmin edildiği üzere fotoğrafçı Thomas Knights da kızıl bir erkek.

fft16_mf2399473.Jpeg

redhot633%20x%20460%20template.jpg

fft16_mf2399474.Jpeg

fft16_mf2399475.Jpeg

Son düzenleme:
aslında konuyu açmayacaktım ama malum michael c hall da kızıl bir erkek onun için açtım :F acaba o ne der bu konuya?
tr de kızıl erkeklerin pek sorunu yok gibi, engin öztürk, gökhan özoğuz falan :D

Forumumuzun hanımlarına soralım sizce haklı mı kızıl erkekler :D @Çiğdem- @dizi kolik
yatutarsa fotoğrafcıya 1 konuda katılmıyorum diğer 1 konudada hak veriyorum
katılmadığım konu kızılkadınlarının el üstünde tutulması bence normal zaten kadınlar heryerde elüstünde tutulmalı bence bunun aksi bir durumunu savunan kimseye katılmam :ppp:
haklı bulduğum şey ise kızıl erkekleride insan sonucta nasıl siyahi kişilere ırkçılık yapılmaması lazımsa kızıl erkeklerede yağılammalı ne toplumca utanc kaynağı olcuakmıskı onlarda insan sonucta bu açıdanda haklılar 🙂

çiğdemin favorisi hangisi değilse o yani hiçbiri :F
3 çokk kıllı sevmem ıyy :ppp::ppp::ppp:
1.fotodakıde çok gıcık bir tipi var ben 2.fotodakını beğendim çok sempatik duruyor:A:A

Kızıl insan çok alışıldık bir şey değil.Sokağa çıksan her yerde göremezsin.:D
Sarışınlar hem erkekte hem kız da lider herhalde. :X

yatutarsa fotoğrafcıya 1 konuda katılmıyorum diğer 1 konudada hak veriyorum
katılmadığım konu kızılkadınlarının el üstünde tutulması bence normal zaten kadınlar heryerde elüstünde tutulmalı bence bunun aksi bir durumunu savunan kimseye katılmam :ppp:
haklı bulduğum şey ise kızıl erkekleride insan sonucta nasıl siyahi kişilere ırkçılık yapılmaması lazımsa kızıl erkeklerede yağılammalı ne toplumca utanc kaynağı olcuakmıskı onlarda insan sonucta bu açıdanda haklılar 🙂

3 çokk kıllı sevmem ıyy :ppp::ppp::ppp:
1.fotodakıde çok gıcık bir tipi var ben 2.fotodakını beğendim çok sempatik duruyor:A:A
Çiğdem üstteki yorumuna katılıyorm :) ama sanki Rusya da yaşıyormuşta bu olayı görmüş , gibi yazmışşsın adeta mesajında :D @xemrexxx @destere

tespitine gelirsek ben 1.fotoda kini beğenirsin zannemiştim 😱

Çiğdem üstteki yorumuna katılıyorm :) ama sanki Rusya da yaşıyormuşta bu olayı görmüş , gibi yazmışşsın adeta mesajında :D @xemrexxx @destere

tespitine gelirsek ben 1.fotoda kini beğenirsin zannemiştim 😱
2.fotodakı daha sempatik ama :kiki::kiki:
hayırr rusyada yaşamıyorum tabikide ama tesbitlerim genelde iyidir yanı siyahı adamlara ırkçılık konusuyla aynı bence bu kızıl erkek konusu 🙂🙂