The Wire HD Olarak Yeniden Yayınlanacak!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1409737846.jpg

HBO'nun ve televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden biri olan The Wire sevenlerine HBO'dan iyi bir haber geldi.

Habere göre dizi, şu günlerde yeniden yayınlanmak üzere HD olarak yeniden düzenleniyor. HBO, aslında The Wire maratonunu Eylül ayında yayınlamayı planlıyordu fakat bazı bölümlerin incelenmesi tamamlanmadığından şimdilik yayın tarihi belli değil.

Böylece orijinal olarak 2002-2008 yıllarında yayınlanan The Wire ilk kez HD olarak yayınlanmış olacak.

Dominic West, Idris Elba, Wendell Pierce, Michael K. Williams gibi isimleri kadrosunda bulunduran The Wire, televizyon tarihinin en önemli işlerinden biri olarak görülüyor...

2005 ve sonraki sezonları sorun değildir heralde(b) [HASHTAG]#SFU[/HASHTAG] bile varken :X bu arada OZ'a da el atsalar :bağır:

2005 ve sonraki sezonları sorun değildir heralde(b) [HASHTAG]#SFU[/HASHTAG] bile varken :X bu arada OZ'a da el atsalar :bağır:
Çevirmesi sorun değildir de şu an HD olarak yokmuş işte. :)

Six Feet Under'ın HD varmı ki? Bildiğim kadarıyla yok onun da. :)

Bu arada Oz'u ben de bekliyorum merakla. Çevirsinler artık da izlemişken HD olarak izleyelim. :):)

Çevirmesi sorun değildir de şu an HD olarak yokmuş işte. :)

Six Feet Under'ın HD varmı ki? Bildiğim kadarıyla yok onun da. :)

Bu arada Oz'u ben de bekliyorum merakla. Çevirsinler artık da izlemişken HD olarak izleyelim. :):)
Sfu var var :X 3.sezonu hd indirdim :X

İlk yayınlanırken HD değilmiş ama sonra blurayini çıkartırken çevirmişler herhalde. 480p formatında çekildiği yazıyor wikipedia'da. :):)
Bilmem bendeki göruntu kalitesi suanki dizilerle kapişir:X akşama unutturma caps atayım begenırsen yollarım :X

5. sezon finalini tekrar izledim harikaydı

şimdi tekrar bakınca diziye jeneriğiyle konusuyla oyuncularıyla uzun yıllar geçipte unutamayacağım bir dizi herşeyiyle mükemmeldi ..

HD olarak yayınlandı birkaç gün önce. İlk sezondan pek zevk alamadığım için ikinci sezonu izlemeyi düşünmüyordum ama zaman geçtikçe diziden geriye güzel şeyler kaldığını fark ettim. HD olarak da yayınlanmışken 2. sezonu da izleyeceğim. :):)

1x1 in yarısına kadar zor izleyebilmiştim. Çok klişe geldi sıradan bir dava var işte iki polis, sert adamlar, suçlular vb.vb. hep bilindik şeyler.

Keşke Oz'u da halletseler daha 1x5.bölümdeyim ama yakın zamanda devamını getireceğim. :)
Dizi çok ağır bir dizi zamanla seviliyor. Çünkü olay dizisi değil de bir ortama kamera yerleştirmişler de onları izliyormuşuz tarzında bir dizi. Klişe olmadığı da kesin o tarz başka bir dizi izlemedim. Film olarak benzetebileceğim 1-2 örnek olsa da. :):)

Oz'a da sıra gelecek inanıyorum. Sırf HD'si gelecek diye başlamıyorum ama gelmezse de kötü olacak. :D

1x1 in yarısına kadar zor izleyebilmiştim. Çok klişe geldi sıradan bir dava var işte iki polis, sert adamlar, suçlular vb.vb. hep bilindik şeyler.

Keşke Oz'u da halletseler daha 1x5.bölümdeyim ama yakın zamanda devamını getireceğim. :)
bence benzerleri diziler gibi olmasından dolayı değil hayatın kendisi olduğu için klişe benzetmesi yapmışsındır :) hayatın kendisi klişe ? birinci sezondaki istikrarını aynen 5 sezon korumayı başarmış nadir dizilerden biri, dizi aşırıya kaçmak için hiç bir çaba sarfetmiyor normalin dışına çıkmıyor aksiyon olsunda seyirciyi ekrana kitleyelim diye bir dertleride yok ama onun haricinde her tür pisliği olduğu gibi yansıtmaktan kaçınmıyorlar mafya, siyaset, emniyet, hukuk dörtlüsü her tür pislikte ortak noktada buluşuyor dizide :)