NOW Emanet - Dizi Yorumları

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
FOX'un Gold Film imzalı yeni dizisi Emanet bu akşam 19.45'te başlıyor.

Başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Özlem Yılmaz, Engin Şenkan, Nergis Çorakçı, Ferit Kaya ve Semra Dinçer'in yer aldığı, yönetmenliğini Nisan Akman'ın üstlendiği, yapımcılığını ise Faruk Turgut'un üstlendiği Emanet dizisiyle ilgili bölüm yorumlarını ve fragmanları bu konu altından paylaşabilirsiniz.

Emanet, her Salı 19.45'de FOX ekranlarında.

10479638_738854436186828_5073544951223109142_o.jpg

Mehmet Akif Alakurt faktöründen dolayı diziye başarılar diliyorum. Bu hafta tekrarını izlerim TV'den beğenirsem devam ederim. :)

Çok güzel bir dizi olacak. Dizi sürpriz oranlarla başlayabilir. :) :)

@semre duymasin ama Yılların ocunden daha iyi bir nevşehir dizisi)) , ilginç neden nevşehir dizilerinde şive olmaz merak konusu

@semre duymasin ama Yılların ocunden daha iyi bir nevşehir dizisi)) , ilginç neden nevşehir dizilerinde şive olmaz merak konusu​
Yilanlarin Ocu Aşiri Drama Cook yurek burkucu dizi Emanetde onu hiss edemedim Birazdan Reytnglerine bakicam Dizinin Yilanlarin Ocu de gayet iyi dizi Hakkini yeme Oyunculari Bile Yeter Diziye Neyse Bakalim Emanet Nasil Oran Alicak Karsisinda Guldur guldur var

guldur guldur basmis kaza gidiyor Emanet Gerilerde kalmis Hemde Cook

Son düzenleme:
Emanet Berbat İzleniyor Burdan Soylemis olayim rahat gun bide Aldigi reyting ne be Yilanlarin Ocu guzel koyly karsinda 2ci sira idi Emanet Malesef Tutmadi Sirada Gunahkar var O da Tutmaz

Emanet Berbat İzleniyor Burdan Soylemis olayim rahat gun bide Aldigi reyting ne be Yilanlarin Ocu guzel koyly karsinda 2ci sira idi Emanet Malesef Tutmadi Sirada Gunahkar var O da Tutmaz
Sevindim bu kadar koylu dizisinden bööö gelmişti Allah ne muradın varsa versin hatta seda sayan reyting yapsın))) bu arada baktin mi sedanin bugünku reytingi nasil

Dizi biraz daha izleyince berbat mehmet akif oyunculuğu ve yapisal olarak çakma karagül küçük gelin karması olduğu anlaşılıyor. Klasik 4 reutingin üstüne zor çıkar

@semre duymasin ama Yılların ocunden daha iyi bir nevşehir dizisi)) , ilginç neden nevşehir dizilerinde şive olmaz merak konusu​
Yilanlarin Ocu Aşiri Drama Cook yurek burkucu dizi Emanetde onu hiss edemedim Birazdan Reytnglerine bakicam Dizinin Yilanlarin Ocu de gayet iyi dizi Hakkini yeme Oyunculari Bile Yeter Diziye Neyse Bakalim Emanet Nasil Oran Alicak Karsisinda Guldur guldur var

guldur guldur basmis kaza gidiyor Emanet Gerilerde kalmis Hemde Cook
Duygu konusunda haklisin ama total dizilerde duygudan çok olay örgüsü götürür bu dizi daha basit ( asmalı konak, karagül, küçük gelin) yapısını bire bir aldığı için anlaşılması kolay bu yuzden daha şansı var. Yılanların öncü 2. Bölümü ile rekabete dayanamaz

Duygu konusunda haklisin ama total dizilerde duygudan çok olay örgüsü götürür bu dizi daha basit ( asmalı konak, karagül, küçük gelin) yapısını bire bir aldığı için anlaşılması kolay bu yuzden daha şansı var. Yılanların öncü 2. Bölümü ile rekabete dayanamaz​
Yilanlarin Ocu İyi Bir Kitle kazandi Bir kac haftaya 4ustu alir Zamanla yukselir kesin Mehmet Akif alakurt Oyunculugu berbat zaten Dizinin tek hatasi o neyse Koy Dizileri Sen tutar dedin Kadim Dostum da Emanet de tutmadi Her koy dizisi tutmaz Unutma Seda Sayanin Rehtingin cok merak ediyosun Yarini bekle Oglum

Duygu konusunda haklisin ama total dizilerde duygudan çok olay örgüsü götürür bu dizi daha basit ( asmalı konak, karagül, küçük gelin) yapısını bire bir aldığı için anlaşılması kolay bu yuzden daha şansı var. Yılanların öncü 2. Bölümü ile rekabete dayanamaz​
Yilanlarin Ocu İyi Bir Kitle kazandi Bir kac haftaya 4ustu alir Zamanla yukselir kesin Mehmet Akif alakurt Oyunculugu berbat zaten Dizinin tek hatasi o neyse Koy Dizileri Sen tutar dedin Kadim Dostum da Emanet de tutmadi Her koy dizisi tutmaz Unutma Seda Sayanin Rehtingin cok merak ediyosun Yarini bekle Oglum
Koy dizisi tutar demedim 4 reyting cebte dedim. Yalniz kadim dostumun yarısı avrupali tam köylü dizisi değil. Yılların oncunun rakipleri geliyor gün değiştirmesi an meselesi))

Duygu konusunda haklisin ama total dizilerde duygudan çok olay örgüsü götürür bu dizi daha basit ( asmalı konak, karagül, küçük gelin) yapısını bire bir aldığı için anlaşılması kolay bu yuzden daha şansı var. Yılanların öncü 2. Bölümü ile rekabete dayanamaz
foxta yüksek başlayan dizi yok gibi birşey eğer dizi beğenilirse zamanla yükseliyor onun için biraz erken yorum yapmışsın