lokma döktürüp dağıtırım beçok ağlarsın ama sonraa 🙂🙂
lokma döktürüp dağıtırım beçok ağlarsın ama sonraa 🙂🙂
son cümleye inanıyor musun ciddenAcıkcası ben beğenmedimAma her dizisini izledim sanırım
(TRT hariç)
Canım Ailem'deki rolü haricinde Uçurum'daki rolünü de pek kıvıraramişti. Belki Ergenokoncular güzel bişey yazarlar![]()
Yazdıklari karakterler oldukça güzel oluyor. Ama aceleye gelen oyuncu seçimiyle baltalıyorlar. MEsela Turgut gibi bi efsane çıktı.Sonraki gelen savcı aceleye geldiği için tutmadıson cümleye inanıyor musun cidden![]()
karadayıda bir turgutu yazabildilerYazdıklari karakterler oldukça güzel oluyor. Ama aceleye gelen oyuncu seçimiyle baltalıyorlar. MEsela Turgut gibi bi efsane çıktı.Sonraki gelen savcı aceleye geldiği için tutmadı
Bu yeni kadın karakter için uzun uğraşmişlarsa da Funda'dan bi efsane çıkmaz![]()
Nazif baba da varkaradayıda bir turgutu yazabildilerkenan-bergüzar zaten başrol onların dışında bir turgut var 2.bir unutulmaz karakteryok
![]()
dizi izleyicisi dışındakilerin haberi yoksa o karakterin pek efsaneliği yokturNazif baba da var
Adam bu karaktere göre göre reklam filmi çekti"Kiminizin babası, kiminizin dedesi oldum" diyerek
![]()
Kendi cahilliğini niye turk toplumuna "maaal" ediyorsundizi izleyicisi dışındakilerin haberi yoksa o karakterin pek efsaneliği yoktur![]()
yok artıkKendi cahilliğini niye turk toplumuna "maaal" ediyorsun![]()