bunu da ozana bildirmeli .ss nerede tarafsız yönetim .ssTamam mesajları düzelttim ben sorun yok uzatmayın.![]()
sana göre sadeceNur açık ara daha güzel bence![]()
meryem kanalı b yapar sen merak etmeYok artık Flash ağır AB. 😱 Total'in gülü olur Meryem.![]()
bunu da ozana bildirmeli .ss nerede tarafsız yönetim .ssTamam mesajları düzelttim ben sorun yok uzatmayın.![]()
sana göre sadeceNur açık ara daha güzel bence![]()
meryem kanalı b yapar sen merak etmeYok artık Flash ağır AB. 😱 Total'in gülü olur Meryem.![]()
Ama Meryemin paylaştığın fotosuda güzelbunu da ozana bildirmeli .ss nerede tarafsız yönetim .ss
sana göre sadece![]()
Burda bir taraflılık yok Emre yazdıktan sonra düzeltmiş bende alıntıyı düzelttim. 😉bunu da ozana bildirmeli .ss nerede tarafsız yönetim .ss
sana göre sadece![]()
oldu ben de küfür edeyim sonra düzelteyim.ssBurda bir taraflılık yok Emre yazdıktan sonra düzeltmiş bende alıntıyı düzelttim. 😉
Yahu tabiiki küfür olsa silip rapor edinir ama çocuk orada küfür bile yazmamış hatta yıldız koymuş. Mesela sen de Mel'un diyorsun, Melun'un anlamıda nefret söylemi, lanetli demek.oldu ben de küfür edeyim sonra düzelteyim.ss
onda yıldız yoktu küfürün okunuşu varidi .ssYahu tabiiki küfür olsa silip rapor edinir ama çocuk orada küfür bile yazmamış hatta yıldız koymuş. Mesela sen de Mel'un diyorsun, Melun'un anlamıda nefret söylemi, lanetli demek.![]()
vay totoş 😱 hem de showdaki bölümlerden 😱Yok ben çıkaramadım. 😱![]()
hürremin hançerle süleymanın odasına girmeden önceki hatun değil mi buEkli dosyayı görüntüle 39092
Ekli dosyayı görüntüle 39093
bu güzelliği hatırlayanlar @destere @mrt-06 @EnveR @*YıldırıM* @Bully @yatutarsa
@Çiğdem- sen bakma![]()
Müthiş bir güzellik o ama. 😱 Yok hatırlamadım.vay totoş 😱 hem de showdaki bölümlerden 😱
ekranın en büyük aşkına bir kez daha tanık olmuştukhürremin hançerle süleymanın odasına girmeden önceki hatun değil mi buBu kadın yüzünden sülümana hançer çekmişti
![]()
kendisi rustur amaMüthiş bir güzellik o ama. 😱 Yok hatırlamadım.![]()
Aşık oldum.ekranın en büyük aşkına bir kez daha tanık olmuştuk
kendisi rustur ama![]()
Ben de çıkaramadım ama çok güzel.Ekli dosyayı görüntüle 39092
bu güzelliği hatırlayanlar @destere @mrt-06 @EnveR @*YıldırıM* @Bully @yatutarsa
@Çiğdem- sen bakma![]()
sülümanın halvete giremediği ender kişilerdenBen de çıkaramadım ama çok güzel.![]()
![]()
niye etiketliyorsun ozamanEkli dosyayı görüntüle 39092
@Çiğdem- sen bakma![]()