Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

@takas kardesim hakkini helal et hakikaten biraz asiri kacmis ozurdilerim affetmek buyukluktur buyukluk yasta deildir hadi bir buyukluk yap kirginligi bitir abi kardes arasinda bazen olur boyle seyler ben sana elimi u zatiyorum ister o eli yumruk yapar konusmazsin benimle ister o elle tokalasirsin sana kalmis ben kucukluk yapip ozur diledim simdi hamle sirasi sende
ya abi ne özürü Allah aşkına
tabi ki sorun olamaz sen hepimizin abisisin forumda en saygı duyduğum adamsın böyle birşeyi senle konuşunca bile utanıyorum ne dersen o saygılar :)

ya abi ne özürü Allah aşkına
tabi ki sorun olamaz sen hepimizin abisisin forumda en saygı duyduğum adamsın böyle birşeyi senle konuşunca bile utanıyorum ne dersen o saygılar :)
Yok yok kirdim seni ben hatami kabul ederim yaptigim yanlisin farkindayim bu forumda olmama sebeb olan kisisin sen bana hep saygi gosterdin karsiligi bu olmamaliydi sen buyukluk gosterdin kirginligi gormemezlikten geldin cok saol kardesim

Yok yok kirdim seni ben hatami kabul ederim yaptigim yanlisin farkindayim bu forumda olmama sebeb olan kisisin sen bana hep saygi gosterdin karsiligi bu olmamaliydi sen buyukluk gosterdin kirginligi gormemezlikten geldin cok saol kardesim
estağfurullah abi böyle sözlere gerek yok
senin söylediğin her sözden bi anlam çıkartmaya çalışıyoruz çünkü biz 2 yaşamışsak sen 12 yaşamışsındır :) o yüzden gereken dersi çıkarırım İnşallah

fragmanı 3 kez peşpeşe izleyip yatacam herkese iyi geceler yarın yine iş var of of :(

Son düzenleme:
estağfurullah abi böyle sözlere gerek yok
senin söylediğin her sözden bi anlam çıkartmaya çalışıyoruz çünkü biz 2 yaşamışsak sen 12 yaşamışsındır :) o yüzden gereken dersi çıkarırım İnşallah

fragmanı 3 kez peşpeşe izleyip yatacam herkese iyi geceler yarın yine iş var of of :(
iyi geceler agam , Allah kolaylık versin

10351902_1544111182478804_1135665204534806799_n.jpg

10647113_1544111415812114_7955083990836134801_n.jpg

bu fragmanı izledikten sonra reaksiyonun fragmanını izledim yarıya kadar dayanabildim düşünün :D

bu arada v2 fragmanı çok daha bomba olacakmış
düşünemiyorum nasıl bişey olacağını :D

bu fragmanı izledikten sonra reaksiyonun fragmanını izledim yarıya kadar dayanabildim düşünün :D

bu arada v2 fragmanı çok daha bomba olacakmış
düşünemiyorum nasıl bişey olacağını :D
aga zaten bu daha giriş olmuş kısa bir frağman bu aslının bekliyoz haftaya

http://televizyongazetesi.com/kurtl...urce=dlvr.it&utm_medium=facebook#.VAI5fWPur3U

fragman bile bomba etkisi yapmaya yetti
korkusuz tek dizi KURTLAR VADİSİ

bazıları ışid demeye bile korkarken vadinin bu konuyu direk önüne alması gerçekten hayran bıraktırıyor

bu arada forumlarda ışidin kurtlar vadisi setini basacağı falan söyleniyor açıklama yapmışlar ne kadar doğru bilemiyorum ama inandırıcı gelmedi bana :D

1620557_330932450402001_6944259478900063881_n.jpg

polat alemdar sırrı ortaya çıkarıyor!

abdülün sahnesi son sahne olacakmış

frağmana bayıldım merakla beklıyorum ya
kusura bakma heyecandan unutmuşum,🙂

kusura bakma heyecandan unutmuşum,🙂
frağman bomba ama , insanın heyecanlanması normal yani deyil mi?

http://televizyongazetesi.com/kurtl...urce=dlvr.it&utm_medium=facebook#.VAI5fWPur3U

fragman bile bomba etkisi yapmaya yetti
korkusuz tek dizi KURTLAR VADİSİ

bazıları ışid demeye bile korkarken vadinin bu konuyu direk önüne alması gerçekten hayran bıraktırıyor

bu arada forumlarda ışidin kurtlar vadisi setini basacağı falan söyleniyor açıklama yapmışlar ne kadar doğru bilemiyorum ama inandırıcı gelmedi bana :D

1620557_330932450402001_6944259478900063881_n.jpg

polat alemdar sırrı ortaya çıkarıyor!

abdülün sahnesi son sahne olacakmış
ışid seti mi basacakmış yok artık lebron james, biz yıllardır israil e amerika ya kafa tutuyoz

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy