Birdman'in Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1402736858.jpg

21 Grams ve Amerros Perros gibi filmlere imza atan Meksikalı yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu'nun yeni filmi kara mizah temalı Birdman'in ilk fragmanı yayınlandı.

2015 Oscar dönemi filmlerinden olması beklenilen Birdman'in oyuncu kadrosunda; Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yönetmen Inarritu daha önce 2006 yılında çektiği Babel filmi ile Oscar'da "En İyi Film" adaylığı kazanmıştı.

Filmin ABD'de 17 Ekim'de vizyona girmesi beklenirken, ülkemizde henüz kesinleşmiş bir vizyon tarihi yok.

İşte yayınlanan ilk fagman:

2. fragman:

Son düzenleme:
Hiç iddialı gözükmüyor ama ödül döneminde olacağından dolayı izleyeceğiz bakalım. :)

Emma Watson değil Emma Stone olacak. @berkann

Başrol Michael Keaton herhalde.

Edward Norton baya genç gözüküyor hala. 😱

Fragmani izledim ama pek beğenmedim izlemem bu filmi :(

Çok değişik olacağı kesin.Michael Keaton fragmandan gördüğüm kadarıyla adaylık koparabilmesi mümkün.Edward Norton'un da yardımcı erkek için aday olmasını isterdim ama pek rolü yok galiba.Ve bu arada adam o kadar babyface ki halen genç gösteriyor.:D

Merakla bekliyorum.Fragman umut vaadediyor.

Bir Birdman eksikti, o da geldi, tam oldu. :D

Batman, Iron Man, Superman, Spiderman, X-Men vs. vs. Şimdi de Birdman. Bu biraz daha farklı olacak gibi gözüküyor. İzlenir yani. Oyuncu kadrosu da çok iyi. :)

Kadro çok sağlan yalnız. :D Sırf kadro için bile izlenir, onun dışında fragman olmamış. :(

Sonuç olarak benim tarzım. :D

Filmin kadrosunda aynı zamanda 'Hangover' serisinde kendisini sevdiren Zach Galifianakis de var. Çok sempatik bir oyuncu. Onun olması, ayrı bir artı. :)

Film Venedik'te gösterime girdi. Gelen yorumlar olağanüstü. Filmin Oscar'da iddialı olması kesinleşti diyebiliriz. Şu ana kadar gelen 8 eleştiriden 95 ortalama puan almış. :)

@berkann @Danger UA!

@Arslan Bey @gundix123 @cevaa @destere @Forumdash sizleri de ısındırayım yavaş yavaş Oscar'a. :D
Ben fragmanı çok beğenmiştim zaten.Festivallerde beğenildiğine göre iyi bir iş çıkmış.Etkinlikte İnarritu seçelim de ısınalım biraz.:D Bu arada şu çok dikkatimi çekti: Bilirsiniz Michael Keaton zamanında Batman'i oynamıştı.Ancak eski dönemlerdeki popülerliğinde değil şuan.Filmde Michael Keaton'un oynadığı karakter de böyle biri değil mi? Bu yönden çok ilginç geldi bana.:D

Bu arada bir süper kahraman filmi bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir.Filmin türü absürd komedi-kara mizah tarzı çünkü.:)

Ben fragmanları beğendim açıkcası. Farklı bir iş olacağı kesin merakla bekliyorum.

Ülkemizde 'Atmaca' ismiyle yayınlanacak olan 'Birdman' isimli filmin şu an için IMDb puanı 9.0 olarak gözüküyor.

Ülkemizde 'Atmaca' ismiyle yayınlanacak olan 'Birdman' isimli filmin şu an için IMDb puanı 9.0 olarak gözüküyor.
Kuşadam yapsalarmış. :D

@OzaN Filmin IMDB ve Metacritic puanları hakkında ne diyorsun?
IMDb çok bir şey ifade etmeyebilir şu an. Bir anda 7'lere bile düşebilir ama Metacritic puanı süper. Geçen seneki Inside Llewyn Davis gibi son anda bir sürpriz olmazsa Oscar adaylığı cepte gibi. :):) Gerçi iddialı olan yine çok film var bu yıl da ve her şey olabilir. :):)

Kuşadam yapsalarmış. :D

IMDb çok bir şey ifade etmeyebilir şu an. Bir anda 7'lere bile düşebilir ama Metacritic puanı süper. Geçen seneki Inside Llewyn Davis gibi son anda bir sürpriz olmazsa Oscar adaylığı cepte gibi. :):) Gerçi iddialı olan yine çok film var bu yıl da ve her şey olabilir. :):)
'Kuş Adam' çok sıradan kaçardı sanırım. 'Atmaca' daha iyi duruyor aslında. :D

Hatırlarsan 'Godzilla'nın 9'lardan, şimdilerde 6.9'a kadar düşüş yaşadığını. :)