30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,252
Puanı
1,060
Bugün tarihler 30 Ağustos 2014'ü gösteriyor. Yani ülkemizin düşmanlardan kurtuluşunun 92.yıl dönümü. Tam 92 yıl önce bugün şanlı Türk ordusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başkumandanlığında Büyük Taarruz'u kazanarak ülkemizi düşman işgalinden kurtardı.

Milletimizin 30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun. Ata'mızı ve tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz..

10404068_759178464143753_663078058858075950_n.jpg

Son düzenleme:
Tüm Milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun... Ata'mızı ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Zafer bayramımız kutlu olsun. Başta Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Atatürk ve silah arkadaşlarını, ülkemizi dimdik ayakta tutan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Ülkemizde bu bayramı haketmeyen kesimin giderek çoğalmasına ragmen, hala dimdik ayaktayız. İçtiğimiz antları unutmadık, unutmayacağız..

Zafer bayramımız kutlu olsun. :)

1384883-ataturk37.jpg

1384851-ataturk20.jpg
1384850-ataturk19.jpg
1384847-ataturk16.jpg

Son düzenleme:
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Başta saygı, minnet ve büyük özlemle andığım, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve vatanımız için onunla birlikte bu yaşadığımız topraklar için savaşan Şehit silah arkadaşlarının ruhları şâd olsun..

Allah bizi hiç bir zaman o binlerce Şehidimize karşı utandırmasın, onların kemiklerini sızlattırmamayı nasip etsin.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Nice bayramlara..

kurtardıda ne oldu bakıyorumda yanı çoğu insan atatürke ve o dönem şehitlerimize laf eder olmuş televizyonlar bile orda kendini bilmezlerin laf etmesine müsade ediyor atatürkümüz olmasaydı şuan bu şekilde rahat oturabilirmiydik cidden bunu sorgulamak şükretmek lazım ama kendini bilmezler televizyonlara çıkıp insanların aklını karıştırmaya çalısıyorlar :ppp::ppp:
bizim çevreden bir kız atatürk ve o dönemkı şehitlerimize küfür içerikli birşeyler söylüyordu saçını başını yolmuştum vlla elimede sağlık :bhr::bhr::bhr:

Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını , şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Herkese inat MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ !
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

Anıtkabir Ziyareti her yıl olduğu gibi yine öğleden sonra...

bunu yazan bir zeki çıkmaz sanıyordum ama çıktı hem de hiç ummadığım biri. :( Şehit olmadı ama savaşa başkomutanlık etti sonuçta o yüzden en başta onu andım.
ülkemiz için savaşan kişilerin şehit olması için illa birisinin onu vurması gerekmiyor bencee
askerlerden örnek vereyim askerlik döneminde yolda araba bile çarpsa yine şehit olarak anılır
yanıı ülkemiz için savaşan kişiler herhangi bir neden ötürü vefat ettiği durumda şehitlik onuru yaşar kesinlikle yanı illa birisinin onu vurması gerekmiyor şehit olması için 🙂🙂🙂
oyüzden ben sana katılıyorum @yatutarsa 😉😉😉

bunu yazan bir zeki çıkmaz sanıyordum ama çıktı hem de hiç ummadığım biri. :( Şehit olmadı ama savaşa başkomutanlık etti sonuçta o yüzden en başta onu andım.
Cümlen o anlama geliyor ama. :( Öyle demek istemediğini aslında tahmin ettim ama yine de yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım ben onu. :X Araya "Ve" bağlacı koysan hiç bir sıkıntı çıkmazdı. :A