FF Film Kulübü | 3. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Ortaya Karışık

Hangileri sence izlenesi?

• Rise of the Planet of the Apes (2011)

Oy: 0 0.0%
  • Lucky Number Slevin (2006)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,453
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FF Film Kulübü'nde üçüncü sezona az kaldı...

Film seçimi oylamalarında ilk turdaki son gruba geldi sıra. Bu gruptaki filmlerin yarısından fazlası geçen sezon "dünya sineması" ve "genel grup" kategorilerinde belli bir oya ulaşmış filmler. Diğer yarısı ise diğer kategorilerimize uymayan seçmece filmler. Çoğunlukla yakın tarihli ve komedi olmayan filmler. :) Aralarında gişe filmleri de olduğu gibi, ödül filmleri de mevcut. Muhtemelen bu kategoriden de 3-4 film seçilecek. Oy çoğunluğunu alan filmler direkt etkinlik için seçilecek ama çok oy alan diğer filmler ikinci tura kalacak...

Filmlere göz atalım:

FF Film Kulübü 2. sezon üyeleri: @berkann @gundix123 @Danger UA! @Arslan Bey @Reytinger @destere @cevaa @sokak sanati @kaan955

3. sezona herkesi bekleriz. :)

Minority Report'un aday olacağını söyleseydin keşke.:D

Perfume: A Murderer Story
Donnie Brasco
Changeling
Dead Poets Society

Insomnia'yı izlemiştim o yüzden seçmedim.Çok iyi filmdir.

Son düzenleme:
City of God
Dead Poets Society
October Sky
Good Bye Lenin!

Donnie Brasco'yu iki kez izlemiştim o yüzden seçmedim. :)

İşe bak sen. 'Perfume: The Story of a Murderer' isimli filmi de önerecektim ama listedeymiş zaten. Arşivimde bulunan ve izlemek istediğim bir filmdi. Aralarında en banko bu olacak. :)

• City of God
  • Dead Poets Society
  • Insomnia
  • October Sky
  • Perfume: A Story of a Murderer
  • Minority Report

Ölü Ozanlar Derneği - Dead Poets Society (1989) ( Ne zamandır bekletiyorum, her türlü izlerim)
Uykusuz - Insomnia (2002) (Yönetmen- Kadro uyumu, garanti iyidir)
Ekim Düşü - October Sky (1999) ( Sevdiğim tarza benziyor sanki, araştırmadım ama)
Sahtekar - Changeling (2008)

Ortaya karışıkta daha iyi bir seçim olmuş. :)

@OzaN biz bunların bazılarını sanki daha öncede oylamada seçmemiştik gibi :)
al paçinolular dikkatimi çekiyor onlarında imdb si niye düşükkki?
ben buna sonra geniş geniş bakayım arada dram gizem olanlar daha güzel gibi duruyor safi dramlar da bazen güzel çıkar tabi oyunculara ısınmamız lazım :)

maymunlar cehennemi başlangıç filmini geçen aylarda tv de izledik güzeldi ama ilk versiyonu daha güzeldi

şanslı slevın güzel filmdi ama onuda yakın zamanda izledim onuda eledim

angelina jolie li sahtekar adlı filmi izlemem lazım acaba aynı filmde oynayan michelle gunn, anna gunn ın nesi oluyor? akraba falan olabilirlermi ?

Son düzenleme:
@OzaN biz bunların bazılarını sanki daha öncede oylamada seçmemiştik gibi :)
al paçinolular dikkatimi çekiyor onlarında imdb si niye düşükkki?
ben buna sonra geniş geniş bakayım arada dram gizem olanlar daha güzel gibi duruyor safi dramlar da bazen güzel çıkar tabi oyunculara ısınmamız lazım :)
Yazdım zaten konuda da buradakilerin çoğu geçen sefer aday olup, seçilmeyi az farkla kaçıranlar. :):)

İkisi de 7 üstü ama 8 altı. Demek ki başyapıt beklentisi olmadan izlemek gerekir ama iyi film de çıkabilir. Oyuncuları sevince genelde pek sıkıntı olmuyor ama belli de olmuyor tabii. :):)