NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

evt yansıtma yaptı ama bence bazı yerleri komikti gerçekten haksızlık etme :)
bu arada avatarımdaki kişiyi tanıdın mı ? :D

hepde senin başına geliyor böyle şeyler :D
Ergen esprileri ondan sevmissindir))) yok cepten pek secilmiyor kim oldugu

Umarım öyle olmaz. Gençlik dizilerinin ortak özelliği. Ben uzun zamandır böyle samimi bir gençlik dizisi izlemedim. Mesela Çakıl Taşları'nı çok sevmiştim ama onlar da sezon başlayınca entrika kattılar ve izleyici istemedi.
İyice Şeyma paso entrika yapıyor bu dizide

ben ergen değilim nasıl bir alaka kurdun bundan
Revenge dizisinde başrolü oynayan kız , sen iyi bilirsin :D
Bir bölüm özledim revengeyi pek bilmem ceptende pek seçilmiyor zati ama burnunu yaptırmış gibi))) ergen dizisi bu dizi sonuçta ondan bir bağ kurdum. Ergenler için bire bir .. Ha laf sokmalari espri diyorsan fena değil laf sokmalar

Bir bölüm özledim revengeyi pek bilmem ceptende pek seçilmiyor zati ama burnunu yaptırmış gibi))) ergen dizisi bu dizi sonuçta ondan bir bağ kurdum. Ergenler için bire bir .. Ha laf sokmalari espri diyorsan fena değil laf sokmalar
burnunu yaptırmadı sanırım :D laf sokmaları espri değil tabiki de yinede gülümsettiriyor :D

Dün misafirlikteydik Fox açıktı ama kısık sesten birşey anlamadım. Öykü ile Ayaz'ın sahneleri muhteşemdi, bugün içinde izlicem bölümü.

Buarada fragman çıktı mı @Harunnn60 ?

Kapı gıcırtısı gibi sesi olan bir başrol kız ve oyunculuk anlamında hiç bir yeteneği olmayan bir başrol oğlanın aşkı. Dizi sadece senaryodan onay aldı. Gerçekten sağlam keyifli.:D Bir ihtimal izlerim oda denk gelirsem.:F

dün gece tekararına denk geldim :) sana bir sır vereceğim bile daha iyiydi hele güneşi beklerken bu dizinin yanında oscar hakediyor @Forumdash :F

dün gece tekararına denk geldim :) sana bir sır vereceğim bile daha iyiydi hele güneşi beklerken bu dizinin yanında oscar hakediyor @Forumdash :F
Esas oğlanın dublajı olmasa biraz daha samimiyet olacak daha bi izlenir olurdu ama napcak her güzelin bi kusuru varmiş :F:F

SBSV bilmem de GB'nin ilk bölümleri daha güzeldi :X