Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

abi kusura bakma da şuana kadar sen benim laflarıma gelmiş gibi oldun birazcık sanki ne dersin :D
çok karamsardın ama herşey mükemmel gidiyor senaryosundan yönetmenine herşey tamam :D
Su egonu biraz indir be takas :)))) biraz bizim seviyemize in cok tepeden konusuyon sunuda unutma daha sezon baslamadi baslasin hele bir bakalim sonra ben yuzlerce kez dedim insaallah siz hakli cikarsiniz ben yanilirim sonucta hepimiz vadinin iyi olmasini istiyoruz sen hakli cik ama tepeden konusma

abi abdülhey başka kenan başka bence kesinlikle acıtasyonlu bi sahne olmalı orda tavan yapar reytingler :D
v2 de olması lazım :D

@takas ım büyük sözü dinlemek de fayda var malum erken öten horozun kafası tez kesilirmiş bizde öyle olmayalım 😀

Su egonu biraz indir be takas :)))) biraz bizim seviyemize in cok tepeden konusuyon sunuda unutma daha sezon baslamadi baslasin hele bir bakalim sonra ben yuzlerce kez dedim insaallah siz hakli cikarsiniz ben yanilirim sonucta hepimiz vadinin iyi olmasini istiyoruz sen hakli cik ama tepeden konusma
yok daha neler ne egosu be abi yapma
şakadan da anlamıyorsun artık
bu yorumuna çok kırıldım

@takas ım büyük sözü dinlemek de fayda var malum erken öten horozun kafası tez kesilirmiş bizde öyle olmayalım 😀
yok aga biz vadiye güveniyoruz güvenimiz İnşallah boşa çıkmayacak
zaten boşa çıkarsa herşey biter

yok daha neler ne egosu be abi yapma
şakadan da anlamıyorsun artık
bu yorumuna çok kırıldım

yok aga biz vadiye güveniyoruz güvenimiz İnşallah boşa çıkmayacak
zaten boşa çıkarsa herşey biter
takas yok ya @china_shangai abi sana takılıyor inceden de mesajı göderiyor sen gerçi daha iyi tanıyorsun zaten

@takas kardesim hakkini helal et hakikaten biraz asiri kacmis ozurdilerim affetmek buyukluktur buyukluk yasta deildir hadi bir buyukluk yap kirginligi bitir abi kardes arasinda bazen olur boyle seyler ben sana elimi u zatiyorum ister o eli yumruk yapar konusmazsin benimle ister o elle tokalasirsin sana kalmis ben kucukluk yapip ozur diledim simdi hamle sirasi sende