- Reaksiyon puanı
- 45,501
- Puanı
- 860
niye ki hiç mi uğramayack?Yap o zaman abi yarın hiç foruma bile uğramayacaksın![]()
niye ki hiç mi uğramayack?Yap o zaman abi yarın hiç foruma bile uğramayacaksın![]()
abi kusura bakma da şuana kadar sen benim laflarıma gelmiş gibi oldun birazcık sanki ne dersinSen benim laflarima geleceksin ksrdesim))) sezon bir baslasin hele
abi kenan ı işle de biz abdülhey den bahsediyoz karekter içinIste bu konuda sizinle anlasaniyorum ben olsam vatan haini diye islerdim kenen capsizini))
Cumartesi ve pazar günleri abimiz izindeniye ki hiç mi uğramayack?
11 yıllık karekter ölüyor hacı bırak ağlasınlarAlemto kardedim bunlar aglamaya cok merakli bende diyorum ki bu arkadaslara aglamak isteyen emrahin filimlerini setretsin diyorum)))
hhıımm anladım sağlık olsun demek hafta sonları ondan bu kadar sık görüşemiyokCumartesi ve pazar günleri abimiz izinde![]()
Su egonu biraz indir be takasabi kusura bakma da şuana kadar sen benim laflarıma gelmiş gibi oldun birazcık sanki ne dersin
çok karamsardın ama herşey mükemmel gidiyor senaryosundan yönetmenine herşey tamam![]()
Adam olsa amenna abisini satan herkesi satar ben bu konuda biraz katiyim haci buda benim anlayisim11 yıllık karekter ölüyor hacı bırak ağlasınlar![]()
yok daha neler ne egosu be abi yapmaSu egonu biraz indir be takas))) biraz bizim seviyemize in cok tepeden konusuyon sunuda unutma daha sezon baslamadi baslasin hele bir bakalim sonra ben yuzlerce kez dedim insaallah siz hakli cikarsiniz ben yanilirim sonucta hepimiz vadinin iyi olmasini istiyoruz sen hakli cik ama tepeden konusma
yok aga biz vadiye güveniyoruz güvenimiz İnşallah boşa çıkmayacak@takas ım büyük sözü dinlemek de fayda var malum erken öten horozun kafası tez kesilirmiş bizde öyle olmayalım 😀
Ne olursa olsun hacı 11 yıllık karekter .Abdülün cenazesi demek en az +4 reyting demek hacıAdam olsa amenna abisini satan herkesi satar ben bu konuda biraz katiyim haci buda benim anlayisim
tabiki de hayır senin şakalarına gece yarısıda olsa yemeyiz agaArkadaşlar tüyo geliyor hazır mıyız![]()
Estagfurrallah asla oyle dusunmeyin siz benden daha bilgilisin ve cok daha iyi yorumlar yapiyorsunuz@takas ım büyük sözü dinlemek de fayda var malum erken öten horozun kafası tez kesilirmiş bizde öyle olmayalım 😀
takas yok ya @china_shangai abi sana takılıyor inceden de mesajı göderiyor sen gerçi daha iyi tanıyorsun zatenyok daha neler ne egosu be abi yapma
şakadan da anlamıyorsun artık
bu yorumuna çok kırıldım
yok aga biz vadiye güveniyoruz güvenimiz İnşallah boşa çıkmayacak
zaten boşa çıkarsa herşey biter
Şaka yaptım zaten kim tüyo bulmuşta ben bulayımtabiki de hayır senin şakalarına gece yarısıda olsa yemeyiz aga![]()
Olur mu öyle şey abi içimizde vadiyi en iyi analiz edebilen sensinEstagfurrallah asla oyle dusunmeyin siz benden daha bilgilisin ve cok daha iyi yorumlar yapiyorsunuz
doğrudur agatakas yok ya @china_shangai abi sana takılıyor inceden de mesajı göderiyor sen gerçi daha iyi tanıyorsun zaten
iyi ya konuya verdik çoşkuyu haftayada yine veririz artıkdoğrudur aga
fazla mütevazi olma kibirden bilinir, öyle miydi abi o sözEstagfurrallah asla oyle dusunmeyin siz benden daha bilgilisin ve cok daha iyi yorumlar yapiyorsunuz