Konuda [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] resimleri kullandiği için atarlanmiş yaa "gerçekle diziyi ayıramıyor, kocası çocugu var" diyor yaa kendisi Berguzar'ın kocası olarak "Sülo" demişAnlamadım.
Konuda [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] resimleri kullandiği için atarlanmiş yaa "gerçekle diziyi ayıramıyor, kocası çocugu var" diyor yaa kendisi Berguzar'ın kocası olarak "Sülo" demişAnlamadım.
total göndermelerde bulunmaysalımKonuda [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] resimleri kullandiği için atarlanmiş yaa "gerçekle diziyi ayıramıyor, kocası çocugu var" diyor yaa kendisi Berguzar'ın kocası olarak "Sülo" demiş
Bi git senin bi ton var, biz sana diyormuyuz????total göndermelerde bulunmaysalım
totallerin haddine mi düşmüş an leri eleştirmekBi git senin bi ton var, biz sana diyormuyuz????
Aynen aynen. İbretlik tespit. Ben sonradan anlasam da.Konuda [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] resimleri kullandiği için atarlanmiş yaa "gerçekle diziyi ayıramıyor, kocası çocugu var" diyor yaa kendisi Berguzar'ın kocası olarak "Sülo" demiş