2014 Emmy Ödüllerine "Breaking Bad" Damgası!

Aldığı ödüllerin çoğu hak edilen ödüller. Ancak Aaron Paul asla hak etmiyordu. Peter Dinklage olmalıydı. Senaryo ödülünü de Felina ile alsalardı daha iyi olurdu.

@kaan955 ama her türe ayrı bir kategori oluşturulursa kalite düşmez mi ödüllerdeki? :)
Kime göre hakedilen ama. 15 bin kişinin belirlediği adaylardan bahsediyoruz. İzlediğimiz diziler var ortada, izlemediğin onlarcasıda aday değil. Bu hak eder bu hak etmez diyemeyiz.

Ama sen kesimleri kesip atarsan bu gerçekciliği kaldırıyor ortadan. Aaron Paul'u film'de izlediğim kadarıyla o adam reyislerden bunuda söyleyeyim. :D

Dizileri Komedi veya değil'e göre ayırıyoruz. Korku türünün girme şansı yok, Bilim kurgu'nun şansını sıfıra çekiyorsun, dram ağırlıklı diziler ortalıkta takılsın yolumuzu bulalaım, kalite bu değil bence. :)

Kime göre hakedilen ama. 15 bin kişinin belirlediği adaylardan bahsediyoruz. İzlediğimiz diziler var ortada, izlemediğin onlarcasıda aday değil. Bu hak eder bu hak etmez diyemeyiz.

Ama sen kesimleri kesip atarsan bu gerçekciliği kaldırıyor ortadan. Aaron Paul'u film'de izlediğim kadarıyla o adam reyislerden bunuda söyleyeyim. :D

Dizileri Komedi veya değil'e göre ayırıyoruz. Korku türünün girme şansı yok, Bilim kurgu'nun şansını sıfıra çekiyorsun, dram ağırlıklı diziler ortalıkta takılsın yolumuzu bulalaım, kalite bu değil bence. :)
Bana göre hak edip etmemesi. Sonuçta herkesi memnun edemezler. Herkesi memnun etmek için de popüler dizileri adaylık verip, ödüllendirmeleri mantıklı olmaz.

Bence BB'nin açık ara en kötü oyuncusuydu. -başroller arasında.- İşte bak sana göre farklı bana göre farklı. :D

İyi olan diziler yine aday. Bak GoT'a; Sherlock, Fargo ve True Detective de daha çok polisye dramaları. American Horror Story var mesela korku türü olup ödül almış. Yani başarılı olan ne türde olursa olsun alır ödülünü. Sadece komediler alamaz drama dizileri arasında, ki onların da ayrı kategorileri var. :)

Bana göre hak edip etmemesi. Sonuçta herkesi memnun edemezler. Herkesi memnun etmek için de popüler dizileri adaylık verip, ödüllendirmeleri mantıklı olmaz.

Bence BB'nin açık ara en kötü oyuncusuydu. -başroller arasında.- İşte bak sana göre farklı bana göre farklı. :D

İyi olan diziler yine aday. Bak GoT'a; Sherlock, Fargo ve True Detective de daha çok polisye dramaları. American Horror Story var mesela korku türü olup ödül almış. Yani başarılı olan ne türde olursa olsun alır ödülünü. Sadece komediler alamaz drama dizileri arasında, ki onların da ayrı kategorileri var. :)
Dönüp dolaşıp aynı konuya dönüyoruz, tek sözüm şu Emmy'ye itibar etmiyorum, bırakıyorum kendi aralarında takılsınlar. :D Yapabilecek başka birşeyim yok çünkü.

Durumun çözeti, örneklersek Hükümetin başka partideki belediyelere bloke koymasından farklı değil. :)

Dönüp dolaşıp aynı konuya dönüyoruz, tek sözüm şu Emmy'ye itibar etmiyorum, bırakıyorum kendi aralarında takılsınlar. :D Yapabilecek başka birşeyim yok çünkü.

Durumun çözeti, örneklersek Hükümetin başka partideki belediyelere bloke koymasından farklı değil. :)
Yani herkesin itibar etmesi gerekmez. :D Mesela benim en sevdiğim diziler arasında yer alan dizim Hannibal hiç bir şekilde adaylarda yok. :D Emmy'de yok diye dizinin kötü mü olduğunu düşüneceğim? Hayır. :)

Korku filmi hayranıyım, niye hiç korku filmi göremiyoruz. Yani prestij için olabilir ama oraya mantığı dışında kitlelerin yığıldığı adaylar gelirse takip oranını kat katına çıkması olası.

Konuda da yorumlar vardı burada ki takip ettiğim dizi yok o saatte niye kalkayım, koysunlar her kesime hitap edenler adaylıkları buna göre koysunlar sonra kimi seçiyorsa seçsinler bende isterse bir ton işim olsun sabaha kadar izliyim, 10 kişi toplanalım evde beraber izleyelim. Ama sen gidipte belli kesmi dışlarsa ben niye seni ciddiye alayım gibi soru işaretleri oluşuyor.

BB tüm ödülleri topladı, hani ben izlemiyorum hakediyor belki toplasın ama niye aday yok. Bu şeye benziyor dizileri bizim ırkcılığmıza göre kategorize edelim, kalitemiz çizgimiz bu olsun diyorlar. Supernatural'in 9. sezonunda ki dramayı kolay kolay göremezsin ama dizi saçmalık üzerine kurulu diye dışlıyorsun mesela, dizi ergenlerede hitap etmiyor üstüne kitlesi geniş. İzlediğim diziden bahsediyorum aday olsun kaybetsin, Teen's Choice'de Vampirli garip bir dizi vardı mesela, onunda kitlesi çok iyi ama saçma oda mesela koy onuda oda elensin, böl yeni kategori ekle, emmy ol istediğin kadar bana hitap etmiyorsan hiçsin yani. Beni görmeyeni 5-6 saat takip etmem.
Oscar'a aday olmuş korku filmleri var geçmişte. Mantık basit bir türün en iyiysen her türlü şansın var ama dur biraz da korku filmi koyalım mantığıyla koyamazlar. Sen korku filmi türünün hayranıyım diyorsun ama korku filmi seven kitle epey sınırlı bir kitle mesela imdb'ye de bakarsan çoğu korku filmi düşük puandadır. Daha sınırlı bir kitleye hitap eden tür ve korku filmi sevmeyen çoğunluk listede çok çok iyi değilse korku filmi görmek istemez. :) Korku filmleri için ayrı ödül töreni oluyor türün hayranları onları takip edebilirler. :)

Emmylerin izlenme gibi bir sıkıntısı yok. Türkiye'de geç saatte olduğu için çoğu kişinin izlememesi normal anca benim gibi bu işe meraklı kişiler veya normalde de gece uyumayan kişiler takip eder. :) Fakat Amerika'da çok iyi reyting alıyor ve izleyicilerin de çoğuna hitap ediyor. Supernatural veya diğer benzeri diziler için özel bir dışlama yok yeterince oy alırlarsa aday olurlar ama olamıyorlar. Çünkü bu tür dizileri gerçekten de daha çok ergenler izliyor ve Amerika'da da reyting almıyor. Reytingi en düşük ulusal kanalda yayınlanıyor Supernatural, Arrow, The Vampire Diarries vs. Yanlış anlaşılmasın bu dizilerin hepsi ergen dizileridir falan demiyorum tabii ki büyükler de izleyebilir Supernatural'ı ben de izledim biraz ve iyi, izlenebilir dizi.

Şimdi sen diyorsun bu diziler de olsun bu dizileri sevenler de izlesin ama şöyle bir şey var mesela The Vampire Diarries burada Breaking Bad, Game of Thrones, True Detective gibi dizilerin karşısına rakip olarak gösterilse şu anki Emmy kitlesinin büyük çoğunluğu ciddiye almazdı ödülleri, daha da önemlisi sektör ciddiye almazdı. Yani her kitleye hitap eden bir organizasyon yapmak imkansız. Ergenlerin ödüllerinde de Supernatural, The Vampire Diarries var mesela hep ama onlarda gene True Detective, Fargo gibi kaliteli dizilerden eser yok.

Yani herkese göre bir ödül töreni bulunabilir ama bir ödül töreni kolay kolay herkese hitap edemez. :):)

Yani herkesin itibar etmesi gerekmez. :D Mesela benim en sevdiğim diziler arasında yer alan dizim Hannibal hiç bir şekilde adaylarda yok. :D Emmy'de yok diye dizinin kötü mü olduğunu düşüneceğim? Hayır. :)
Televizyonları şov yapmak, birilerine birşeyi kanıtlamak içindir. Emmy adı şuan bu yerdeyse birileri bunlara bu sahayı bıraktığı için.

Dizi birşey kaybetmez ama namı yürür olay o. Ben televizyonda bir program izleyeceksen bu program belirli bir kesimi desteklememeli. Hannibal'ı izlemedim ama adını duydum, büyük bir kitlesi var adaylığı yok çünkü adam yiyorlar, mantıkdışı tarzında ki almıyor olay o. Dizileri değendirirken sadece sinematik ögelerle değerlendirilemez.

@OzaN bilmiyorumda katılmıyorum ikinizede, olay şuan sizin takip ettiğiniz diziler var diye ve sadece BB hayranısınız diye sevdalanmış durumdasınız ama ortada bariz şekilde garip bir sınıflandırma var ve bazı gerçekdışı ögelerin bulunduğu diziler nekadar süper yaparlarsa yapsınlar bu emmy kısmında kendilerine yer bulamayacaklar, umurlarında olduğunuda sanmıyorum.

Show dışında, gerçekcilikle adaylıklar seçilirse izlemeyi düşünürüm, onun dışında insanlar sadece oradaki ünlüler yüzünden izliyorlar, kazanın önemi yok ki zaten önemli olan oraya aday çıkarmak. Onu bile hakettmiyorlar gibi yok sayıyorsun çoğunluğu..

Televizyonları şov yapmak, birilerine birşeyi kanıtlamak içindir. Emmy adı şuan bu yerdeyse birileri bunlara bu sahayı bıraktığı için.

Dizi birşey kaybetmez ama namı yürür olay o. Ben televizyonda bir program izleyeceksen bu program belirli bir kesimi desteklememeli. Hannibal'ı izlemedim ama adını duydum, büyük bir kitlesi var adaylığı yok çünkü adam yiyorlar, mantıkdışı tarzında ki almıyor olay o. Dizileri değendirirken sadece sinematik ögelerle değerlendirilemez.

@OzaN bilmiyorumda katılmıyorum ikinizede, olay şuan sizin takip ettiğiniz diziler var diye ve sadece BB hayranısınız diye sevdalanmış durumdasınız ama ortada bariz şekilde garip bir sınıflandırma var ve bazı gerçekdışı ögelerin bulunduğu diziler nekadar süper yaparlarsa yapsınlar bu emmy kısmında kendilerine yer bulamayacaklar, umurlarında olduğunuda sanmıyorum.

Show dışında, gerçekcilikle adaylıklar seçilirse izlemeyi düşünürüm, onun dışında insanlar sadece oradaki ünlüler yüzünden izliyorlar, kazanın önemi yok ki zaten önemli olan oraya aday çıkarmak. Onu bile hakettmiyorlar gibi yok sayıyorsun çoğunluğu..
Emmy, Oscar tarzı ödüller şu an varsa bence yıllardır var oldukları için var. :) Bu tür ödüllerin olması da iyi çünkü eğer olmazlarsa yapılan filmler hep süper kahraman, vuralım kıralım; diziler hep en çok izlenen türlerden seçilir. :)

Katılmıyorum. En basitinden GoT'ta da her türlü garipsenecek olay var. Dizide oyunculardan çok p*rnocular var ama en çok adaylık alan dizi.

Ben BB hayranı değilim asla. Şunu da rahatlıkla söylerim ki dizinin ilk 3 sezonu normaldi ama 4 ve 5'in de hakkını veririm. :)

Neyse anlaşamayacağız bu konuda. :D Ama ben mesela Oscarları sevip ciddiye alsam da, yakından takip ettiğim 2 yıl da en iyi olduğunu düşündüklerim ödül alamadılar. Bunlara pek takılmamak gerek. İzlersin izlemezsin ama itibar edene de saygı, etmeyene de saygı duyulmalı. :D

Ya mesele sadece Breaking Bad değil. Ondan önce mesela Mad Men dört yıl üst üste kazanmış. Ben ilk sezonu izledim bana hiç hitap etmedi. Sıkılarak izledim ama oyunculukları olsun, dönemi yansıtışı olsun kaliteli bir diziydi. İzlerken gerçekten ödüllük bir dizi olduğunu hissediyorsun kalitesiyle ama bana uymadı, zevk alamadım ve devam etmedim o yüzden ama bu benim Emmy'ye karşı olmam anlamına gelmedi. Daha sonra Homeland ve Breaking Bad kazandı onların ikisi de hem kaliteliydi hem de benim zevkime uydu severek izledim, izliyorum. :)

Ters yönden bakarsak da şu an sevdiğim ama Emmy tarafından kabul görmeyen dizilerim de var. Mesela Orphan Black'ten özellikle Tatiana Maslany kesinlikle aday olmalıydı ama iki sezondur diziye tek bir adaylık dahi çıkmadı. :(

Ne kadar süper yaparlarsa yapsınlar diyorsun ama işte ben de aksini söylüyorum süper yaparlarsa Emmy'ye zaten girerler. Örneğin Game of Thrones her sene aday işte. Geçmişte The X Files, Lost, Star Trek gibi dizilerin ödülleri, adaylıkları var. Sen bu türdeki filmleri seversen yine izlersin ama ödüller açısından beklentiye girmezsin. Mesela Recep İvedik'i de sevip izliyoruz ama izlerken biliyoruz ki Oscar almayacak, Altın Portakal almayacak o iddiada bir yapım değil. Fantastik yapımların da çoğu aynı kafayla başlıyor, izleyenler de o gözle izliyor. Bunu aşıp Game of Thrones, Lost, The X Files arasına girenler zaten efsane oluyor. :):)

Bu arada Anna Guun ödüllere alışmış olacak ki bu yıl ki ödülde hiç heyecanlanmadı , hatta ödül açıklanırken gülüyor :D Bryan Cranston da hediye olarak Anna Gunn öpüyor :A

2013 de ki heyecanlı hali

şimdi ki hali

@OzaN @destere @berkann @yatutarsa
Normal ilkler hem başkadır hem de geçen yıl o kadar da kesin değildi kazanması ama bu sefer kesin gibi bir şeydi, hazırlıklıdır ona göre. :):)

Bryan Cranston'ı ikinci videoda çok iyi övmüş. Çok seviyorum bu ekibi ya gelecek senelerde Emmy onlarsız eksik kalacak. :(

Normal ilkler hem başkadır hem de geçen yıl o kadar da kesin değildi kazanması ama bu sefer kesin gibi bir şeydi, hazırlıklıdır ona göre. :):)

Bryan Cranston'ı ikinci videoda çok iyi övmüş. Çok seviyorum bu ekibi ya gelecek senelerde Emmy onlarsız eksik kalacak. :(
evt benimde dikkatimi çekti hepsi bir bütün ekipler :)

bu arada Dean Norris ve Betsy Brandt de katılmış ama onlar videoda gözükmüyor bende Twitter dan gördüm :) Keşke onlarada ödül verselerdi :(

Aaron Paul haricinde BB'yi tebrik ederim.Oyunculugunu BB'de de beğenmezdim. BB'de en çok sevindiğim ödül benim "en iyi senaryo ödülü" en sevdiğim bölüme gitti :oley:

Treue Detective kendini harcadı resmen :T: Keşke Mini dizi'de yarişip tüm ödülleri süpürseydi :T: 2.sezonunda bu kadar ses getireceğini pek sanmıyorum :X

son 4-5 senedir Emmy için sabahlarim en iyi ödülleri hep AMC alıyor nedense :F HBO boşa yırtınıyor:F @OzaN TWD'yi görmezden gelmeleri sanırım TWD'yi en çok gençlerin izlemesi. Diğerleri daha çok yetişkinlere hitap ediyor:X

evt benimde dikkatimi çekti hepsi bir bütün ekipler :)

bu arada Dean Norris ve Betsy Brandt de katılmış ama onlar videoda gözükmüyor bende Twitter dan gördüm :) Keşke onlarada ödül verselerdi :(
Dean Norris'i bu sene görmedim galiba katılmadı. O adaylığı hakediyordu bekleniyordu da olması ama olmadı. :( Bence tepki olarak katılmadı. :):)

Betsy Brandt de iyiydi ama aday olacak kadar da değildi herhalde. O da aday olsaydı artık anti BB'ciler iyice çıldırırdı. :D

Aaron Paul haricinde BB'yi tebrik ederim.Oyunculugunu BB'de de beğenmezdim. BB'de en çok sevindiğim ödül benim "en iyi senaryo ödülü" en sevdiğim bölüme gitti :oley:

Treue Detective kendini harcadı resmen :T: Keşke Mini dizi'de yarişip tüm ödülleri süpürseydi :T: 2.sezonunda bu kadar ses getireceğini pek sanmıyorum :X

son 4-5 senedir Emmy için sabahlarim en iyi ödülleri hep AMC alıyor nedense :F HBO boşa yırtınıyor:F @OzaN TWD'yi görmezden gelmeleri sanırım TWD'yi en çok gençlerin izlemesi. Diğerleri daha çok yetişkinlere hitap ediyor:X
True Detective konusunda haklısın. Az ile yetinmeyen çoğu bulamazmış. Mini-dizide ödülleri süpüreceklerdi ama HBO kategoriyi yeterince prestijli bulmamışmış. :):) İkinci sezonda da ses getirir büyük ihtimal ama McConaughey ile Woody Harrelson uyumu kolay kolay bulunmaz. Törende de çok iyilerdi zaten. :D

Yok ya TWD'yi her kesimden insan izliyor. Zaten ben bu sezonuyla aday olmasını beklemezdim biz bile pek beğenmedik, onlar hiç beğenmez. :D Ama ilk sezon aday olabilirdi. (Gerçi o da 8 bölüm şartını sağlamıyordu.)

Dean Norris'i bu sene görmedim galiba katılmadı. O adaylığı hakediyordu bekleniyordu da olması ama olmadı. :( Bence tepki olarak katılmadı. :):)

Betsy Brandt de iyiydi ama aday olacak kadar da değildi herhalde. O da aday olsaydı artık anti BB'ciler iyice çıldırırdı. :D

True Detective konusunda haklısın. Az ile yetinmeyen çoğu bulamazmış. Mini-dizide ödülleri süpüreceklerdi ama HBO kategoriyi yeterince prestijli bulmamışmış. :):) İkinci sezonda da ses getirir büyük ihtimal ama McConaughey ile Woody Harrelson uyumu kolay kolay bulunmaz. Törende de çok iyilerdi zaten. :D

Yok ya TWD'yi her kesimden insan izliyor. Zaten ben bu sezonuyla aday olmasını beklemezdim biz bile pek beğenmedik, onlar hiç beğenmez. :D Ama ilk sezon aday olabilirdi. (Gerçi o da 8 bölüm şartını sağlamıyordu.)
evt halıymışsın Dean Norris katılmamıi , Betsy Brandt katımış ona gelince ben yinede almasını isterdim :X

TWD ne zaman aday olucak , bari aday olsun ona bile razıyım :(

evt halıymışsın Dean Norris katılmamıi , Betsy Brandt katımış ona gelince ben yinede almasını isterdim :X

TWD ne zaman aday olucak , bari aday olsun ona bile razıyım :(
Büyük ihtimalle hiçbir zaman olamayacak, sağlık olsun. TWD'ye reyting başarıları yeter. :D

Televizyonun Oscarları olarak bilinen ve sektör içindeki en prestijli ödüller olan ve bu yıl 66. kez düzenlenen Emmy ödüllerinde kazananlar belli oldu.

Pek çok sürprizin de yaşandığı gecede Breaking Bad kazandığı ödüllerle geceye damgasını vurdu. Dizinin oyuncularından Bryan Cranston, Aaron Paul ve Anna Gunn kendi kategorilerinde zafere ulaşmayı başarırken dizinin çok beğenilen ve IMDb'de 10 tam puan alarak tüm zamanların en başarılı dizi bölümü olan "Ozymandias" en iyi senaryo ödülünü aldı. Gecenin en büyük ödülü olan "en iyi dizi" ödülünü de alan dizi böylece Emmy'lere beş ödülle muhteşem bir şekilde veda etmiş oldu.

Altıncı kez Emmy ödüllerinde yarışan Breaking Bad, iki yıl üst üste en iyi dizi ödülünü kazanmayı başardı. Böylece iki parçada yayınlanan dizinin 5. sezonu iki Emmy ödülü birden almış oldu. Dizinin oyuncularından Bryan Cranston diziyle toplamda 4. Emmy ödülüne ulaşırken, Aaron Paul 3. Emmy ödülünü, Anna Gunn ise üst üste 2. Emmy ödülünü kazandı. Bryan Cranston 4. Emmy ödülüyle birlikte Dennis Franz'in rekoruna ortak oldu ve bu ödülü tarihte en çok kazanan iki kişiden biri oldu.

Dramada Breaking Bad'den arda kalan kategorilerde en iyi kadın oyuncu dalında The Good Wife dizisinden Julianna Margulies bu dizideki rolüyle 2. Emmy ödülünü kazandı. Geçen yıl aday dahi olamayan Margulies, Emmy sahnesine muhteşem bir dönüş yapmış oldu. En iyi yönetmenlik ödülünü ise True Detective kazandı. True Detective dizisindeki rolüyle Emmy'nin en büyük favorisi olan Matthew McConaughey'in ödülü Bryan Cranston'a kaptırması gecenin en büyük sürprizlerinden biri oldu.

thumbnail_1409049623.jpg

Komedide ise gecenin büyük ödülünü alan dizi Modern Family oldu. Bu sonuçla birlikte Modern Family üst üste 5. kez büyük kategoride Emmy ödülü kazandı ve Fraiser ile birlikte bu başarıya ulaşan iki diziden biri olarak tarihe geçti. Dizinin oyuncularından Ty Burrell 2. kez Emmy ödülü kazanmayı başarırken, dizi "Las Vegas" adlı bölümüyle en iyi yönetmenlik ödülünü de kazanmayı başardı ve geceyi üç ödülle tamamladı.

Komedi en iyi erkek oyuncu kategorisinde The Big Bang Theory dizisindeki rolüyle Jim Parsons son 5 yılda 4. kez ödülün sahibi oldu. Böylelikle Jim Parsons da tarihe geçerek bu kategoride 4 Emmy ödülü kazanan tarihteki dört isimden biri oldu.

Komedi en iyi kadın oyuncu kategorisinde Veep dizisinden Julia Louis-Dreyfus üst üste 3. kez bu kategoride ödüle ulaştı. Böylece bu kategoride üç yıl üst üste ödül kazanan tek kişi olarak tarihe geçti. Julia Louis Dreyfus bu kategoride toplamda 4. Emmy ödülüne ulaşırken, genel toplamda ise 5. Emmy ödülünü aldı.

Komedi en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde Mom dizisinden Allison Janney ödülü aldı. Bu yıl aynı zamanda dramada konuk oyuncu kategorisinde de Emmy ödülüne ulaşan Allison Janney, kariyerindeki 6. Emmy ödülüne ulaşarak ulaşılması zor bir başarıya imzasını attı.

Komedide geriye kalan son kategori olan senaryo kategorisini ise Louie dizisiyle Louis C.K. kazandı.

Komedide şüphesiz en büyük sürpriz ise yarışın favorisi olarak gösterilen Orange Is the New Black'in sıfır çekmesi oldu. Dizi, hiçbir büyük kategoride ödüle ulaşamadı.

thumbnail_1409049678.jpg

Sezonun en çok ses getiren işlerinden Fargo, en iyi mini dizi ve en iyi yönetmen ödülünü kazanmasına karşın beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı.

En iyi TV Filmi kategorisinde The Normal Heart, büyük ödülü kazanmasına rağmen oyunculuk kategorilerinde sıfır çekerek büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Film olarak yarışan Sherlock dizisinin bölümü, toplam 3 ödül kazanarak beklentilerin çok üstünde bir performans gösterdi. "Sherlock: His Last Vow" en iyi senaryo ödülünü kazanırken, Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman "Fargo" ve "The Normal Heart" dizisinin oyuncularını geride bırarak sürprize imza attılar. "Sherlock: His Last Vow" ayrıca kazandığı 4 Creative Arts Emmy ödülüyle birlikte toplamda 7 Emmy ödül kazanarak bu yılın en çok Emmy kazanan yapımı oldu. Fakat gecede Sherlock oyuncularının yer almaması dikkat çekti.

"American Horror Story: Coven" da iki oyunculuk ödülü kazanarak gecenin başarılı işlerinden biri oldu.

thumbnail_1409049737.jpg

Gecede ödül kazanan dizilerin tam listesi

Creative Arts Emmy ödülleri gecesinde kazananların tam listesi

Özetle Emmy 2014:

Gecede ödül sayılarına göre en çok kazanan diziler:

Breaking Bad - 5 Emmy
Modern Family - 3 Emmy
Sherlock: His Last Vow - 3 Emmy
Fargo - 2 Emmy
American Horror Story: Coven - 2 Emmy
Mom - 1 Emmy
The Normal Heart - 1 Emmy
The Good Wife - 1 Emmy
Veep - 1 Emmy
The Big Bang Theory - 1 Emmy
True Detective - 1 Emmy
Louie - 1 Emmy

Yukarıda da saydığımız gecenin sonunda ortaya çıkan bazı rekorlar:
  • Modern Family, "en iyi komedi dizisi" kategorisinde 5 kez ödül kazanan tarihteki iki diziden biri oldu.
  • Bryan Cranston, "drama en iyi erkek oyuncu" kategorisinde 4 kez ödül kazanan tarihteki iki oyuncudan biri oldu.
  • Jim Parsons, "komedi en iyi erkek oyuncu" kategorisinde 4 kez ödül kazanan tarihteki dört oyuncudan biri oldu.
  • Julia Louis-Dreyfus, "komedi en iyi kadın oyuncu" kategorisinde 3 kez üst üste ödül kazanan tarihteki ilk oyuncu oldu.
  • Aaron Paul, "drama en iyi yardımcı erkek oyuncu" kategorisinde 3 kez ödül kazanan tarihteki üç oyuncudan biri oldu.

@destere @Forumdash @cevaa @ehsan7000 @gundix123 @berkann @kaan955 @yatutarsa @sürgünüm @Harunnn60 @xemrexxx @BesaleT @Reytinger

diğer seneleri bilemem ama bu sene bazı ödüller yanlış adrese gitti..
bryan cranston un aldığı ödül sonuna kadar hakedilmiş bir ödül kaliteli oyuncu ve BB de resmen döktürüyordu adam .. tüm sezonları mükemmeldi,
mathew un ödül alamaması üzücü ama iki kaliteli oyuncudan biri boşa çıkacaktı..
aaron paul un aldığı ödül hatalı bence öyle takdir etmişler demek isteriz ama gerçekten son sezon ahım şahım bir oyunculuk göremedim vatandaşta , eğer aaron paul son sezonki oyunuyla ödül alıyorsa mesela bir GOT taki tyon adlı malzemesi koparılan vatandaşın, oyunculuğu haydi haydi ödül almalıydı :)
ödül sonuna kadar peter dinklage in hakkıydı hakkını yediler embesiller bu sezon özellikle got un ikinci bölümünde olsun diğer bölümlerde olsun cüce döktürdü resmen, buna rağmen ödülü alamadı ??
orange a yapılanda büyük haksızlık her dalda aday gösterip tek bir alanda bile ödülle dönmemiş olması ödül verenlerin ayıbı.. madem ödül vermeyecektiniz niye onca şamata :)
bryan cranston u severim ama ödül gecesi julia ya uzun uzun sarılıp onu öpmesi bana göre komik değildi demekki amerikayla aramızdaki fark böyle bişey? iyiki tecavüz etmedi kadına :)

ayrıca anna gunn ın aldığı ödülde hakedilmiş bir ödül son sezon bazı bölümler harikaydı ..

Son düzenleme:
diğer seneleri bilemem ama bu sene bazı ödüller yanlış adrese gitti..
bryan cranston un aldığı ödül sonuna kadar hakedilmiş bir ödül kaliteli oyuncu ve BB de resmen döktürüyordu adam .. tüm sezonları mükemmeldi,
mathew un ödül alamaması üzücü ama iki kaliteli oyuncudan biri boşa çıkacaktı..
aaron paul un aldığı ödül hatalı bence öyle takdir etmişler demek isteriz ama gerçekten son sezon ahım şahım bir oyunculuk göremedim vatandaşta , eğer aaron paul son sezonki oyunuyla ödül alıyorsa mesela bir GOT taki tyon adlı malzemesi koparılan vatandaşın, oyunculuğu haydi haydi ödül almalıydı :)
ödül sonuna kadar peter dinklage in hakkıydı hakkını yediler embesiller bu sezon özellikle got un ikinci bölümünde olsun diğer bölümlerde olsun cüce döktürdü resmen, buna rağmen ödülü alamadı ??
orange a yapılanda büyük haksızlık her dalda aday gösterip tek bir alanda bile ödülle dönmemiş olması ödül verenlerin ayıbı.. madem ödül vermeyecektiniz niye onca şamata :)
bryan cranston u severim ama ödül gecesi julia ya uzun uzun sarılıp onu öpmesi bana göre komik değildi demekki amerikayla aramızdaki fark böyle bişey? iyiki tecavüz etmedi kadına :)

ayrıca anna gunn ın aldığı ödülde hakedilmiş bir ödül son sezon bazı bölümler harikaydı ..
Aaron Paul'un ödülü zaten genel olarak en çok tartışma yaratan oldu. Ben de pek oyunculuğu yok diyordum son sezon ama orada gösterdikleri küçük video bile bazı şeyleri hatırlatmaya yetti. Belki de çoğumuz karakterini son bölümlerde sevmediğinden ödülle yakıştıramadık, karşısında çok sevdiğimiz karakteri oynayan bir oyuncu varken hele. :)

Peter Dinklage'in önünde daha çok sezonlar var (yaşlı amca öldürmezse inşallah :D) bir tane Emmy borçları var kendisine, seneye ödül onun olmalı çok çok iyi bir rakip çıkmazsa. :)

Bryan Cranston - Julia Louis-Dreyfus olayı bence komikti. Olay sadece o andan ibaret değil. Seinfeld'de aynı sahne olmuş ve onun bir anlamda tekrarını yapmışlar. :):)

Aaron Paul'un ödülü zaten genel olarak en çok tartışma yaratan oldu. Ben de pek oyunculuğu yok diyordum son sezon ama orada gösterdikleri küçük video bile bazı şeyleri hatırlatmaya yetti. Belki de çoğumuz karakterini son bölümlerde sevmediğinden ödülle yakıştıramadık, karşısında çok sevdiğimiz karakteri oynayan bir oyuncu varken hele. :)

Peter Dinklage'in önünde daha çok sezonlar var (yaşlı amca öldürmezse inşallah :D) bir tane Emmy borçları var kendisine, seneye ödül onun olmalı çok çok iyi bir rakip çıkmazsa. :)

Bryan Cranston - Julia Louis-Dreyfus olayı bence komikti. Olay sadece o andan ibaret değil. Seinfeld'de aynı sahne olmuş ve onun bir anlamda tekrarını yapmışlar. :):)
benim anlamadığım o öpüşme sahnesi doğaçlama değildi önceden planlı gibiydi? kadının ödül alacağını nerden bilmişler? julia nın ödül verenler arasında dayısı var sanırım torpil geçmişler :) piper ın bu şartlarda ödül almamış olmasını normal karşılıyorum :)

benim anlamadığım o öpüşme sahnesi doğaçlama değildi önceden planlı gibiydi? kadının ödül alacağını nerden bilmişler? julia nın ödül verenler arasında dayısı var sanırım torpil geçmişler :) piper ın bu şartlarda ödül almamış olmasını normal karşılıyorum :)
Planlı ama ödül alacağını bildiklerinden değil "ya alırsa" diye hazırlamışlar. Zaten ödülü alacağı %95 belliydi, çok net favoriydi otoritelerce. Eğer ödülü başkası alsaydı iptal olurdu o mu dert. :):)