Yeni Sezon Başlıyor...

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
Uzun zamandır forumda sizleirn yorumlarını ve habeleri takip etsemde pek yorum yapmıyor konu açmıyordum. Yeni sezona girerken 2 yıla yakındır kayıtlı olduğum bu güzel forumda duygularımı ifade etmek istedim.
Bu sezon geçen sezona göre o kadar acımasız olmayacağını ve dizilerin uzun soluklu olacağını düşünüyürum (geçen sezondan daha iyi yanı bence bu sezon sezon başı başlayan işlerle kanallar sezonu kapatır yani geçen sezon gibi her hafta yeni dizi başlamaz ancak sezon ortası kanallar ilave yapar. Ki zaten bu tahmin belki de temennidir.). Umarım tahminim tutar bu kadar emek verilen yapımların birden kaldırılması o kadar çalışanın işsiz kalmasını istemem. Bu trahmin veya temenni diyebilriz inşallah tutar da insanlar işsiz kalmaz diye başlayalım sözlerime.
İlk önce son sezonlarda reytinglerde büyük etkisini gördüğümüz ve sonunda tv kanalı alarak yola devam eden Acun Ilıcalı ve kanalı tv8 ile ilgili yorumlarımı aktarmak isterim. Tv8'in en azından bu sezon için zirvede olacağını düşünmüyorum fakat büyük kanallar arasında yeni bir kanalın doğuşunu izlemek biz takip edenlere heyecan verici olacaktır. Gerek tv8de olacak yıldızlar ve yarışmalarıyla gerek maçlar ve yapılması plananlanan sitcomlarla tv ekranlarına yeni bir soluk getirecektir.
Bu sezonu en zorlu geçirecek kanal ise bence Show tv olacaktır. Yıllar önce yapımlarıyla zirve yarışında olan kanalın bu hali umarım uzun sürmez. Gündüz kuşağında Seda Sayan ve her şey dahil programlarıyla kendinden söz ettirebileceğini düşündüğüm kanalın dizileri hakkında pek fikir sahibi değilim açıkcası. Fakat Pis 7 dizisinin aslında hala devam ettirebilecek kapasitesi varken yanlış uygulamalar sonucu bu dizinin bittiğini inananlardanım. Fatih Harbiye kanalın geçen sezondan gelen en iyi iş yapan yapımlarından. Kanalı belki de en mutlu güldür güldür show edecektir. Umarım yeni yapımlarından da memnun kalır.
Geçen sezon totalde dizileriyle kendinden büyük söz ettiren Samanyolu Tv bu sezon aynı başarıyla devam edecek mi göreceğiz.
Fox tv yaz sezonunda ki dizileriyle kendinden çokca söz ettirdi ve izlettirdi umarım özellikle bu diziler kışın yanlış politikalarla harcanmaz. Kanalın en büyük kozu kuşkusuz Karagül, bu sezonda bu dizinin çok izlenceğini düşünüyorum. Yeni yapımlarında da bayağı iddialı görüyorum. Esra Erol, İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal kanalın önemli isimlerinden. Bakalım ilk 3 olma yolunda sıkı adımlar atan kanal bu sezon il3 de yer alacak mı? Bana kalırsa çok yaklaşır ama olur mu bilemiyeceğim.
Atv Kurtlar Vadisi Pusu'yu Kanal d'ye kaptırarak sezona 1 0 yenik başlamış gibi görünse de özellikle Beyaz Karanfil ile bu açığı kapatacak gibi görünüyor diğer yeni yapımlarıyla iddialı olsa da bence bu sezon 3. kanal olarak kalacaktır.
Ve gelelim zirve yarışına. Bu sezon yarışın Kanal D ve Star Tv arasında olacağı herkes tarafından düşünülmektedir. Star Tv Acun Ilıcalı'dan sonra bence asıl sınavını verecektir bakalım yeni yapımlarıyla o boşluk doldurulabilecek mi? Reaksiyon şu an için en önem verdiği yapım gibi günü de final olan en iddialı dizinin yerindedir. Fragmanlar etkileyici fakat Kurt Seyit ve Şura dizisi gibi bir sonuç olur mu diye endişelenmiyor değilim. Diğer yeni yapımlarıyla da iddialı bir giriş yapmak isteyen kanal bakalım zirvede durmaya devam edecek mi?
Ve gelelim uzun süre zirvede olup geçen sezon zirveyi kaptıran kanala yani Kanal D'ye. Bu sezon geçen sezon ara verdiği her zaman ilgi uyandıran tanıtımlarıyla bir nevi sezona giriş yaptı bile kanal. Fakat kanal öyle fazla yeni diziye sahip ki hangi güne koyacak merak konusu. Geçen sezon yeni dizilerinin tekrarlarını çok verememiş ve sezonu geç açmıştı fakat bu sezon önden bir kaç yeni dizisini ekrana sunan kanal bu defa bol tekrarlarla dizilkeirni tutturmaya niyetli gibi. Bana kalırsa bu sezon zirveyi geri alacak gibi duruyor. Küçük Ağa ile büyük sürpriz yapan kanal Kurtlar Vadisi Pusu'yla elini güçlendirdi.
Haber kanallarına bir yer ayırmak isterim. Bana kalırsa şu an her görüşten insanı barındıran kanal Cnn Türk gerek tartışma programları gerek haberleriyle benim en çok tercih ettiğim haber kanalıdır kendisi.
Bakalım yeni sezon nasıl geçecek umarım az dizi kaldırmalı güzel reytingli mutlu huzurlu neşeli günlerin bol olduğu bir sezon olur.

Yazımı okuyan tüm okuyuculara teşekkürlerimi iletirim. İncittiğim bir insan ve ya kurum varsa affola niyetim sadece düşüncelerimi aktarmaktır.Favoriforumum bir parçası olmak benim için bir hoşnukluktur. Bu imkan için teşekkürler.

Son düzenleme:
Düşüncelerinin hepsine katılmasamda çoğunda henfikiriz.
Ellerine sağlık.

Ben eminim bu sezon FOX, 'en iyi sezonunu' yaşayacak. :) :)
bu zamana kadar ki en iyi sezonu olabilir hak veriyorum.

Yükselecek kanallar: Kanal D, Show, Fox
Düşecek kanallar: Star, atv

Genel sıralama, oranlar ne olur bilemem ama geçtiğimiz sezondan daha acımasız bir sezon bekliyor olacak bizi...

:FBu sezonun geçen sezon gibi acımasız olmayacağını iyi olacağını söylemişsin ama kanal d nin 15 dizisi var :DAcaba o kadar diziyi nereye koyacak:D
Yani bu dizilerden 3 te 1 i gidecek.Bence bu sezonda acımasız olacak kanal d dizilerine.
Ankaranın Dikmeni
Ulan İstanbul gibi dizilerini kaldırabilir kanal.Ya da güllerin savaşı

Elbet diziler bitecek :)
Kanal D bu sezon en kötü 3-4 diziyi bitirir :)
Star Tv Sezona geç başlayacak dizilerin tekrarını veremeyecek , geçen yılın Kanal D si olacak yani :) 5-6 dizide Star Tvden gider dahada artabilir :)
Fox Tv de ben sadece sezon için yaz dizilerinin , Kadim Dostum dizilerinin biteceğini düşünüyorum :) Diğer dizileri çok iyi olmasada kanalı kurtaracaklardır :)
Show Tv de Güldür Güldür Show kanalı ayakta tutacak yapım. Onun haricindeki dizilerinden umudum yok. Ah Neriman perşembe olursa şans tanıyıp kesin izledim ama yine kötü bir kanal konumunda gider.
Atv desen elindeki büyük kozu KVP yi kaybetti. Karadayı bu sezon çok düşüş yaşayacaktır , Kaçak desen birgün 3. sırada birgün 8. sırada bu sezon işi dahada zor. KPA çarşamba zorlu rakipleri arasında napacak göreceğiz. Beyaz Karanfil dizisinin tutacağınıda düşünmüyorum. Atv için en kötü sezon olacak bence.

:FBu sezonun geçen sezon gibi acımasız olmayacağını iyi olacağını söylemişsin ama kanal d nin 15 dizisi var :DAcaba o kadar diziyi nereye koyacak:D
Yani bu dizilerden 3 te 1 i gidecek.Bence bu sezonda acımasız olacak kanal d dizilerine.
Ankaranın Dikmeni
Ulan İstanbul gibi dizilerini kaldırabilir kanal.Ya da güllerin savaşı​
haklisin aslinda ben temenni ettim ama bence bu dizilerle sezon sonunu gorur kanallar cok yeni dizi yapilmaz sezon ortasinda.

Elbet diziler bitecek :)
Kanal D bu sezon en kötü 3-4 diziyi bitirir :)
Star Tv Sezona geç başlayacak dizilerin tekrarını veremeyecek , geçen yılın Kanal D si olacak yani :) 5-6 dizide Star Tvden gider dahada artabilir :)
Fox Tv de ben sadece sezon için yaz dizilerinin , Kadim Dostum dizilerinin biteceğini düşünüyorum :) Diğer dizileri çok iyi olmasada kanalı kurtaracaklardır :)
Show Tv de Güldür Güldür Show kanalı ayakta tutacak yapım. Onun haricindeki dizilerinden umudum yok. Ah Neriman perşembe olursa şans tanıyıp kesin izledim ama yine kötü bir kanal konumunda gider.
Atv desen elindeki büyük kozu KVP yi kaybetti. Karadayı bu sezon çok düşüş yaşayacaktır , Kaçak desen birgün 3. sırada birgün 8. sırada bu sezon işi dahada zor. KPA çarşamba zorlu rakipleri arasında napacak göreceğiz. Beyaz Karanfil dizisinin tutacağınıda düşünmüyorum. Atv için en kötü sezon olacak bence.​
elbet biter ama bu sezon gecen sezon gibi her hafta yeni dizi baslamaz en azindan var olan dizilerle sezon sonu gorulur diye umuyorum.

SAMANYOLU mu Neden Yorumlamadın ? :(
haklisin kusura bakma unutmusum pek denk gelmiyor stv o yuzdendir.

Cok guzel yazi olmus eline saglik Ama Bu sezon En fazla Dizi kaybeden kanal Kanal D ve Star olcak O kesin Foxdan Cok Umutluyum Hatta Ocakta Foxa Ay Yapimdan dizi gelirse Sasirmayin Show tv bu sezon gecen sezondan iyi gidecegi kesin Showun En Basarili isleri Ekim de kasimda baslicak Atv ye gelirsem Atv Ortalama is Yapar ama dusus yasayacaktir Elbet simdi Sezonun en iddali projeleri Hangileri derseniz İlk Yilanlarin Ocu Sonra Bana Hicran De Benim Adim Gultepe Kaderimin Yazildigi Gun Emanet de iddali ama basariyi yakalamasi Kolay olmucak Kanal sabretmeli Bu sezon Gunduz Kusagi Kadin Kusagi olarak da En İddali Show tv goruyorum Butun Kanallara Basarılar Yolları Acik Olsun Amin

Cok guzel yazi olmus eline saglik Ama Bu sezon En fazla Dizi kaybeden kanal Kanal D ve Star olcak O kesin Foxdan Cok Umutluyum Hatta Ocakta Foxa Ay Yapimdan dizi gelirse Sasirmayin Show tv bu sezon gecen sezondan iyi gidecegi kesin Showun En Basarili isleri Ekim de kasimda baslicak Atv ye gelirsem Atv Ortalama is Yapar ama dusus yasayacaktir Elbet simdi Sezonun en iddali projeleri Hangileri derseniz İlk Yilanlarin Ocu Sonra Bana Hicran De Benim Adim Gultepe Kaderimin Yazildigi Gun Emanet de iddali ama basariyi yakalamasi Kolay olmucak Kanal sabretmeli Bu sezon Gunduz Kusagi Kadin Kusagi olarak da En İddali Show tv goruyorum Butun Kanallara Basarılar Yolları Acik Olsun Amin
Semre evet şu konuda haklısın: 'Ay Yapım, Ocak'ta FOX'a yeni bir dizi yapacakmış.' :Z

Yapacak bencede Hayirlisi Ile baarilar Foxaa zaten tv de 2 kanal izliyorum Show Fox bu 2 kanalin projeleri ile ilgileniyorum ama diger kanallarada goz atmayi unutmam
FOX zaten farkındaysan giderek kendini geliştirdi ve giderek hep izlenme oranlarını arttırdı. Bu yüzden Ay Yapım'la çalışacak olması çok normal bence. :)

FOX zaten farkındaysan giderek kendini geliştirdi ve giderek hep izlenme oranlarını arttırdı. Bu yüzden Ay Yapım'la çalışacak olması çok normal bence. :)
aynen Ay Yapim zaten en basindan foxa dizi vermeliydi marka olarak da Fox tv daha on planda atv den stardan bence bu sezon cook surprizli olacagi kesin