Yanlış kalmış aklımda demek.yuh artık my cahili seni .ss yarın 18. bölüm , dediğin olaylar 24.bölümde oluyor .ss @Çiğdem- oklavanla terbiye et şunu .ss
@yatutarsa bu arada sen izlemiyorsun artık sanırım?
Yanlış kalmış aklımda demek.yuh artık my cahili seni .ss yarın 18. bölüm , dediğin olaylar 24.bölümde oluyor .ss @Çiğdem- oklavanla terbiye et şunu .ss
benım ne sucum var şimdi 🙂🙂o zaman ver okalvayı ben önce seni oklavalıyim sonra atacana gelir sıra![]()
ayol sn hep hakdiyonbenım ne sucum var şimdi 🙂🙂
mahodevo yeniliyor tabi izlemez o melun da .ss bu arada facebookta oyuncular arası my kardeşliği konum var açsam mı yarın mı açsam
sürekli izlemiyorum
Hiç açmasan daha iyi olabilir.ayol sn hep hakdiyon
mahodevo yeniliyor tabi izlemez o melun da .ss bu arada facebookta oyuncular arası my kardeşliği konum var açsam mı yarın mı açsam![]()
Tahmin etmiştim zaten az yorum yapıyordun şimdi hiç yapmıyorsun oradan anladım.sürekli izlemiyorum![]()
tv izlemiyorum artık. ondan my yi sürekli izlememem. show un sitesinde de donma oluyor.Tahmin etmiştim zaten az yorum yapıyordun şimdi hiç yapmıyorsun oradan anladım.![]()
Vay be istemsizce güldüm.kalite düşmanı.ss melun bile imana geldi sen gelemdin.ss
Ekli dosyayı görüntüle 38952
zaten darbeci melun mustafa günsurun face sayfasını beğenenler en çok burak özçivit ile meryemi beğenmişVay be istemsizce güldüm.İyiki doğmuş.
![]()
şehzade nin kılıç kuşanmasında da söyleniyordu dimi bu.ss yolum yolunuz dolum dolunuz falan
ivet işte melunlar çalmakta LEVel atladışehzade nin kılıç kuşanmasında da söyleniyordu dimi bu.ss yolum yolunuz dolum dolunuz falan![]()
fotoşoka fortüm şehzadeler toplandık toplandık toplandık ♫♫♫♫
![]()
Ne alakası var be her söz my ye ait olacak değil yaivet işte melunlar çalmakta LEVel atladı![]()
öne my de kullanıldı .ssNe alakası var be her söz my ye ait olacak değil ya![]()
Nerden biliyon sana özel haber mi verdiler .ssöne my de kullanıldı .ss
tabisi de .ss zaten başbakanın seçim müziğini de my den çaldılar. ssNerden biliyon sana özel haber mi verdiler .ss