-potterhead-
Favori Üye
Yok artık bir sürü bölümde küçük atışmalar olmuştur ki KPA'da böyleydi dediklerin 3-4 bölüm sürdü1 bölüm tek atıştılar bunun neresinde klişelik var![]()
Yok artık bir sürü bölümde küçük atışmalar olmuştur ki KPA'da böyleydi dediklerin 3-4 bölüm sürdü1 bölüm tek atıştılar bunun neresinde klişelik var![]()
Sen görmek istemesende klişe bu dizi birde karadayıyı atladım o da klişeYok artık bir sürü bölümde küçük atışmalar olmuştur ki KPA'da böyleydi dediklerin 3-4 bölüm sürdüHer neyse klişe görmek istiyorsan tonla dizi var ama KPA onlardan değil
![]()
@batuhankaralar haberine açarsın artıkeylemmmc @canpolatozkok · 51 dk.
@ali_ademir dedi ki; bu akşam#KaraParaAsk teaser yayınlanabilirrrrrr....... Heyooooooo....
Bir şey isteyeceğim sizden bundan sonra KPA paylaşımlarına beni de ekleyebilir misiniz diziyi bu yaz tekrarlarından izledim büyük ihtimalle sezonda da izlerimevet tanıtım şok etkisi yapacak gibi Ömer tutuklanıyor
Tabi ki seve seveBir şey isteyeceğim sizden bundan sonra KPA paylaşımlarına beni de ekleyebilir misiniz diziyi bu yaz tekrarlarından izledim büyük ihtimalle sezonda da izlerim![]()
Hoşbuldum.Tabi ki seve seve
Aramıza katılmana çok sevindim hoşgeldin![]()
saçmalama bizde de kullanıldı Nebo'sh![]()
ay yapım cücük ka rol verip küstürdüğü neboşu diziyi ortadoğuya satarken nasıl da kullaniyi .ss ayıotır yahu .ss @Forumdash @ozgur2113 @mrt-06 @-potterhead-
kadın rolüm az diye diziden ayrıldısaçmalama bizde de kullanıldı Nebo'sh![]()
Kadın ilgili anne rolü istemiyorum dedi.kadın rolüm az diye diziden ayrıldı![]()
ne alakası var .ss kadın my de de ilgili anne rolündeydi neden istemesin yazmasını bildikten sonraKadın ilgili anne rolü istemiyorum dedi.![]()