İyiki Doğdun Aras Bulut İynemli !

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Muhteşem Yüzyıl dizileriyle ünlenen , başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin bugün doğum günü !

Bizde Favori Forum ailesi olarak Aras Bulut İynemli'nin doğum gününü kutlarız. Yeni yılının mutlu ve huzurlu geçmesini dileğiyle.

IMG_8918595488318.jpeg

Ay yazık ya ne çekti bu çocuk favori üye olamadı diye ünlülerin doğum günlerini takip ediyor ki 2 3 hit kazanayım diye:DEeeee o da haklııııııı:D

Valla Kanald fanfinfonu @Yiğitt bile karagul izliyor + mynin ilk bolumunu izledi devamini sonra izlicek :T:
bende atv fanı gibi olmustum son 2 yıldır sadece atv izliyordum ama bu yıl kanal d ve star tv gibi farklı kanallarıda tekrar izlemenin heyecanı içerisindeyim çok uzun zaman sonra başka bir kanalda birşey izlemek insana çok tuhaf geliyor cidden düşünürken bile şuan içim tuhaf oluyor🙂

Nice mutlu seneler dilerim kendisine önü çok açık bir oyuncu. :)

bende atv fanı gibi olmustum son 2 yıldır sadece atv izliyordum ama bu yıl kanal d ve star tv gibi farklı kanallarıda tekrar izlemenin heyecanı içerisindeyim çok uzun zaman sonra başka bir kanalda birşey izlemek insana çok tuhaf geliyor cidden düşünürken bile şuan içim tuhaf oluyor🙂
Aaaaa hemen karagule basliyosun devami gelir zaten günde 5-6 bolum izlersin bn seni dinledim ezele basladim 41. Bolumdeyim
Teli yaptırdım o bozuldu bu seferde :F
Valla bnm ikiside bozuk tel 400 tl tuttu yaptirmadim bilgisayarida babm yaptirtmiyor