Bu pompy beni bir gün öldürecek
Emre MY ile , pompy sihirli annem ile kafayı bozmuş![]()
![]()
![]()
sen kanal d ile atacan show ile kafayı bozmuş bizimkiler daha iyi en azından .ssAynen pompy bu aralar mesajlarına çok katılıyorum.![]()
Bu pompy beni bir gün öldürecek
![]()
![]()
sen kanal d ile atacan show ile kafayı bozmuş bizimkiler daha iyi en azından .ssAynen pompy bu aralar mesajlarına çok katılıyorum.![]()
Sen de Kanal D ile kafayı bozmuşsun ne var yani?Bu pompy beni bir gün öldürecek
![]()
![]()
Aynı şeyi yazmışız.sen kanal d ile atacan show ile kafayı bozmuş bizimkiler daha iyi en azından .ss
Siz bir diziyle biz 15-20 diziyle bozmuş oluyoruzsen kanal d ile atacan show ile kafayı bozmuş bizimkiler daha iyi en azından .ss
Sende Show laSen de Kanal D ile kafayı bozmuşsun ne var yani?![]()
Kıskanç emre şoparEkli dosyayı görüntüle 38876
tipe bak bir de şehzade olacak .ss @mrt-06 @yatutarsa @Bully @cookies @*YıldırıM*
senin faroş da çok değişmiş 😱 @-potterhead-
@Çiğdem- bu haliyle de kabul eder![]()
Aaaa ne hale gelmis keremide bu hale getirmislerdi film kac yılını anlatiyor 😱 hepsi cins cins giyiniyoEkli dosyayı görüntüle 38876
tipe bak bir de şehzade olacak .ss @mrt-06 @yatutarsa @Bully @cookies @*YıldırıM*
@Çiğdem- bu haliyle de kabul eder![]()
neyini kıskanıcam melunakon örgütü üyesinin .ss
Eleminle kederinle şehzademizin başını yedin şoparneyini kıskanıcam melunakon örgütü üyesinin .ss
o meluna bişi olmaz.ssEleminle kederinle şehzademizin başını yedin şoparŞehdademizin evine 1 kamyon nazar boncuğu almak llazım kem gözlere karşı @Bully
Kurşun dökmek lazım mehmete yoksa nazar değecek.Anlamıyorum ya aslında adam da yakışıklı yani kıskanman normalo meluna bişi olmaz.ss
nesini kıskanıcam 50 yaşında @Çiğdem- yerine @destere ye bakcak zatenKurşun dökmek lazım mehmete yoksa nazar değecek.Anlamıyorum ya aslında adam da yakışıklı yani kıskanman normal![]()
en karizmasını kapamadı ama faroşEkli dosyayı görüntüle 38876
@Çiğdem- bu haliyle de kabul eder
Benim Farah'ım her haliyle güzelŞehzadeler şehzadesi yine karizma
![]()
50 yaşında mı dedim 50 yaşına gelin ce dedim .ssEkli dosyayı görüntüle 38877
Kıskan şopar 50 yaşındaymış asıl sen 50 yaşındasın
@Çiğdem- ciğim resim nasıl beğendin mi@cookies
Olsun sen yinede 50 yaşındasın50 yaşında mı dedim 50 yaşına gelin ce dedim .ss
ıyyy totoş seni.sssOlsun sen yinede 50 yaşındasın![]()
hepsini çiğdemin üzerinre atar kaçarım
@Çiğdem- ne diyor bu şoparhepsini çiğdemin üzerinre atar kaçarım![]()