nasıl karişik beee???biraz karışık araştırıyorum
daha ortadoğunun tamamına satılamadı dizi bitecek![]()
nasıl karişik beee???biraz karışık araştırıyorum
daha ortadoğunun tamamına satılamadı dizi bitecek![]()
satıldığı yerin izleyici şeyini araştırıyorum da bulamiyimnasıl karişik beee???
my olmasın da bi zahmet beni affeti falan geçsinOlsun yavas yavas satilir belki my gibi olmasini beklemiyorum zaten![]()
Geçer merak etme 😉satıldığı yerin izleyici şeyini araştırıyorum da bulamiyim
my olmasın da bi zahmet beni affeti falan geçsin![]()
Endenozya diyorsan ben açtim o konuyusatıldığı yerin izleyici şeyini araştırıyorum da bulamiyim
my olmasın da bi zahmet beni affeti falan geçsin![]()
endonezyada ruhu yayınlanıyormuşEndenozya diyorsan ben açtim o konuyu![]()
Daha yayınlanmadı yayınşanacak Eylül ayı içerisindeendonezyada ruhu yayınlanıyormuş![]()
ay neyse izleyici rakamı çıkmadı konuyu açalımDaha yayınlanmadı yayınşanacak Eylül ayı içerisindeSatıldığı yer olarak dedim endo'mu dedim
![]()
Tamam daaa nereye söyle??? Çarpık çurpuk açacan konuyuay neyse izleyici rakamı çıkmadı konuyu açalım![]()
gerçekleri anlatıcam yineTamam daaa nereye söyle??? Çarpık çurpuk açacan konuyu![]()
Aynı lafları dön dolaş yine aynı söylüyorsungerçekleri anlatıcam yine![]()
100.000 izleyicisi bile olmayan kanalın reytingini nasıl bulucan merak ediyorumAynı lafları dön dolaş yine aynı söylüyorsunSen aç ben reytingi bulurum
Sana da cevabını veririm
![]()
Azimli "sıçan" taşı delermiş100.000 izleyicisi bile olmayan kanalın reytingini nasıl bulucan merak ediyorum![]()
beğeni toplama çabaları vol. 5465465455........Ay Yapım
Yeni sezon sürprizleri devam ediyor ! Bu akşam için hazır mısınız ?Sayfamızı beğenin, doğru ve güncel haberleri ilk öğrenen siz olun....
![]()
@Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @gizem ak @cookies
De get bu konudan totoş.ssbeğeni toplama çabaları vol. 5465465455........![]()
dizinin sonu belli sürpriz diyerek milleti çekmeye çalışiyler .ssDe get bu konudan totoş.ss
ay aşk aşk içimiz şişti3.sezon 2.teaser yayınlandı
http://www.atv.com.tr/webtv/karaday...easer?id=3df9ca18-897a-4d79-b142-3afb3e74ac52
Ne alaka be.ssdizinin sonu belli sürpriz diyerek milleti çekmeye çalışiyler .ss
Nerde o günler, senin için şişsin oh olsun.ay aşk aşk içimiz şişti![]()
neyse ki izlemiyimNe alaka be.ss
Nerde o günler, senin için şişsin oh olsun.![]()