Şimdi girdim açıldı sanırım anlık birşeydi heralde bilmiyorum.Sorun gözükmüyor bende? Nasıl görüntü?
Şimdi girdim açıldı sanırım anlık birşeydi heralde bilmiyorum.Sorun gözükmüyor bende? Nasıl görüntü?
Anlık şeyler de seni buluyor bugün.Şimdi girdim açıldı sanırım anlık birşeydi heralde bilmiyorum.
Aynen hertürlü şey beni buldu. Kurada olanlar bile yeterliydi.Anlık şeyler de seni buluyor bugün.
En son kurayı kazandın en azından, belki ligin de sonu iyi olur.Aynen hertürlü şey beni buldu. Kurada olanlar bile yeterliydi.
İnsan gerçekten hayret ediyor nasıl uçmuş onlar? Ne yaptın da uçtular?@OzaN antrenmana sürükleyeceğim adamlar yukarı fırlıyor.
http://i.hizliresim.com/vYDRpm.png
Transfer teklifleri için bildirim gelmiyor.
Kaşifle getiremiyorsun sandım kaşif hakkımı kullandım boşu boşuna.AML ve DL mevkisine oyuncu getiremiyorum.
İnsan gerçekten hayret ediyor nasıl uçmuş onlar? Ne yaptın da uçtular?
Transfer teklifleri için belki de bildirim özelliği hiç yapmamış olabilirim, hatırlamıyorum. Eğer öyleyse yaparım en kısa zamanda.
Kaşifle getiremiyorsun sandım kaşif hakkımı kullandım boşu boşuna.
Halletmeye çalışacağım. İlk 11 kısmında epey sıkıntı var gibi.
Belki DL veya AML ihtiyacım yoktu. (İncelemedim daha kadromu sorunlarla uğraşmaktan. )Çalışınca getirir bir oyuncu niye boşu boşuna olsun.
Olmadı bana satarsın.Belki DL veya AML ihtiyacım yoktu. (İncelemedim daha kadromu sorunlarla uğraşmaktan. )
Canlı anlatım var yazılı şekilde. İleride daha gelişmişi de olur inşallah.Futbu live ilgili ilerde düşünce mi var yoksa süs olarak mı duracak?
11'de yerleştirmede tutma kısmındada sıkıntı var gibi mause ile götürdüğümüz yer değilde. Oyuncu isminin yazılı olduğu butonun ortasını istediğimiz bölgeye getirmidiğimizde aktif oluyor.
Telefon Kalibrasyonu yapıyoruz ya elimizin değdiği noktaya değilde başka yeri işaretlediği zaman.Canlı anlatım var yazılı şekilde. İleride daha gelişmişi de olur inşallah.
İkinci cümle karışık olmuş tam anlamadım demek istediğini ama sanırım sürüklenen oyuncunun adının altta kalıp gözükmemesini söylüyorsun, şu an onu çözmekle uğraşıyorum.
Giriş yapmamışsındır.Takimi alamadim link calismiyor..
Karışık gerçekten, önce diğer sorunlar çözülsün de sonra yeniden anlaşmaya çalışırız.Telefon Kalibrasyonu yapıyoruz ya elimizin değdiği noktaya değilde başka yeri işaretlediği zaman.
Oyuncu isimlerinin yazılı olduğu kutucuk, dikdörtgen şeklinde mause ile tutup çekince.
Yer bildirimi yaparken bizim mauseye göre gitmiyor, o dikdörtgenin ağırlık noktasına göre yerini işaretliyor.
Anlatmasıda zor aslında.
404 page not found geliyor. Giriş yaptım.Giriş yapmamışsındır.
Karışık gerçekten, önce diğer sorunlar çözülsün de sonra yeniden anlaşmaya çalışırız.
oraya giriş yapıyorum sorun yok. Lig seçmediniz diyor.www.futbu.com ne geliyor tıkladığında?
Onunla girdim zaten. Yarın Chrome'dan deneyeceğim.@Yakamoz-Asi internet explorer ile dene olur
Sorun olmaması lazım. Lig seçmediniz derken dediğim linke tıkla olması gerek.oraya giriş yapıyorum sorun yok. Lig seçmediniz diyor.
Onunla girdim zaten. Yarın Chrome'dan deneyeceğim.
Lig ne zaman başlıyor?