FatalFinale'den Yeni Rekor Bekleniyor

sergilemesin ben onun yeteneklerini beynimde canlandırıyorum bu bana yeter :)

aslında dizileri izleyen arkadaşlarımız rahatsız oluyor rahatsız olmayacaklarını bilsem daha özgürce yorum yapardım ve çöp kelimesi çok masum kalırdı :)
Çöp benzetmesini sanırım ilk senden duymuştum ben :X

bu bölüm alison ı yalan makinesine bağliyiler bakalım nolacak :F
10426151_10201608529135442_4791494601882882265_n.jpg
Flash TV dizisi mi oldu artık:F:F

Çöp benzetmesini sanırım ilk senden duymuştum ben :X

Flash TV dizisi mi oldu artık:F:F
bağlanınca görücez:F

son yalan makinasına bağlanıpta fire vermeyen şahıs çavuş brody di @Forumdash iyi hatırlayacaktır :)
eminim alisonda yalan makinasını rahatlıkla atlatır kız yürüyen yalan makinası :)
zaten bir alison bir aria totosu yere yakın olandan korkucan :X bu arada hannoş bugün resim paylaşmış arkası dönük iki cıbıldak kız spencerı da etiketlemiş ben de ikisi sandım heyecanlanmıştım değilmiş :X

@destere gibi çok fanı vAR misal koy diziyi şopar izlesini zlerken en az 200 tane ''hanna oyşşş'' diye tweet atar:X
ABC family yayınlanmasına rağmen çok popüler destere sayesinde galiba :D
bencede kırabilir harika bir dizi hem ben ve @xemrexxx gibi AB izleyicisi hayranlarıda var dizinin hem totoşta hem AB de kazanıyor :) konu kaliteli :)
evt güzel dizi seneye bu diziye başlayacağım , sana dediğim diziyi inceledin mi ? :D

ABC family yayınlanmasına rağmen çok popüler destere sayesinde galiba :D

evt güzel dizi seneye bu diziye başlayacağım , sana dediğim diziyi inceledin mi ? :D
diziye başla başlamasınada kimseye tavsiye etme millete yazık hep bir beklenti içinde heyecanlı bölümler bekleyecekler ama sonuç fiyasko olacak :)

dediğin dizinin konusu yeterli benim için izleyeceğim onu ..

diziye başla başlamasınada kimseye tavsiye etme millete yazık hep bir beklenti içinde heyecanlı bölümler bekleyecekler ama sonuç fiyasko olacak :)

dediğin dizinin konusu yeterli benim için izleyeceğim onu ..
o spoiler içindeki şeyi hangi dizi için söyledin anlamadım ? :)

Bates Motel beraber izleriz hatta birkaç kişi daha buluruz :D