Aa bnden daha citirinimi bulcak aramizda 20 yas varÇok beklersin.Ben de yolun başındayken öyleydim.
Hem de Sedef evli olmasına rağmen.
![]()
Aa bnden daha citirinimi bulcak aramizda 20 yas varÇok beklersin.Ben de yolun başındayken öyleydim.
Hem de Sedef evli olmasına rağmen.
![]()
7. bölümü tam izleyememiştim benim aklımda 6'da bitiyor diye kalmış.Daha izlediğin dizinin kaç bölüm olduğunu bilmiyorsun6 değil 7 bölüm sürdü.
Hem ben her gün yeniden izlemiş gibi gülüyorum o diziye.
Bitmeseydi keşke.
Ayrıca ben de sabahları kalkıp Hayat Bilgisi izliyorum benim için efsanedir Gani ve son sezona rağmen.![]()
Yeni öğrencileri sevememiştim ama bence de devam edebilirdi.7. bölümü tam izleyememiştim benim aklımda 6'da bitiyor diye kalmış.
Vay be sen bile kalkıyorsun ben daha kalkıp izleyemedim yazın başından beri.Ayrıca ne varmış son sezonunda daha devam edebilirdi.
![]()
Sevgilisi vardır şimdi onun.Aa bnden daha citirinimi bulcak aramizda 20 yas var
2 yildir bos 😉 😉 minem beni bekliyorYeni öğrencileri sevememiştim ama bence de devam edebilirdi.
Sevgilisi vardır şimdi onun.![]()
Afet Emin'le evlenip çocuk yapardı falan. Ah Gani ah erken bitirdin.Yeni öğrencileri sevememiştim ama bence de devam edebilirdi.
Yok artik cok dusmustuAfet Emin'le evlenip çocuk yapardı falan. Ah Gani ah erken bitirdin.![]()
Yeniden atak yapabilirdi neticede bu dizi 20 reytingleri gördü. 😉Yok artik cok dusmustu![]()
Daha ne erkeni.Afet Emin'le evlenip çocuk yapardı falan. Ah Gani ah erken bitirdin.![]()
Aa bnden daha citirinimi bulcak aramizda 20 yas var
7. bölümü tam izleyememiştim benim aklımda 6'da bitiyor diye kalmış.
Vay be sen bile kalkıyorsun ben daha kalkıp izleyemedim yazın başından beri.Ayrıca ne varmış son sezonunda daha devam edebilirdi.
![]()
my izlerken romanyalı ablalar,teyzeler böyle oliyimişYeni öğrencileri sevememiştim ama bence de devam edebilirdi.
vışşhh laflara bak 😱 bu arada özgür e konuda kaldı öyleSüleyman sarışın değil ki? 😱 O Pargalı mı yoksa.![]()
Sen demiyor muydun Hürrem&Pargalı HürPar fanları var diye. Neden olmasın yani?vışşhh laflara bak 😱 bu arada özgür e konuda kaldı öyle![]()
@Çiğdem- anne olmuşmy izlerken romanyalı ablalar,teyzeler böyle oliyimişaynı parlak görmüş @Çiğdem- gibiler
@Harunnn60 @KayıpSehir @destere
my izlerken romanyalı ablalar,teyzeler böyle oliyimişaynı parlak görmüş @Çiğdem- gibiler
@Harunnn60 @KayıpSehir @destere
hürrem sarışın mı resimdeki ikisi de sarışın .ssSen demiyor muydun Hürrem&Pargalı HürPar fanları var diye. Neden olmasın yani?![]()
çocuğuna yazık@Çiğdem- anne olmuş![]()
Sarıya yakın sayılır sanki Süleyman Pargalı güneş sarısı.hürrem sarışın mı resimdeki ikisi de sarışın .ss
çocuğuna yazık![]()
Ayol suluman keldi yahu saci yoktu o adamin pargalidir bu adamSarıya yakın sayılır sanki Süleyman Pargalı güneş sarısı.![]()
sülüman çok kasmış kendiniamerikan kanalında ne ka da güzel duruyor my karakterleri@Çiğdem- çatla sen yine
@cookies @Harunnn60 @mrt-06 @yatutarsa @HachiKo @destere
pbs mi dersin @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 38811