aaa ne güzel annenin ismide çiğdem demekÇok beklersin.Çiğdem'ler fena olur annemin adı da Çiğdem en büyük silahı terlik.
![]()
terlik oklava çalı süpürgesi yumurta tavası sayabilcieğim silahalrdan @xemrexxx hepsini deniycem onda haha
aaa ne güzel annenin ismide çiğdem demekÇok beklersin.Çiğdem'ler fena olur annemin adı da Çiğdem en büyük silahı terlik.
![]()
Benim yerime de vur hem de bol bol.aaa ne güzel annenin ismide çiğdem demek
terlik oklava çalı süpürgesi yumurta tavası sayabilcieğim silahalrdan @xemrexxx hepsini deniycem onda haha![]()
isimden dolayı artık saygıda kusur etmezsin bana karşııBenim yerime de vur hem de bol bol.![]()
Özellikle Emre'ye karşı hep yanındayım.isimden dolayı artık saygıda kusur etmezsin bana karşıı
ama elimi öpmene gerek yok![]()
türkiyede herkesin çıkıyordu2005 yılıydı galiba kurtlar vadisi ırak film oyuncularının etiketleri çıkıyordu sakızlardan 🙂🙂
siz rusyada muhteşem oyuncu kartları var diye seviniyorzunuz bizim türkiyede kurtlar vadisi kartları vardı sakızlardan çıkıyordu
Uww @takas gardaşım çiğdemide kendine benzettin kvp)
hakediyor asrın dizisiİyice kafayı yedi bunlar
En iyisi MY ÜRÜNLERİ SATIŞ NOKTASI açsınlar her ablema my koysunlar![]()
türkiyede de kendi gününfde bir tek diziye geçilmedi ilk bölüm dışındaMuhteşem Yüzyıl, Türkiye'den çok yurtdışında ilgi görüyor. İşin ilginç tarafı da budur.![]()