@*YıldırıM* nazayi seviyordu asliyi sevmiyodu bende ona inat diye basladim soneat patladi gittiNerden çıktı bu Aslı sevgisi bu kadar
Alıcam zaten 2.sezona ikinizide
@*YıldırıM* nazayi seviyordu asliyi sevmiyodu bende ona inat diye basladim soneat patladi gittiNerden çıktı bu Aslı sevgisi bu kadar
Alıcam zaten 2.sezona ikinizide
İçimizi ferahlattın sağolSizde hemen ölmeyeceksiniz, ama ilerleyen bölümlerde 3'ünüzde ölür büyük ihtimalle
Kızın ömrü hastanelerde geçti rıza baba bile bu kadar hastaneye gitmemiştirBak yine yolu hastane olduYa da öbür taraf@*YıldırıM* nazayi seviyordu asliyi sevmiyodu bende ona inat diye basladim soneat patladi gitti
İçimizi ferahlattın sağol
Kızın ömrü hastanelerde geçti rıza baba bile bu kadar hastaneye gitmemiştirBak yine yolu hastane olduYa da öbür taraf
Nazam seni öldürürAa oturdugu yerden para aliyor kizcagiz ne guzel senin nazanda para alabilmek icin cabalasin dursun 😉
Sizin isteklerinizde bitmiyor, @cookies'te Aslı seni öldürsün istiyordur Ama daha nerden diziye katılacağınız belli değilNazam seni öldürür
@kvp-medya nazam bu şoparı öldürsün
Her şey yeni sezonda diyelim o zamanBu şopar bizim düşman olsunNaza bu şoparı öldürsünÇiğdem beni öldürsün ve yyine naza çiğdemi pataklasın @Çiğdem-
Hayir istedigim sey soyle ben asliyla olayim @*YıldırıM* nazayla @destere de @Çiğdem- leSizin isteklerinizde bitmiyor, @cookies'te Aslı seni öldürsün istiyordur Ama daha nerden diziye katılacağınız belli değil
Aaa neden yahuNazam seni öldürür
@kvp-medya nazam bu şoparı öldürsün
nazanın saçını baısnı yolucam vlla ben varken hiç sansı yokBu şopar bizim düşman olsunNaza bu şoparı öldürsünÇiğdem beni öldürsün ve yyine naza çiğdemi pataklasın @Çiğdem-
Aksiyon dizisi bu ya aşk dizisi değilHayir istedigim sey soyle ben asliyla olayim @*YıldırıM* nazayla @destere de @Çiğdem- le
Aaa neden yahu
Oklava savaşı yapın kim galip gelirse @cookies i öldürsünnazanın saçını baısnı yolucam vlla ben varken hiç sansı yok
Yahu iste ben asliyla amerikaya gideyim @*YıldırıM* ve naza fransaya @destere ve @Çiğdem- de japonyaya sonra ceteleri falan cokertelim birlik olalimAksiyon dizisi bu ya aşk dizisi değil
Bilmiyorum artık bakalım neler üreticem yeni sezon içinYahu iste ben asliyla amerikaya gideyim @*YıldırıM* ve naza fransaya @destere ve @Çiğdem- de japonyaya sonra ceteleri falan cokertelim birlik olalim
Bnm dedigim super olurBilmiyorum artık bakalım neler üreticem yeni sezon için
Ay yok @kvp-medya bu diziyi dram pembe dizi yapar sen aslıyı öldürYahu iste ben asliyla amerikaya gideyim @*YıldırıM* ve naza fransaya @destere ve @Çiğdem- de japonyaya sonra ceteleri falan cokertelim birlik olalim
Bomba 6 eylül'de başlıyor bu aradaBnm dedigim super olur
sen bombayı okumuş muydun ? yeni sezonu 6 eylülde başlatıyorum çünkü ilk sezonu bilmeden nasıl okuyacaksın ?Ay yok @kvp-medya bu diziyi dram pembe dizi yapar sen aslıyı öldür
Aa melaune seni .sssAy yok @kvp-medya bu diziyi dram pembe dizi yapar sen aslıyı öldür
Benide bombaya ekle son 2-3 bolumumu ne yazıyordunBomba 6 eylül'de başlıyor bu arada
sen bombayı okumuş muydun ? yeni sezonu 6 eylülde başlatıyorum çünkü ilk sezonu bilmeden nasıl okuyacaksın ?
Evet 2 bölümde oynayacaksın konuk oyuncu olarak sonra 3.sezonda kalıcı bir karakter olarak getireceğim seniAa melaune seni .sss
Benide bombaya ekle son 2-3 bolumumu ne yazıyordun
HayırOkumadım galibaAma okurumBomba 6 eylül'de başlıyor bu arada
sen bombayı okumuş muydun ? yeni sezonu 6 eylülde başlatıyorum çünkü ilk sezonu bilmeden nasıl okuyacaksın ?