@*YıldırıM* nazayi seviyordu asliyi sevmiyodu bende ona inat diye basladim soneat patladi gittiNerden çıktı bu Aslı sevgisi bu kadar
Alıcam zaten 2.sezona ikinizide![]()
@*YıldırıM* nazayi seviyordu asliyi sevmiyodu bende ona inat diye basladim soneat patladi gittiNerden çıktı bu Aslı sevgisi bu kadar
Alıcam zaten 2.sezona ikinizide![]()
Sizde hemen ölmeyeceksiniz, ama ilerleyen bölümlerde 3'ünüzde ölür büyük ihtimalle![]()
@*YıldırıM* nazayi seviyordu asliyi sevmiyodu bende ona inat diye basladim soneat patladi gitti![]()
İçimizi ferahlattın sağol
Kızın ömrü hastanelerde geçti rıza baba bile bu kadar hastaneye gitmemiştir
Bak yine yolu hastane oldu
Ya da öbür taraf
![]()
Nazam seni öldürürAa oturdugu yerden para aliyor kizcagiz ne guzel senin nazanda para alabilmek icin cabalasin dursun 😉
Sizin isteklerinizde bitmiyor, @cookies'te Aslı seni öldürsün istiyordur
Her şey yeni sezonda diyelim o zamanBu şopar bizim düşman olsunNaza bu şoparı öldürsün
Çiğdem beni öldürsün ve yyine naza çiğdemi pataklasın
@Çiğdem-
Hayir istedigim sey soyle ben asliyla olayim @*YıldırıM* nazayla @destere de @Çiğdem- leSizin isteklerinizde bitmiyor, @cookies'te Aslı seni öldürsün istiyordurAma daha nerden diziye katılacağınız belli değil
![]()
Aaa neden yahu
nazanın saçını baısnı yolucam vlla ben varken hiç sansı yokBu şopar bizim düşman olsunNaza bu şoparı öldürsün
Çiğdem beni öldürsün ve yyine naza çiğdemi pataklasın
@Çiğdem-
Aksiyon dizisi bu ya aşk dizisi değilHayir istedigim sey soyle ben asliyla olayim @*YıldırıM* nazayla @destere de @Çiğdem- le
Aaa neden yahu![]()
Oklava savaşı yapın kim galip gelirse @cookies i öldürsünnazanın saçını baısnı yolucam vlla ben varken hiç sansı yok![]()
Yahu iste ben asliyla amerikaya gideyim @*YıldırıM* ve naza fransaya @destere ve @Çiğdem- de japonyaya sonra ceteleri falan cokertelim birlik olalimAksiyon dizisi bu ya aşk dizisi değil![]()
Bilmiyorum artık bakalım neler üreticem yeni sezon içinYahu iste ben asliyla amerikaya gideyim @*YıldırıM* ve naza fransaya @destere ve @Çiğdem- de japonyaya sonra ceteleri falan cokertelim birlik olalim![]()
Bnm dedigim super olurBilmiyorum artık bakalım neler üreticem yeni sezon için
Ay yok @kvp-medya bu diziyi dram pembe dizi yapar sen aslıyı öldürYahu iste ben asliyla amerikaya gideyim @*YıldırıM* ve naza fransaya @destere ve @Çiğdem- de japonyaya sonra ceteleri falan cokertelim birlik olalim![]()
Bomba 6 eylül'de başlıyor bu aradaBnm dedigim super olur![]()
sen bombayı okumuş muydun ? yeni sezonu 6 eylülde başlatıyorum çünkü ilk sezonu bilmeden nasıl okuyacaksın ?Ay yok @kvp-medya bu diziyi dram pembe dizi yapar sen aslıyı öldür![]()
Aa melaune seni .sssAy yok @kvp-medya bu diziyi dram pembe dizi yapar sen aslıyı öldür![]()
Benide bombaya ekle son 2-3 bolumumu ne yazıyordunBomba 6 eylül'de başlıyor bu arada
sen bombayı okumuş muydun ? yeni sezonu 6 eylülde başlatıyorum çünkü ilk sezonu bilmeden nasıl okuyacaksın ?![]()
Evet 2 bölümde oynayacaksın konuk oyuncu olarak sonra 3.sezonda kalıcı bir karakter olarak getireceğim seniAa melaune seni .sss
Benide bombaya ekle son 2-3 bolumumu ne yazıyordun![]()
Bomba 6 eylül'de başlıyor bu arada
sen bombayı okumuş muydun ? yeni sezonu 6 eylülde başlatıyorum çünkü ilk sezonu bilmeden nasıl okuyacaksın ?![]()