Sağol, Çiğdem büyük bir katliam yaptıSonu kötü bitmiş bakalım neler olacak gelecek sezonda.
Eline sağlık, çok güzel olmuş.
Bekliyoruz.Sağol, Çiğdem büyük bir katliam yaptı
Yeni sezon Haziran 2015'te
Şehit olanlar olacakGüzel olmuş.Ellerine sağlık. Bence tim kurtulur.
Hiçbiri gelmedi bana...
Aa meluna bak aslinin vurulmasina seviniyor ama ölmeyecek😱Haziran 2015 miO kadar neden var ki...
Pier de öldü Çiğdeme çok güldüm ya yan döndü kurşun gelmedi
Ve kaçtıVee taramalı tüfek bombalar
@Çiğdem- çok teşekkür ederim aslıyı vurdunYolu yine hastane
Bölüm gerçekten güzeldi sezon finaline yakışır
Hiçbiri gelmedi bana...
Haziran 2015'e kadar yoluma Bomba ile devam edeceğim, bu sefer hastaneden çıkamayabilir @cookies😱Haziran 2015 miO kadar neden var ki...
Pier de öldü Çiğdeme çok güldüm ya yan döndü kurşun gelmedi
Ve kaçtıVee taramalı tüfek bombalar
@Çiğdem- çok teşekkür ederim aslıyı vurdunYolu yine hastane
Bölüm gerçekten güzeldi sezon finaline yakışır
Hiçbiri gelmedi bana...
Aa bnide ekle diziye ben kurtariyim asliyiHaziran 2015'e kadar yoluma Bomba ile devam edeceğim, bu sefer hastaneden çıkamayabilir @cookies
Ne olur ya ölüversinKurtulayım şu kızdan da cookies ten deD:Haziran 2015'e kadar yoluma Bomba ile devam edeceğim, bu sefer hastaneden çıkamayabilir @cookies
Doktor olarak mı girmek istiyorsun ?Aa bnide ekle diziye ben kurtariyim asliyi
Aslı ölse cookies gelir, senin kurtuluşun yok yaniNe olur ya ölüversinKurtulayım şu kızdan da cookies ten deD:
Hem doktor hem aslinin kocasi sevgilisi herseyi olarakDoktor olarak mı girmek istiyorsun ?
Aslı ölse cookies gelir, senin kurtuluşun yok yani
Beni de sokarsın diziyeBen onun icabına bakarımDoktor olarak mı girmek istiyorsun ?
Aslı ölse cookies gelir, senin kurtuluşun yok yani
Nerden çıktı bu Aslı sevgisi bu kadarHem doktor hem aslinin kocasi sevgilisi herseyi olarak
Alıcam zaten 2.sezona ikinizideBeni de sokarsın diziyeBen onun icabına bakarım
Ama @Çiğdem- i ben öldüreyim miNerden çıktı bu Aslı sevgisi bu kadar
Alıcam zaten 2.sezona ikinizide
Sizde hemen ölmeyeceksiniz, ama ilerleyen bölümlerde 3'ünüzde ölür büyük ihtimalleDoğru ya sihirli oklavası ile o bizi öldürür @Çiğdem-