planlarım başka
planlarım başka
Konuyu hazırlamam lazım ama facebook'ta ne diye yayınlıyor kiBilmiyorum Ay Yapım akşam ikinci sürpriz Karadayı'dan yazmış. Büyük ihtimalle 8'den sonra çıkar. Ben açamazsam da sen aç. Ama şu totoşa bırakmayın.
Bence de senin planlarında havadan kemik yağdırmak varplanlarım başka
yeni bir kabadayı katılıcak diziye ama bu olucağını sanmıyorum ben daha güçlü birisini bekliyorum 🙂🙂Acaba bu adammi öldürdü kara ailesini
ayol işte o benimyeni bir kabadayı katılıcak diziye ama bu olucağını sanmıyorum ben daha güçlü birisini bekliyorum 🙂🙂
hahahah ayoll kenancığım 1 tokatla uçurur vllaayol işte o benim
ben entrikalarımla hepsini yok ederimhahahah ayoll kenancığım 1 tokatla uçurur vlla
canlarim benim.bu ikili icin 3 sezon oldugu icin mutluyum yeterki ortisler guzel sahneler yazsinlar3.sezon tanıtımından
Ay Yapım'ın facebook sayfası var ama fragmanlar youtube da yayınlanıyor. Ayrıca bıktım şu total demenden.işim gücüm yok da total bir dizinin face sayfasını mı takipedicem @ozgur2113
reytingler diyor ben dğeilAy Yapım'ın facebook sayfası var ama fragmanlar youtube da yayınlanıyor. Ayrıca bıktım şu total demenden.
Ayol senin soyadin muhtesem yuzyilmireytingler diyor ben dğeil
ne alaka şimdiAyol senin soyadin muhtesem yuzyilmi
Ne biliyim ben hep soyadini muhtesem yuzyil olarak dusunmusumduene alaka şimdi
biraz karışık araştırıyorumNereye??? Sen açma ben varkene
daha ortadoğunun tamamına satılamadı dizi bitecekBaska yerlerede satildi su ana kadar bi suru haberleri cikti acabilirsin
Olsun yavas yavas satilir belki my gibi olmasini beklemiyorum zatenbiraz karışık araştırıyorum
daha ortadoğunun tamamına satılamadı dizi bitecek