Kaç Kilosunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç ?

• ... - 49

Oy: 5 12.8%
  • 50 - 59

Oy: 5 12.8%
  • 60 - 69

Oy: 10 25.6%
  • 70 - 79

Oy: 16 41.0%
  • 80 - 89

Oy: 1 2.6%
  • 90 - 99

• 100 - ...

• Kullanılan toplam oy
    39
Bu daha çok çevremdekiler için oldu görenler tanıyamadı hatta ve hatta kuzenim 1 sene görüşmemiştik beni çıkaramadı... tabi saklandım diyetime sporuma devam ettim 1 sene sonra ben başka bendim :F

Hayirlisi hakkimizda. :D

Hayirlisi hakkimizda. :D
Düşünüyorsan git herşeyin bir çözümü olduğunu unutma,istemekle alakalı,ben isteyerek gittim ama ilk başlarda ümitsizliğe kapıldım çünkü şöyle bir durum vardı diyetisyenim benden daha kilolu ve 200 civarındaydı tabii adam memnundu ben devamlı laf sokuyordum ama ona ne çare memnundu yani kısaca :)

Düşünüyorsan git herşeyin bir çözümü olduğunu unutma,istemekle alakalı,ben isteyerek gittim ama ilk başlarda ümitsizliğe kapıldım çünkü şöyle bir durum vardı diyetisyenim benden daha kilolu ve 200 civarındaydı tabii adam memnundu ben devamlı laf sokuyordum ama ona ne çare memnundu yani kısaca :)

Diyetisyenden önce düzenli sporu yapmam gerek.

53 kiloyum 0 beden denemez ama bayan için en idaal kilolardan biridir formumuda koruyorum uzun yıllardır aynı kilomdayım :Z:Z:Z

Kendimi reklam yapmakdan hiçç haz etmiyorum ama şöyle bi göstereyim kendimi....

Malesef bu kilolu halim :(

P3vGzO.jpg

Bu da şuanki halim :X
XW2lp5.jpg

Bencede gitmelisin her zaman herşeyin çözümü vardır ya da birkaç sporla hallet @Yakamoz-Asi
Helal olsun kardeşim. Ne kadar değişmişsin. :)