Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu sene ilk isim olarak dukkan bakip vadi izleyerek geciriyorum seneye araba alip getir gotur yapacam İnsallahEvet doğru vadiyi izleyerek işe gitmiş oluyorsun
Bu sene ilk isim olarak dukkan bakip vadi izleyerek geciriyorum seneye araba alip getir gotur yapacam İnsallahEvet doğru vadiyi izleyerek işe gitmiş oluyorsun
Sen olmasan birde dünkü uplama olmasa 10 kişi olurmuş heralde.
Sonuç olarak katılım iyi. Daha eğlenceli olacaktır.Sen olmasan birde dünkü uplama olmasa 10 kişi olurmuş heralde.
Çakalca bir liste hazırlamaya çalıştım, umarım herkes İlk ikiyi almak ister.Sonuç olarak katılım iyi. Daha eğlenceli olacaktır.
Bu devirde herkes çakal olmuş.Çakalca bir liste hazırlamaya çalıştım, umarım herkes İlk ikiyi almak ister.
2 senede çok şey değilmiş ozaman. İlk sezon Beşiktaşı tek tercih eden bendim.Bu devirde herkes çakal olmuş.
Real Madrid'le Barcelona'yı ilk sıraya yazan üye sayısı 4-5' geçmez. Valancia ve Atletico Madrid'e daha fazla ilgi olacaktır.
Ben hiç büyük takım almadım. Ama takımlarım kötü de değillerdi. Hep ilk tercihim tuttu. 😎2 senede çok şey değilmiş ozaman. İlk sezon Beşiktaşı tek tercih eden bendim.
Hayır geçen sezonun dedim ya.Benim alacağım takım belli, @OzaN gelecek sezonun kadrolarına göre oynayacağız değil mi şok geçirmeyeyeyim sonra