Sevduğum|23.Bölüm|Denizz19

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
22.Bölüm Özet

Orhan'ın telefonunun bulunduğu yere gitmek için yola çıkan Gülben nasıl bir manzara ile karşılacaktı? Emine ve Tayyar baba ve annelerini hapishanede ziyarete giderken yolda kaza yaptılar. Acaba başlarına neler gelecek?

Fatma'nın Ömer Lütfi ile başı derttedir.

23.Bölüm

1.Sahne

Tayyar : Emineeee, karucum aç gözleruni ne olur aç Emine. Allah'um ne yapacağum şimdi ben.

Tayyar ilk çare olarak Orhan'ı arar ancak Orhan telefonu açmamaktadır. Daha sonra son çare ambulans çağırmakta bulur.

Tayyar : Alo Çamlıhemşin geçitinde kaza yaptuk acil bir ambulans gelmesu lazum.

-*- Tamam beyefendi 10 dakikaya ordayız sakin olun.

Tayyar : Emine yalvarurum uyan, oğlum birakmayacaksunuz dimi annenle beni.

Tayyar çaresizce ağlamaktadır...

O an ambulans görünmüştür ve geldiği gibi Emine'yi sedyeye koyup hastane yoluna düşmüşlerdir.

Tayyar : Yaşayacak mu hemşire hanum bir şey söyleyun, çocuğum, karum yaşayacak mi?

-*- Sakin olun beyefendi elimizden geleni yapacağız.

2.Sahne

Muhtar Ali : Ula gardiyan kardaşum nerede kaldu bu bizim uşaklar?

Gardiyan : Ali bey sakin olun ancak oğlunuz ve gelininiz çamlıhemşin geçitinde gelirken kaza yapmışlar.

Muhtar Ali : Ne nasil olur ya nasil açin şu kapilari oğlum gelunum aç l.n kapiyi aççççç.

Haber kadınlar koğuşundaki Hilmiye'ye de gitmiştir ve Hilmiye haberi duyar duymaz fenalık geçirmiştir.

Muhtar Ali : Oğlum, gelunum, karum, torinum iyiler miymiş gardiyan nolur bir şey de yakma şu yüreğumi.

Gardiyan : Ambulans hastaneye kaldırmış haber aldıkça size bildireceğiz Muhtar.

3.Sahne

Adalet : Ya Ali İhsan sen neden benum işime burnunu sokayisun, kot kafan illa bir yerden çikacak.

Ali İhsan : Edaletum sen benum karumsun ben de senun kocanum. Hala aluşamadun mi bana sen güzelummm.

Adalet : Hay tas kafana tüküreyum senun. Sana aluşmam içun büyük bir sabir gerekiyor bana.

Ali İhsan : Tamam tamam sustum demeyeceğum daha da bir şey sana.

4.Sahne

Gülben, Orhan'ın telefonunun bulunduğu yere gelmiş ve adamı bulmuştur.

Gülben : Telefonu demek burada buldunuz ama kendisi nerede hiç mi kimse görmemiş?

--- Valla bilemiyorum biz geldiğimizde sadece telefonu gördük ilk numara olarak sizi aradık.

Gülben : Ah Orhan ah nerdesin beni bırakıp nereye gidersin ya yeter artık ya yeter. Ben senin için neleri göze aldım ama sen hep kaçtın, öyle olsun Orhan öyle olsun.

5.Sahne

Tayyar : Alo Gülben alo duyuyormisun beni?

Gülben : He Tayyar abi duyuyorum hayırdır ne oldu, sesin kötü geliyor.

Tayyar : Gülben hemen devlet hastanesune gelun Emine ile kaza yaptuk Emine Emine.

Gülben : Ne oldu Emine'ye Tayyar Abi çatlatma adamı?

Tayyar : Emine gözlerini açamadum Gülben herkese haber et gelsunler çok kötüyüm Gülben çok.

Gülben : Sakin ol hemen geleceğim şimdi merak etme hiçbir şey olmayacak inşallah.

6.Sahne

Gülben : Adalet teyze hemen devlet hastanesine gidin çabuk olun Tayyar abi ve Emine kaza yapmışlar çabuk.

Adalet : Ne diyosun kizum sen nasil yani ne kazasi nasil olmuş?

Gülben : Bilmiyorum işte Adalet teyze gidince öğreneceğiz işte çabuk olun Tayyar abi çok kötü geliyordu sesi.

Adalet : Tamam kizum Ali İhsan'la hemen geliyoruz.

Adalet : Ali İhsaaann ka çabuk gel Teyyar ve Emine kaza yapmişlar hemen gidelum.

Ali İhsan : Emine ile Teyyar kaza mi yapmişlar çabuk Edalet çabuk yetişelum.

7.sahne

Köyde kaza haberi yayılmıştır ve tüm köylüler seferber olmuş hastaneye akın akın gitmeye başlamışlardır. Ve daha sonra bir minibüs dolusu insan hastanededir.

Büyük bir bekleyiş vardır Emine'nin ve çocuğun kurtulması için büyük bir bekleyiş...

Adalet : Nerde da bu doktorlar niye kimse bir şey demiyor.

Fatma : Edalet sakin ol azicuk gürültü yapma hepimizu kovacaklar şimdi.

Hayriye : Allah'um sen yardum et Emine'ye kurtar onu.

Vesile : Yahu iyi düşünun iyi olsin felaket tellalu gibi konişmayın yeter da yeter.

Ve o sırada doktor dışarı çıkmıştır herkes derin bir sessizliğe bürünmüştür.

Doktor : Emine Hanım'ın durumu gayet iyi ancak bebeği ne yazık ki...

@xemrexxx @OzaN @Fks14 @xBUGRAx @Polat Şaşmaz @darksaal @BesaleT @destere@xdragxx @mrt-06 @Yakamoz-Asi @emreemreu @RevaN @Bully @cevaa @Forumdash@Arslan Bey @yakup09 @sokak sanati @berkann @dizi kolik @XanTier @ABAY_06 @Billy Kane@BuraK @yatutarsa @hayret bi şey @AlemTo @S.G.A.T. @HachiKo @halukerogluFOX@RüzgarGülü @Çiğdem- @china_shangai @Ahmad @eros @*Dream* @cookies @kvp-medya@Reytinger @Harunnn60 @*YıldırıM* @KayıpSehir @ozgur2113 @EnveR

İlk yorumu ben yapayım :D güzel olmuş :)
Diziyi izlemediğim için bazen anlayamıyorum ama senin hatrına takip ediyoruz :D

İlk ben okudum ama pc bozuldu zar zor yazıyorum diye uğraşmak istemedim direk beğendim konununu :A
Güzel olmuş eline emeğine sağlık yazı düzeni benim en büyük kriterim çok güzel yazıyorsun , sırf senin hatrına okuyorum zaten bende yoksa diziyi izlemedi önceden :D
Yine senin hatrın için ilk bölüme bakmıştım :A

İlk ben okudum ama pc bozuldu zar zor yazıyorum diye uğraşmak istemedim direk beğendim konununu :A
Güzel olmuş eline emeğine sağlık yazı düzeni benim en büyük kriterim çok güzel yazıyorsun , sırf senin hatrına okuyorum zaten bende yoksa diziyi izlemedi önceden :D
Yine senin hatrın için ilk bölüme bakmıştım :A
Özel bir özen gösteriyorum yazı düzenime zaten. :) @kvp-medya yorumsuz geçme gördüm seni. :A