FF Futbu Ligi 10. Sezon Başvuruları Başladı!

Katılırsan iyi olur bu sezon daha başlarken oyunda görsel yenilikler olacak ve sonrasında da oyunun gidişatına etki edecek gelişmeler olması muhtemel. Hem sizin alışıp yenilikleri ilk önce keşfetmeniz hem de benim daha fazla geri bildirim almamız açısından bu sezon önemli. :)

Şu an önceki sezonlara göre başvuru oranı düşük, daha çok başvuru bekliyoruz. :):)
Katılmak isterdim ama şu an katılırsam kesin sıkılır bırakırım. Daha fazla özlemem gerek gibi. :( Yine de değişken ruh halimden dolayı bir açık kapı bırakalım. :D

Katılmak isterdim ama şu an katılırsam kesin sıkılır bırakırım. Daha fazla özlemem gerek gibi. :( Yine de değişken ruh halimden dolayı bir açık kapı bırakalım. :D
Şöyle de bir şey var oynamadığın her sezon genel sıralamada avantaj kaybetmen demek. Bu sezondan itibaren genel menajer puan durumu da gözükecek. :):)

Şöyle de bir şey var oynamadığın her sezon genel sıralamada avantaj kaybetmen demek. Bu sezondan itibaren genel menajer puan durumu da gözükecek. :):)
Tamam katılmaya çalışacağım. :D

Ama takımların çoğu dolmalı, bilgisayara karşı oynamanın hiç zevki olmuyor. :(

İkna çalışmalarına başla forumdan. :D

Bilgisayara karşı oynamak niye zevkli olmuyor anlat biraz da geliştirmeye çalışalım. :):)
Oyuncu alınmıyor, oyuncu satılmıyor, oyuncuların moralleri yerlerde, yorgunlar... Oyunla alakaları yok yani. Belki o takımlara gönderdiğimiz teklifler -onların bize gönderebilmesi de olmalı- kaşifin çalıştığı vakit etkinleştirilebilir. Antrenmanları da çalışmalı ve düzgün oyuncuları antrenmana sokabilmeli. :)

Deneyeceğim. :D

Oyuncu alınmıyor, oyuncu satılmıyor, oyuncuların moralleri yerlerde, yorgunlar... Oyunla alakaları yok yani. Belki o takımlara gönderdiğimiz teklifler -onların bize gönderebilmesi de olmalı- kaşifin çalıştığı vakit etkinleştirilebilir. Antrenmanları da çalışmalı ve düzgün oyuncuları antrenmana sokabilmeli. :)

Deneyeceğim. :D
Moralleri ve yorgunlukları çok düşmüyordu diye hatırlıyorum. Ama genel olarak haklısın daha çok aktif hale getirmeye çalışacacağım oyuncusuz takımları. :)