- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
23.BÖLÜM
Pier:Geberdiler la hahaha
Celil ayaklanmıştır.
Celil:Nerdeyim lan benn
Çiğdem telsizden Pier’den timin patladığı haberini alır.Celil yanında duran telsizi alır.Çiğdem ve Pier’in konuşmalarını duyar.Timden 3 asker şehit vardır.Diğerlerini Pier yakalamıştır.
Pier:Sungurlar’ın işi bitti Serdarr,sizin o patlamada gebermeniz lazımdı ama olsun 3 kişi gitti kalanlarda şimdi
Serdar:Ulan Pier kahpesi intikamım acı olacak lan,vatan haini it,ulan içindeki zerre acıma duygusu kaldıysa yardımcı ol lan yaralılara
Pier:Serdar sende hiç kafa var mı bende acıma duygusu kalsaydı ben şu an burda olmazdım oğlum hahaa
Pier eski bir askerdir.Serdar onu tanımaktadır.Doktor ağır yaralıdır.Timden 3 asker şehit olmuştur.Serdar,Şahin,Aslı ve 3 diğer timci ise ufak sıyrıklarla kurtulmuştur.
Yaklaşık 1 saat sonra Çiğdem kampa gelmiştir.Pierle muhabbet etmektedirler.
Çiğdem:Bunları ne yapmayı planlıyorsun Pier
Pier:İnfaz etmeyi
Çiğdem:Çok büyütmüşlerdi bu Sungurlar’ı,şimdi hayal oluyor demek
Pier: Aynen öyle Çiğdem
Pier bir adamını çağırır ve şöyle der: ‘Sungurlar’ı infaz için hazırlayın la’
Serdarlar elleri bağlı bir kampa atılmıştır.Doktor ağır yaralıdır.
Serdar: Dayan koçum dayan Doktor
Doktor: Aga hakkınızı helal edin ben gidiciyim
Serdar: Doktor dayanacaksın dedim sana dayanacaksın
O anda birkaç terörist mağaraya gelir ve timi infaz için alana çıkartır.Pier alandadır.
Pier: Diğeri nerde lan ?
-Pier komutan adam ağır yaralı hareket edemiyor
Pier:İyi la onun ölümü o mağaradaymış demek ki,evet Sungurlar şimdi size gelelim,geberme vakti lan merak etmeyin sizden sonra o Celil denen iti de geberteceğim
Pier adamlarına döner ve ‘Nişan al’ der.
Adamlar Serdar,Şahin,Aslı ve diğer 3 timciye nişan alır.Pier ve Çiğdem kahkalar atmaktadır.
23.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
İsimsiz Kahramanlar sezon finaliyle yarın FavoriForumum.net'te !
@Çiğdem- @cookies @ABAY_06 @34rcp44 @EnveR @*YıldırıM* @ernkrbyk @KayıpSehir @mrt-06 @Yiğitt
Pier:Geberdiler la hahaha
Celil ayaklanmıştır.
Celil:Nerdeyim lan benn
Çiğdem telsizden Pier’den timin patladığı haberini alır.Celil yanında duran telsizi alır.Çiğdem ve Pier’in konuşmalarını duyar.Timden 3 asker şehit vardır.Diğerlerini Pier yakalamıştır.
Pier:Sungurlar’ın işi bitti Serdarr,sizin o patlamada gebermeniz lazımdı ama olsun 3 kişi gitti kalanlarda şimdi
Serdar:Ulan Pier kahpesi intikamım acı olacak lan,vatan haini it,ulan içindeki zerre acıma duygusu kaldıysa yardımcı ol lan yaralılara
Pier:Serdar sende hiç kafa var mı bende acıma duygusu kalsaydı ben şu an burda olmazdım oğlum hahaa
Pier eski bir askerdir.Serdar onu tanımaktadır.Doktor ağır yaralıdır.Timden 3 asker şehit olmuştur.Serdar,Şahin,Aslı ve 3 diğer timci ise ufak sıyrıklarla kurtulmuştur.
Yaklaşık 1 saat sonra Çiğdem kampa gelmiştir.Pierle muhabbet etmektedirler.
Çiğdem:Bunları ne yapmayı planlıyorsun Pier
Pier:İnfaz etmeyi
Çiğdem:Çok büyütmüşlerdi bu Sungurlar’ı,şimdi hayal oluyor demek
Pier: Aynen öyle Çiğdem
Pier bir adamını çağırır ve şöyle der: ‘Sungurlar’ı infaz için hazırlayın la’
Serdarlar elleri bağlı bir kampa atılmıştır.Doktor ağır yaralıdır.
Serdar: Dayan koçum dayan Doktor
Doktor: Aga hakkınızı helal edin ben gidiciyim
Serdar: Doktor dayanacaksın dedim sana dayanacaksın
O anda birkaç terörist mağaraya gelir ve timi infaz için alana çıkartır.Pier alandadır.
Pier: Diğeri nerde lan ?
-Pier komutan adam ağır yaralı hareket edemiyor
Pier:İyi la onun ölümü o mağaradaymış demek ki,evet Sungurlar şimdi size gelelim,geberme vakti lan merak etmeyin sizden sonra o Celil denen iti de geberteceğim
Pier adamlarına döner ve ‘Nişan al’ der.
Adamlar Serdar,Şahin,Aslı ve diğer 3 timciye nişan alır.Pier ve Çiğdem kahkalar atmaktadır.
23.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
İsimsiz Kahramanlar sezon finaliyle yarın FavoriForumum.net'te !
@Çiğdem- @cookies @ABAY_06 @34rcp44 @EnveR @*YıldırıM* @ernkrbyk @KayıpSehir @mrt-06 @Yiğitt
Son düzenleme: