Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yine haber yok yine haber yok :)))

bende aynı şeyleri memati de yaşadım o mezarlık sahnesini görünce yine dayanamadım hüzünlendim
memati olayı farklı 2 sene basın yoluyla ayrılmak istediğini çok kez dile getirmişti

iyi olacak iyi allahın izniyle

olsun ne fark ederki oda yarı yolda bıraktı kenan çoban da ben ikisinede kızgınım

sen moralini bozma başlamış gibi düşün ben öyle yapıyorum tavsiye ederim
senin yarı yolda bırakmak anlayışın bu mu ? bir iş yerindeo işi bırakmak istediğini söyleyen herkes o iş yerini satmış mı oluyor

iyi olacak iyi allahın izniyle

senin yarı yolda bırakmak anlayışın bu mu ? bir iş yerindeo işi bırakmak istediğini söyleyen herkes o iş yerini satmış mı oluyor
tabiki hayır, bu olay bana göre farklı gidip komedi aşk dizisinde oynasaydı onu anlardım o gidip çakma polat olmaya çalışıyor tabiki vadiye kazık atmıştır

tabiki hayır, bu olay bana göre farklı gidip komedi aşk dizisinde oynasaydı onu anlardım o gidip çakma polat olmaya çalışıyor tabiki vadiye kazık atmıştır
ben mematinin o rolden sıkılıpta ayrıldığına inanmıyorum gezi olaylarında takındığı tavır bunun en önemli göstergesi

ben mematinin o rolden sıkılıpta ayrıldığına inanmıyorum gezi olaylarında takındığı tavır bunun en önemli göstergesi
tabiki öyle abi memati karakteri tabiki efsane dir bnim için gürkan uygun un ise hiçbir değeri gözümde yoktur geziye katıldıktan sonra da hiçbir şekilde saygımda kalmadı

hey yarabbim şu vadi ne büyük bir dizi ekranda vadide oynayan onlar ca oyuncu olucak

vadinin bu sezon bu arkadaşlara iyi bir cevap vermesi gerekir biz burada nasıl dumur olduysak necati beyi düşünemiyorum bile hadi be abicim bu sezon senin sezonun kendini ispatlama sezonun bu arkadaşlarsız da vadinin nasıl muhteşem konu ve oyuncularıyla nasıl yapıldığını ispatlama sezonun biz sana güveniyoruz

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy